Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SON DAKİKA HABERİ: Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı tarihleri güncellendi. Sarı lacivertli kulüpte seçim, çoğunluk aranmaksızın 12-13 Haziran’da yapılacak.​

:)

Aysal taktiği gibi yani
Ama bugün öyle bir plana gerek yok ki
Adaylar birbirinden güçsüz, parayı bascam dese şimdi de seçilir
Başkanlık içim belli bir üye olma süresi aranıyor Bahattin Demirbilek'in bu süresi henüz dolmamış sanırım, Erden Timur'u bilmiyorum ve iş yoğunluğu da bir engel olabilir şuam için o yüzden 1-2 dönem sonra başkan olmak istiyorsa hem süresi dolması hem de tanınırlığı için gayet iyi bir adım olabilir.

Erden Timur, eyupspor baskani (ismini bilmiyorum), dincer, metro sahbi ve sevmesenizde abdul harici kimsenin destek oldugunu gormedik kulube

Unay aysal 100 milyon euro hibe edecekti
Su bu para verecekti hepsi fos cikti

Aslinda cok daha buyuk insanlar var ozellikle isvicrede milyarlik fonlari yonetiyorlar bahattin haricinde

Senelik cenevre toplantisina katilmakdan haric destek olduklarini gormedik

Erden Timur, eyupspor baskani (ismini bilmiyorum), dincer, metro sahbi ve sevmesenizde abdul harici kimsenin destek oldugunu gormedik kulube

Unay aysal 100 milyon euro hibe edecekti
Su bu para verecekti hepsi fos cikti

Aslinda cok daha buyuk insanlar var ozellikle isvicrede milyarlik fonlari yonetiyorlar bahattin haricinde

Senelik cenevre toplantisina katilmakdan haric destek olduklarini gormedik
İsviçredekiler kimmiş renktaş merak ettim, azcık detay ver

burak elmasa ben de soğuktum ama konuşmalarını dinledim artık sıcak bakıyorum, metin öztürk de fena bir aday değil ama elmas iyi hazırlanmış başkanlığa, 7-8 ay önce adaylığını açıklamasından belli.

Dursundan sonra adaylar:

Mustafa Cengiz

Cengizden sonra adaylar :

tjkli gazeteciden ayar yiyen damat elmas, u dönüş eşref, ben niye aday oldum celebi ve dursuncu metin

Seç, beğen, al.

koç fenerde başkan seçilemezse kendisini kulubumuze davet edelim.

Mustafa Cengizi severdim ama sırf kişisel hırsları yüzünden seçim tarihini açıklamaz 1 Haziranı beklerse kubübe çok büyük hainlik etmiş olur. Galatasaraylılığını bile sorgularım. 1 Haziranı beklerse en erken Temmuz da seçim yapılır o zamana kadar takımın hocası kim olacak, transferleri kim yapacak. Nasıl olcak yani başkan seçildikten sonra takım toplanıp antrenmana başlayacak sonra da maça mı çıkacak on günde. Üstelik CL maçı gruplara kalsa işin ucunda dünya para var. Zaten kulüp maddi zorluk içinde sen birilerine kızdın diye koskoca kulüp batsın mı? Bir insan şahsi meseleleri yüzünden bu kadar aşırıya gidip bu kadar keyfi davranabilir mi? Dahası bir camia böyle bir keyfiliğe ve umursamazlığa nasıl göz yumabilir. Demek ki divandı liseydi hepsi faso fiso adam seçimi yapmıyor bildiğin.

Ben Başkanı severdim çıksa deseki seçim olcak ben de adayım yine desteklerdim ama hem aday olmayıp hem de seçim sürecini muallakta bırakmak zaten ekonomik zorluk çeken kulübün gelecek seneye yine hazırlıksız başlaması, transfer fırsatlarının kaçırılması gibi bir çok sıkıntıya yol açacak. Seneye de şampiyon olamazsak üç yıla çıkıyor bu gelirlerden mahrum kalışımız ekonomimiz daha da bozulacak ve bu kulübün geleceğini de olumsuz etkileyecek. Ve bunların hepsi bir adamın anlamsız, neden olduğu belli olmayan inadından kaynaklanıyor. Koskoca camiada bir kişide çıkıp bir şey yapamıyor ya pes diyorum başka da bir şey demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt