Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız ilginç olan bu taraftar gruplarına savcılık ve emniyette hicbirsey yapmıyor bu sucukcularin yönetim kadroları Alpaslan dikmenden sonra gelenler şaibeli isimler elin otoparkcisini torbacisini yönetici yapıyorlar Alparslan döneminde ultraslana herkes saygı duyardı şimdi bunlar yüzünden söylenmeyen şey kalmiyor

Abdürrahim aday olacaksa siyasetten destek almıştır mutlaka. Seçimin ertelenme sebebi bu olabilir. Umarım Abdürrahim’i getirmek gibi bir saçmalık yapmazlar.

rengim eşref bey yem mi atıyor yoksa davamıza ihanet içerisinde mi
Hiç biri terimi kovacak kadar güçlü herifler degil rengim. Kendilerinden Ulu Önderimiz Ünal Aysal performansı beklemek hayalcilik olur. Eşref başkanımız Terimin tökezlemesini bekleyip hamlesini o vakit yapacaktır.

Hiç biri terimi kovacak kadar güçlü herifler degil rengim. Kendilerinden Ulu Önderimiz Ünal Aysal performansı beklemek hayalcilik olur. Eşref başkanımız Terimin tökezlemesini bekleyip hamlesini o vakit yapacaktır.

bana da terimden bu yönetimle çalışmam çıkışı bekliyor gibi geldi

günah benden gitti demek istiyor

seçim tarihi de yeni hoca konusunu sıkıntıya sokuyor

bana da terimden bu yönetimle çalışmam çıkışı bekliyor gibi geldi

günah benden gitti demek istiyor

seçim tarihi de yeni hoca konusunu sıkıntıya sokuyor
Terim, Mustafa Cengize salladığı gibi Esref Baskanimiza salladığı gün kendisini kapının önünde bulur. Taraftarda da en fazla bir sezonluk kredisi kaldi zati, arkasından koşan da olmaz. Eşref başkanımız seçilirse aksiyonlu bir sezon yaşarız.

Terim, Mustafa Cengize salladığı gibi Esref Baskanimiza salladığı gün kendisini kapının önünde bulur. Taraftarda da en fazla bir sezonluk kredisi kaldi zati, arkasından koşan da olmaz. Eşref başkanımız seçilirse aksiyonlu bir sezon yaşarız.
Eşref Hamamcıoğlu Divan'ı bile iyi yönetemedi Kulübü iyi yöneteceğini hiç sanmıyorum.

Eşref Hamamcıoğlu: "Spor AŞ'ye CEO atayacağız. Altyapı hocalarına ve scout ekiplerine başarı primi olması lazım. Scout ekibi iyi genç bulmuşsa ve satışından para kazanıldıysa, ya da U14'ten U16 takımına çıktıysa, hocası ve scout ekibi ödül almalı"

Eşref Hamamcıoğlu: "Taraftarın isteği göz ardı edilemez. Ama sadece onların lafıyla iş yaparsanız, maliyeti size 50 milyon avro olur. Tıpkı, Diagne ve Falcao transferlerinde olduğu gibi. Kendi kaynaklarımıza dönmezsek seneye Galatasaray yok olur." (Türkiye Gazetesi)

Eşref Hamamcıoğlu: "Taraftarın isteği göz ardı edilemez. Ama sadece onların lafıyla iş yaparsanız, maliyeti size 50 milyon avro olur. Tıpkı, Diagne ve Falcao transferlerinde olduğu gibi. Kendi kaynaklarımıza dönmezsek seneye Galatasaray yok olur." (Türkiye Gazetesi)

Kaynak mi var cikar göster kaynaklarimizi

Esref Bey hakli

Kuculme vakti geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt