Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basketbolda kümede kalma mücadelesi vereceğiz demek bu. Daha geçen Galatasaray Spor Kulübüdür diyordu.

Komedi gibi. Bu yönetimin kıl payı yapamadığı basketbolda bizi küme kendisi düşürecek sanırım. Bu açıklama sponsor bulamadım açıklaması aslında. Burak Elmas Nef'e verecek ki bu en az 3-4 milyon euro bütçe demek bence. Metin Öztürk'te bu civarda sponsor halleder gibi. Eşref hiç hazır değil buradan bile belli, stad sponsoru galanda bulamamıştır daha yine Kemerburgaz'ı yapacak planı da yoktur. Burak Elmas Kuzu Grup ve bir kaç inşaat şirketi ile daha yapacak diye biliyorum. Metin Öztürk'te yönetimi derneğe faizsiz borç para vererek yaptıracak mesela. Adamların en azından bir yol haritaları planları var Eşref'te hiç bir şey yok.

Komedi gibi. Bu yönetimin kıl payı yapamadığı basketbolda bizi küme kendisi düşürecek sanırım. Bu açıklama sponsor bulamadım açıklaması aslında. Burak Elmas Nef'e verecek ki bu en az 3-4 milyon euro bütçe demek bence. Metin Öztürk'te bu civarda sponsor halleder gibi. Eşref hiç hazır değil buradan bile belli, stad sponsoru galanda bulamamıştır daha yine Kemerburgaz'ı yapacak planı da yoktur. Burak Elmas Kuzu Grup ve bir kaç inşaat şirketi ile daha yapacak diye biliyorum. Metin Öztürk'te yönetimi derneğe faizsiz borç para vererek yaptıracak mesela. Adamların en azından bir yol haritaları planları var Eşref'te hiç bir şey yok.
Hamamcıoğlu öze dönüş diyor ama içeri para sokma kabiliyeti yok sanırım. Basketbol bütçeleri zaten ulaşım, konaklama vs masrafları içinde verilir. Bu bütçe cidden çok düşük. Bu arada Nef'in 3-4 milyon Euro verme imkanı yok. Futbol takımına 30 milyon TL'ye mi ne sponsor olmuşlardı. Zaten bizde Eurolig takımı değiliz. 15 milyon lira beni tatmin eder orada. Basketbol salonu sponsoru olurlarsa anca o rakamlar olur.

Çay içerken suyu da bırakmıyor Eşref başkan
E0C08CDB-8F21-4592-ADA6-4695167B3CAD.webp

Hamamcıoğlu öze dönüş diyor ama içeri para sokma kabiliyeti yok sanırım. Basketbol bütçeleri zaten ulaşım, konaklama vs masrafları içinde verilir. Bu bütçe cidden çok düşük. Bu arada Nef'in 3-4 milyon Euro verme imkanı yok. Futbol takımına 30 milyon TL'ye mi ne sponsor olmuşlardı. Zaten bizde Eurolig takımı değiliz. 15 milyon lira beni tatmin eder orada. Basketbol salonu sponsoru olurlarsa anca o rakamlar olur.
Zaten basketin kendi geliri 20 milyon Tl+ 20'de Nef koyunca dediğim gibi 4 milyon euro yapıyor ki Basketin yönetiminde Erden Timur'da olacak o yüzden başarılı olmak isteyecektir daha fazlada koyabilir.

sonra büyük büyük girdi bize renktaş
Aysal'ın ilk 2 senedeki stratejisinde bir hata yoktu. Ama ondan sonra artık scout transferleri gençleşme ve maaş düşürme planını devreye sokması lazımdı üstelik yabancı sayısı 6'a düşünce çok saçmaladı ve gereksiz paralar verdi.

Eşref Hamamcıoğlu denen zat seçilirse tüm branşlarda küme düşürecek bizi belli oldu. Basketbolda 13.5 voleybolda 8m tl ne demek? Lige yeni çıkmış ekiplerin bile bütçeleri bunlardan çok oluyor.

Eşref de aşırı açık sözlü çıktı adam olurda seçilirse yarın birgün eleştirdimizde ben zaten size açık açık küçülecegimizi sölemiştim der susturur taraftarı yalan söledin hayal dagıttın felan da diyemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt