Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Eşref Hamamcıoğlu ada Işın Çelebi'dir. Benim tahminim Eşref Hamamcıoğlu
İnş kolpa değildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esref baskanim gelince terimle yalandan görüşecek sonra da anlaşamadık diyip postalayacak. Bu bilinen bir sey rengim.
Bula bula en antipatik adamımı buldunuz destek verecek?Esref baskanim gelince terimle yalandan görüşecek sonra da anlaşamadık diyip postalayacak. Bu bilinen bir sey rengim.
Antipatik olmasi bizim icin tercih sebebidir. Sempatik adamdan damat olur başkan olmaz.Bula bula en antipatik adamımı buldunuz destek verecek?
Efsane Duayen Buyuk Baskan Hazretleri, Terimin sadece bir eleman olduğunu tekrardan hatırlatmış. Ayrica son kullanma tarihi geçti diyerek baskan adaylarına yol göstermiş.Aysal, mevcut başkan adaylarının Terim ile ilgili yaptığı açıklamaların zamanlamasını yanlış olarak değerlendirerek, "Fatih hoca, Galatasaray'a yararlı olmuş bir insan. Galatasaray'ın tarihinde yer edindi. Bu kadar sene hiçbir teknik direktör görev almadı. Ancak hepimizin bir kullanım süresi var. İlaçların son kullanma tarihi olduğu gibi insanların da var. Bu yararlılık süresi demek. O yararlılığımızı bir sektörde kaybettiysek şu anda benim yapmaya çalıştığım gibi başka bir sektörde gerçekleştirmemiz mümkün. Arkadaşlarımızın hiçbirinin beyanatlarına diyeceğim yok ama erken yapılmış, zamanlaması yanlış bir açıklama. Fatih hoca divan kurulu üyesi. Onun da görevleri var. Galatasaray sıkıntıya düştüğünde onu çağırdığınızda, tıpış tıpış gelecek ve o görevi yapacak. Bunun için peşinen deklarasyonlarla özel bir formül arama gerekliliği, bence bu etapta fuzuli." diye konuştu.
@Murat Kara
Dursunda oyle bi tip varki sanki hic parasi yokmus gibi duruyor .Gercekten zengin miydi kendisi?Dursun'da da para boktu yav. Sonucu ortada. Para bulmak iyi hoş da iş bilmek daha önemli. Başında Apo'nun olduğu yönetim kabus gibi geliyor kulağa![]()
Dursunda oyle bi tip varki sanki hic parasi yokmus gibi duruyor .Gercekten zengin miydi kendisi?
Baskete sponsor ol birader. Paralari topragin altina almiyorlarÜnal Aysal: "Yeniden başkan olmam ne bana ne de Galatasaray'a bir şey kazandırır. Benim tecrübemdeki insanların Galatasaray'a katkısı genel kurul içinde eksik olanları görüp, yeni bir düzenin kurulmasında fikir önderliği yapmaktır. Herhalde önümüzdeki günlerde bunu yapacağım."