Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eşref Hamamcıoğlu ada Işın Çelebi'dir. Benim tahminim Eşref Hamamcıoğlu

Ömer Erdogan kim suan GS'yi calistiracak. Okana da suan güvenmiyorum. Kendisi icin de iyi olmaz. Terim gidecek olursa mutlaka tecrübeli ve iyi bir calistirici gelmeli. Tudor vs. gibi stajyer olmaz, kadro planlamasi iyi olmus olsa bile.

Ünal Aysal: "Yeniden başkan olmam ne bana ne de Galatasaray'a bir şey kazandırır. Benim tecrübemdeki insanların Galatasaray'a katkısı genel kurul içinde eksik olanları görüp, yeni bir düzenin kurulmasında fikir önderliği yapmaktır. Herhalde önümüzdeki günlerde bunu yapacağım."

Aysal, mevcut başkan adaylarının Terim ile ilgili yaptığı açıklamaların zamanlamasını yanlış olarak değerlendirerek, "Fatih hoca, Galatasaray'a yararlı olmuş bir insan. Galatasaray'ın tarihinde yer edindi. Bu kadar sene hiçbir teknik direktör görev almadı. Ancak hepimizin bir kullanım süresi var. İlaçların son kullanma tarihi olduğu gibi insanların da var. Bu yararlılık süresi demek. O yararlılığımızı bir sektörde kaybettiysek şu anda benim yapmaya çalıştığım gibi başka bir sektörde gerçekleştirmemiz mümkün. Arkadaşlarımızın hiçbirinin beyanatlarına diyeceğim yok ama erken yapılmış, zamanlaması yanlış bir açıklama. Fatih hoca divan kurulu üyesi. Onun da görevleri var. Galatasaray sıkıntıya düştüğünde onu çağırdığınızda, tıpış tıpış gelecek ve o görevi yapacak. Bunun için peşinen deklarasyonlarla özel bir formül arama gerekliliği, bence bu etapta fuzuli." diye konuştu.

@Murat Kara

Aysal, mevcut başkan adaylarının Terim ile ilgili yaptığı açıklamaların zamanlamasını yanlış olarak değerlendirerek, "Fatih hoca, Galatasaray'a yararlı olmuş bir insan. Galatasaray'ın tarihinde yer edindi. Bu kadar sene hiçbir teknik direktör görev almadı. Ancak hepimizin bir kullanım süresi var. İlaçların son kullanma tarihi olduğu gibi insanların da var. Bu yararlılık süresi demek. O yararlılığımızı bir sektörde kaybettiysek şu anda benim yapmaya çalıştığım gibi başka bir sektörde gerçekleştirmemiz mümkün. Arkadaşlarımızın hiçbirinin beyanatlarına diyeceğim yok ama erken yapılmış, zamanlaması yanlış bir açıklama. Fatih hoca divan kurulu üyesi. Onun da görevleri var. Galatasaray sıkıntıya düştüğünde onu çağırdığınızda, tıpış tıpış gelecek ve o görevi yapacak. Bunun için peşinen deklarasyonlarla özel bir formül arama gerekliliği, bence bu etapta fuzuli." diye konuştu.

@Murat Kara
Efsane Duayen Buyuk Baskan Hazretleri, Terimin sadece bir eleman olduğunu tekrardan hatırlatmış. Ayrica son kullanma tarihi geçti diyerek baskan adaylarına yol göstermiş.

Nagelsmanna göre, genelde bir hocanin takimin büyük kismini degistermedigi an, bir takimda 3 senelik kullanim süresi oluyor diyordu. Ondan sonra takima konusmalarinda orijinalik kalmama riski yükseliyor ve hoca yipranabiliyor diyordu.

Alman hoca demis bunu. Bir bildigi vardir. Bizim anadolu kulübleri herhalde ondan 6-9 ayda bir hoca degistiriyor

Amaç oy bölmek mi anlamıyorum
Mantıksız mantıksız işler

Ünal Aysal: "Yeniden başkan olmam ne bana ne de Galatasaray'a bir şey kazandırır. Benim tecrübemdeki insanların Galatasaray'a katkısı genel kurul içinde eksik olanları görüp, yeni bir düzenin kurulmasında fikir önderliği yapmaktır. Herhalde önümüzdeki günlerde bunu yapacağım."
Baskete sponsor ol birader. Paralari topragin altina almiyorlar

Metin Öztürkün bir açıklamasını dinledim , Dursun Özbek aslında iyi yönetti de , kendini ifade edemedi diyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt