Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.406
- 3.373
- 2.278
Burak ELMAS aynı Adnan POLAT, Ali KOÇ, Yıldırım DEMİRÖREN gibi fanatik başkan olacak ve anamızı ağlatacağından hiç bir şüphem yok, Metin ÖZTÜRK bence en doğru aday daha prof bakıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye olsun yahu..Baskete sponsor ol birader. Paralari topragin altina almiyorlar
Bunda durum biraz farklı aynı şeyin lacivertini United yaptı milyonlarca dolar kazandılar.Burak Elmas'a destek verenlerin %90'ı zamanında Faruk Süren yönetiminin AIG anlaşması yüzünden Galatasaray'ı çökme seviyesine getirdiğini bilmiyor..
Normal şartlarda Avrupa'da bir kulüpte bunlar yapılsaydı bu yöneticiler ve başkanlar bırak başkan adayı olmayı kulübün kapısından içeri sokulmazdı.. Eğer gelirse çatır çatır soyacak kulübü.. Burak Elmas'tan ciddi derecede korkuyorum..
![]()
İşte G Saray ın AIG gerçekleri
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!tr.beinsports.com
Ne zengini Renktaş ya.Dursunda oyle bi tip varki sanki hic parasi yokmus gibi duruyor .Gercekten zengin miydi kendisi?
Adayları beğenmiyorum, içimizden birini aday mı yapsak.
Mesela başkomutan ulu önder ve büyük şahsiyet Ünal Aysal başkanımın vizyonunu benimsemiş olan @Murat Kara kankim olabilir.
Adayları beğenmiyorum, içimizden birini aday mı yapsak.
Mesela başkomutan ulu önder ve büyük şahsiyet Ünal Aysal başkanımın vizyonunu benimsemiş olan @Murat Kara kankim olabilir.
Kankimden 12 yi alırım diyorsun yaniAdayları beğenmiyorum, içimizden birini aday mı yapsak.
Olay küçülme değil ki.
Falcao , Feghouli , Babel'in maaşını çıkarsan , maaş masrafın %20 azalıyor zaten.
Bunlara Şener , Jimmy gibi maliyetli , gereksiz yedekleri de eklersek daha da artar olay.
Ben buna küçülme demem. Akıllı davranıp iyi planlama yapmak lazım.
Aynı kayınbabasıBurak Elmas: "En heyecan duyduğumuz projelerden bir tanesi. Arzu ettiğimiz bir spor ve eğlence merkezi çalışması yaptık. 25 kişilik mimar ekibiyle çalıştık. 3 katlı, 15 bin metrekare ticari alana sahip, stadımızla bağlı dev bir merkez olacak."
Burak Elmas: "Basketbol tarafına çok etkisi olacak. Erkek basketbolun 32 milyon, kadın basketbolun 11 milyon gibi bir bütçesi var. Bir A.Ş. kurma planımız var. Buradan gelecek ek gelirlerle basketbolumuzun yeniden yenilmez armada olması için uğraşacağız."
Burak Elmas: "Buranın ticari alan gelirleri ve isim hakkı için görüştük. Hedef belirledik. 10 senelik 17 milyon euro gibi bir geliri olacak. İsim sponsorluğu da olacak. Özellikle 6. senesinden sonra branşlara çok ciddi katkılar olacak. Branşlar için sponsorluk görüşmeleri yaptık"
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fazla hevesli, çimentoya para mı verecek yoksa Akbabanın maaşına mı? Eğer ödemezse veyahut istenilen yapılmazsa iki gün sonra mevcut TDnin yardımcılarından birinden laf yiyebilir sayın başkan. Zaman tesisleşme veyahut proje zamanı değil. En büyük kulüpler bile küçülmeye giden ekonomilerini düzeltmek için ekstra giderleri kısıyorlar. Maaşallah Burak beyin projelerini en zengin dönemde bile yapamadık, şimdi nasıl yapacağız? Bende derim stada kat çıkacam diye ama hangi parayla? Koç gibi aile servetini mi öne sürecek? Hangi sponsor yapacak onları? Benim kafam almıyor. Hele ki biat ettiği onursal başkanın isteklerini nasıl yerine getirecekte bunlara fırsat kalacak?Aynı kayınbabasıFazla hevesli, çimentoya para mı verecek yoksa Akbabanın maaşına mı? Eğer ödemezse veyahut istenilen yapılmazsa iki gün sonra mevcut TDnin yardımcılarından birinden laf yiyebilir sayın başkan. Zaman tesisleşme veyahut proje zamanı değil. En büyük kulüpler bile küçülmeye giden ekonomilerini düzeltmek için ekstra giderleri kısıyorlar. Maaşallah Burak beyin projelerini en zengin dönemde bile yapamadık, şimdi nasıl yapacağız? Bende derim stada kat çıkacam diye ama hangi parayla? Koç gibi aile servetini mi öne sürecek? Hangi sponsor yapacak onları? Benim kafam almıyor. Hele ki biat ettiği onursal başkanın isteklerini nasıl yerine getirecekte bunlara fırsat kalacak?
Keşke bir ortası olsa rengim. Eşref realist ama fazla realistYaw herifin tek derdi koltuğa oturup hayatını kurtarmak. Yalan dolan projelerle milleti uyutuyor. Aya duble yol da yapar bu. Inanıyorum ki genel kurulumuz bunlara müsaade etmeyecek ve Eşref Başkanımıza anahtarı teslim edecektir.
Düzgün bir TD ile çalışacaksa ona da kabulüm. Yalnız Eşref seçilirse Abdülrahim, Mustafa Cengiz ve Yusuf Günay'ın imzaladığı kağıtlardan dolayı ihale onlara kalır, şirketleri falan kalmaz ortada
Hiç arkalarında duracağını sanmıyorum. Muhtemelen seçim erteleme şu bu bundan dolayı yapılıyor. Milyarlık ihaleyi üstlerine almışlar, Galatasaray'a karşı iyi niyet umarım düzgün bir şekilde değerlendirilir. Dursun gibi davranmamışlar, kulübü kendine borçlandırmamışlar, tam tersini yapmış adamlar. Yazık olacak onlara. Cengizin karısı boşar Cengizi öyle bir durumda.Galatasarayımızın basina gectigim ilk gün Efsane Büyük Başkan Ünal Beyefendi Hazretlerini arayıp eğer başkan bensem sana emrediyorum gel Galatasarayı yönet, yok eğer başkan sensen gel Galatasarayı yönet diyecegimden şüpheniz olmasin kanka. Efsane Duayen Büyük Başkan Gerçek Imparator Ünal Aysal Beyefendi Hazretleri yaşadığı müddetçe bizim icin tek ve gerçek baskan odur.

Yuh bu ne uykusu bu saatte.Kankimden 12 yi alırım diyorsun yani
Edit:Uykudan uyandim eurovisyon topici sandim iyi mi
İs yok diye gece 5 te yattim ondan oldu.Yuh bu ne uykusu bu saatte.