- 5 Eylül 2014
- 85.457
- 71.493
- 4.513
gs'ye bir devrim şart künsYiğit Şardan da aday olacakmış
Yok arkadaş yine Elmas yine Elmas
Yemeye gelenler belli oluyor. Seçim uzadıktan sonra mı aklınıza geldi aday olmak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs'ye bir devrim şart künsYiğit Şardan da aday olacakmış
Yok arkadaş yine Elmas yine Elmas
Yemeye gelenler belli oluyor. Seçim uzadıktan sonra mı aklınıza geldi aday olmak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hamamcinin fosiller tarafından nekadar sevildiği meçhul ama mesela elmasın listesindeki Polat bengiserp Şükrü Ergün bunlarda liseli ve esas liselilerin sevdiği adam Alp yalman o da Burak elmasın listesindeHer Gecen gün Hamamcioglu’nun sansi artiyor
Cok adayli bir secim onun isine yarar cunku lise oylarinin geneli hamamcioglu’nun gidecek
Buna tam katılmıyorum. Burak Elmas'ta liselilerden ciddi oy alacaktır özellikle Polat Bengiserp sayesinde.Her Gecen gün Hamamcioglu’nun sansi artiyor
Cok adayli bir secim onun isine yarar cunku lise oylarinin geneli hamamcioglu’nun gidecek
Hamamcinin fosiller tarafından nekadar sevildiği meçhul ama mesela elmasın listesindeki Polat bengiserp Şükrü Ergün bunlarda liseli ve esas liselilerin sevdiği adam Alp yalman o da Burak elmasın listesinde
Alp yalmani bütün liseliler seviyor
Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Sözcü'ye konuştu: "Kaçan şampiyonluğun sorumlusu yönetim ve başkandır. Teknik direktörünüz Fatih Terim ise tartışmaları basın önünde ve sosyal medya aracılığıyla yapamazsınız. Motivasyon açısından Terim ve ekibi 1-0 geride başlamıştır."
Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim’in yerine başkası olsaydı, çoktan bırakıp gitmişti. 8 puan fark varken başka takımlar hoca gönderiyordu. Buna rağmen averajla kaçırdı şampiyonluğu Galatasaray. Kimse inanmıyordu. Densizlikler olmasaydı bunlar başımıza gelmezdi."
Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim, Galatasaray'ın futbol aklıdır. Bir semboldür. O kadar büyük bir olgunluğa erişti ki 'Daha üst mevkilerde de görev almalıdır' demiştim. Arkasında duruyorum."
Eşref Hamamcıoğlu: "Sezon bitti ve söylemesi gerekeni söyleyerek pimi çekip bıraktı. Fatih Terim ile devam etmek istiyorum. Ama 'Ben dinlenmek istiyorum' derse burası Galatasaray. Elbette B planımız olacak."
Eşref Hamamcıoğlu: "Bu kulüp Arda Turan ile çalışmamalı. Galatasaray'ın olmazsa olmaz değerleri var. Buna her konuda uygun futbolcular olması lazım."
Arda üzerinden hocayi gönderecek herhalde!
baskana mezarlıkta omuz atan değil miydi bu hamacığlu? o zaman galatasaray değerleri yok muydu acaba düşüncelerinde? seçileyim de her yol mübah diyor işte. bahsettiği değer lise tayfası. liselilerin düşündüğü gibi şirket yönetir gibi yönetilen kulüpleri görüyoruz. 50 tansfer sıfır başarı. 8. sene-i devriyesiydi sanırım bu yıl.Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Sözcü'ye konuştu: "Kaçan şampiyonluğun sorumlusu yönetim ve başkandır. Teknik direktörünüz Fatih Terim ise tartışmaları basın önünde ve sosyal medya aracılığıyla yapamazsınız. Motivasyon açısından Terim ve ekibi 1-0 geride başlamıştır."
Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim’in yerine başkası olsaydı, çoktan bırakıp gitmişti. 8 puan fark varken başka takımlar hoca gönderiyordu. Buna rağmen averajla kaçırdı şampiyonluğu Galatasaray. Kimse inanmıyordu. Densizlikler olmasaydı bunlar başımıza gelmezdi."
Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim, Galatasaray'ın futbol aklıdır. Bir semboldür. O kadar büyük bir olgunluğa erişti ki 'Daha üst mevkilerde de görev almalıdır' demiştim. Arkasında duruyorum."
Eşref Hamamcıoğlu: "Sezon bitti ve söylemesi gerekeni söyleyerek pimi çekip bıraktı. Fatih Terim ile devam etmek istiyorum. Ama 'Ben dinlenmek istiyorum' derse burası Galatasaray. Elbette B planımız olacak."
Eşref Hamamcıoğlu: "Bu kulüp Arda Turan ile çalışmamalı. Galatasaray'ın olmazsa olmaz değerleri var. Buna her konuda uygun futbolcular olması lazım."
Arda üzerinden hocayi gönderecek herhalde!
bu adamın galatasaray'a çok zarar vereceğini düşünüyorum futbol bilgisi sıfırbaskana mezarlıkta omuz atan değil miydi bu hamacığlu? o zaman galatasaray değerleri yok muydu acaba düşüncelerinde? seçileyim de her yol mübah diyor işte. bahsettiği değer lise tayfası. liselilerin düşündüğü gibi şirket yönetir gibi yönetilen kulüpleri görüyoruz. 50 tansfer sıfır başarı. 8. sene-i devriyesiydi sanırım bu yıl.