Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamamcıoğlu tam Şeytan direk Fatih Terim ile çalismak istemiyorum diyemiyor, Arda Turan'ı yollayıp mesaj vermek istiyor, böyle içten pazarlikçi heriflerin kulüple ilişkisi kesilmeli, Burak Elmas en azindan kimle çalişmak istedigini açikladi...
Asıl o daha fena seçilmek için hem ua, hem hoca, hem liseli hem lisesiz herkese yıkama yağlama yapıyor adam aç kalmış başa geçip nasıl götürsem diye işini şansa bırakmamak için dört koldan saldırıyor.

Seçilirse kulübü soyup soğana çevireceğini düşünüyorum şahsen.

Hatta BJK'deki Fiko gibi olabilir adamlar CL'de onca başarı elde etti, ligde şampiyon oldular dünya gelir elde ettiler hiçbiri ortada yok adamlar faturalarını ödeyemiyorlar.

Her aday sanki köprüyü gecene kadar ayiya dayi diyorlar terim icin, hepside biliyor biz terimle calismayiz derlerse oy kayibi yasiyacaklar, baskan kim olursa olsun büyük ihtimal belirli sart koyacak terime ve anlasamiyacaklar. Cünkü kendileri bilmiyormu terimin nekadar zor bir insan oldunu. Bügün cengizin basina gelen bizim de basimiza gelecek düsünecekler.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buna politik yaklaşım diyoruz işte. Açıkça oynanmaz her kart. Bence Terim, saha dışında olmalı artık böyle olacaksa. Yalnız çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Tünelin ucu belli değil umarım doğal ışık olur, trenin ışı değil.

Eşrefin arda açıklaması üfürme değil doğruysa eşrefciyiz

Terimede yol verir + teknik olmayan ekiptende kurtuluruz

Kendisine aşırı sıçmazsa 1 sezon başarısız olma hakkı tanıyıcam bu 2 hamleyi yaparsa
ben de terimin artık hocalığı bırakmasından yanayım ama terimi ve ardayı kovacak diye 3 sezonluk çileye ve işkenceye razıysanız eşref gelsin ozaman. dursun geldiğinde de demiştim şimdi de diyorum bu dursunu bile geçer tarihimizin en berbat sezonlarını yaşarız

ben de terimin artık hocalığı bırakmasından yanayım ama terimi ve ardayı kovacak diye 3 sezonluk çileye ve işkenceye razıysanız eşref gelsin ozaman. dursun geldiğinde de demiştim şimdi de diyorum bu dursunu bile geçer tarihimizin en berbat sezonlarını yaşarız
Ölüm değilde sıtmayı tercih ediyorum

Kulüpte inanılmaz bi kokuşmuşluk,adamcılık,al takke ver külahçılık,elimi öp yanıma gelcilik var tıpkı siyasetteki gibi,liyakati ağzından düşürmeyenler kendi elleri öpülünce liyakati anında çiğner olmuş

Terimin düzeleceğini bilsem savunucam ama can çıkar huy çıkmaz hele hele terim hiç düzeltmez kendini o egoyla

O sebeple terimin gitmesi beraberindeki yanlışlarıda alıp götürecek

Levent,davala,selçuk,arda,ömer,akbaba,şener,donk vs birsürü yanlıştan ancak terimin gidişiyle kurtulabiliriz,terim burdaki en öndeki domino taşı,taşlar yanlış dizilmiş vaziyette ve bunu büyük çoğunluk taraftar,terim ve teknik ekibi,başkanlığa aday olanlar görmüyo bence bizde bu dominoyu yıkacak ışığı görünce birinde mecburen sarıyoruz etrafını sevip istediğimiz beğendiğimizden değil

Eşref dominoyu yıkıp yeniden doğru oluşturursa ne ala oluşturmazsa onada güle güle ama şuan bile hiç sevmediğim cengizi bizi dursundan kurtardığı için tebrik ediyosam aldığı her karar yanlış olursa eşrefide sırf o kokuşmuşluktan bizi kurtardığı için tebrik edicem

Ne olacağını bekleyip görücez,eşrefte içlerindeki en sevmediğim adaydır bu arada ama sadece terimle devam etmeyecek tek isim gibi durması sebebiyle bir adım öne aldım kendisini

Ölüm değilde sıtmayı tercih ediyorum

Kulüpte inanılmaz bi kokuşmuşluk,adamcılık,al takke ver külahçılık,elimi öp yanıma gelcilik var tıpkı siyasetteki gibi,liyakati ağzından düşürmeyenler kendi elleri öpülünce liyakati anında çiğner olmuş

Terimin düzeleceğini bilsem savunucam ama can çıkar huy çıkmaz hele hele terim hiç düzeltmez kendini o egoyla

O sebeple terimin gitmesi beraberindeki yanlışlarıda alıp götürecek

Levent,davala,selçuk,arda,ömer,akbaba,şener,donk vs birsürü yanlıştan ancak terimin gidişiyle kurtulabiliriz,terim burdaki en öndeki domino taşı,taşlar yanlış dizilmiş vaziyette ve bunu büyük çoğunluk taraftar,terim ve teknik ekibi,başkanlığa aday olanlar görmüyo bence bizde bu dominoyu yıkacak ışığı görünce birinde mecburen sarıyoruz etrafını sevip istediğimiz beğendiğimizden değil

Eşref dominoyu yıkıp yeniden doğru oluşturursa ne ala oluşturmazsa onada güle güle ama şuan bile hiç sevmediğim cengizi bizi dursundan kurtardığı için tebrik ediyosam aldığı her karar yanlış olursa eşrefide sırf o kokuşmuşluktan bizi kurtardığı için tebrik edicem

Ne olacağını bekleyip görücez,eşrefte içlerindeki en sevmediğim adaydır bu arada ama sadece terimle devam etmeyecek tek isim gibi durması sebebiyle bir adım öne aldım kendisini
çabuk kurtulabilsek eyvallah da dursundan da hatırlarsan 3 yıl heriften kurtulamadık kene gibi yapıştı. taraftar sabah akşam bağırsa bu eşref istifa etmez çünkü liseci zihniyetten geliyor.

çabuk kurtulabilsek eyvallah da dursundan da hatırlarsan 3 yıl heriften kurtulamadık kene gibi yapıştı. taraftar sabah akşam bağırsa bu eşref istifa etmez çünkü liseci zihniyetten geliyor.
Evet gelen gitmiyo haklısın koltuğa zamkla yapışmış gibi hepsi

Eşref yerine başka biri gelse oda gitmeyecek ama ,eşref gelirse bari en azından terimden kurtulduk deriz diğerleri hem başarısız olup hemde gitmezlerse e elde terimde var hiç kârımız olmaz

Bir istisna ünal başkanımdı,yetki metki verilmeyip millet homurdanınca asilce bıraktı tekrar aday bile olmadan

Evet gelen gitmiyo haklısın koltuğa zamkla yapışmış gibi hepsi

Eşref yerine başka biri gelse oda gitmeyecek ama ,eşref gelirse bari en azından terimden kurtulduk deriz diğerleri hem başarısız olup hemde gitmezlerse e elde terimde var hiç kârımız olmaz

Bir istisna ünal başkanımdı,yetki metki verilmeyip millet homurdanınca asilce bıraktı tekrar aday bile olmadan
sırf terim gidecek diye 3 sezonu eşrefle çöpe atmak saçma geliyor bana. burak elmas veya metin öztürk gelsin terimi göndermeseler bile takım kötü gittiği takdirde devre arasını göremez fatih terim zaten kredisi çoktan bitti.

Gelen yönetim 3 seneliğine gelir. Hangisi en iyi yönetecekse o gelsin. Terim ve Arda’yı göndermek istemek mantıklı bir davranış bana göre. Ama tabi ki bu tek başına ideal başkan adayı yapmaz birini.

sırf terim gidecek diye 3 sezonu eşrefle çöpe atmak saçma geliyor bana. burak elmas veya metin öztürk gelsin terimi göndermeseler bile takım kötü gittiği takdirde devre arasını göremez fatih terim zaten kredisi çoktan bitti.
Terim kalırsada en fazla bir ileri yapar üç geri yaparız emin ol

Ne kredisi reis hangi kredi ayrıca

Seneye yine başarısız gidince suçu yeni yönetime atacak acemiler diye sonra gemiyi limana yanaştırma istiklal marşı ve kapanış,şampiyon olsakta kesmiyo beni kıstasım lig şampiyonluğu değil avrupa,yeni yetme okan sergen bile şampiyon oldu ertuğrul sağlam bile şampiyon oldu,hüseyin cimşir bile şampiyon oluyodu az daha hamza 3 kupa aldı

İyi oyun ve avrupada başarı olmadıkça lig şampiyonluğu çok önemli değil üstüne onuda olamıyoruz artık

terimi ve ardayı göndermek 1 adım öne geçirir

ama terimi gönderip yerli getirmek iki adım geriye götürür

Terim konusu ayrı tutarsak eldeki kötülerin en iyisi diyebileceğim isim Burak Elmas, maalesef ve maalesef..

Yanlış görmüyorsam Burak Elmas aPara’da canlı yayında şuan. Zapping yaparken gördüm alt yapı, reklam gelirleri ve yatırımlar hakkında konuşuyor.

Cok buyuk bir kriz bizi bekliyor

Bir kac gun sonra Fatih hoca’nin sözlesmesi bitecek Tamam olabilir Ama mevcut yönetim secim olmadan haziran ayinda galiba yeni bir teknik direktor getirecek

Secimi de sonuna kadar ertelemeye calisacak buyuk ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt