- 15 Aralık 2011
- 18.633
- 7.347
- 1.513
Dursundan beter oluruz gelirse bence, net.bu adamın galatasaray'a çok zarar vereceğini düşünüyorum futbol bilgisi sıfır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursundan beter oluruz gelirse bence, net.bu adamın galatasaray'a çok zarar vereceğini düşünüyorum futbol bilgisi sıfır
Özhan Canaydın 2 olur; sonra Terim ile birbirine düşerler, kulüp de batar.Amatörleri hiç söylemiyorum.hamamcıoğlu seçilirse bittiğimiz andır
Özhan Canaydın en azından makama saygısı olan biriydi bu eşref geldi mi kulübüde batırır birde utanmadan koltuğada yapışır yağlı suratı ararız.Burada isteyenler Fatih Terim ile çalışmayacağı için istiyo ama geldikten 1 ay sonra en çok söven onlar olur büyük ihtimal.Özhan Canaydın 2 olur; sonra Terim ile birbirine düşerler, kulüp de batar.Amatörleri hiç söylemiyorum.
Galatasarayımızın basina gectigim ilk gün Efsane Büyük Başkan Ünal Beyefendi Hazretlerini arayıp eğer başkan bensem sana emrediyorum gel Galatasarayı yönet, yok eğer başkan sensen gel Galatasarayı yönet diyecegimden şüpheniz olmasin kanka. Efsane Duayen Büyük Başkan Gerçek Imparator Ünal Aysal Beyefendi Hazretleri yaşadığı müddetçe bizim icin tek ve gerçek baskan odur.
Onların güvencesi DGS.Normalde kulüp başkanına omuz atan divan başkanını felan aday yapmazlardi ama işte DGS'li liseci tayfanin uydu yönetimi statüsünde buldumcuk bir profil aranıyordu,bu arkadaş da çok hevesli görününce hemen bunu öne atıp sahaya sürdüler piyade misali.Plan proje vizyon yatırım yok.Küçülme var, öyle söylemişler arkasindaki güruh.Hani elemanlarını yalnız bırakmazlar, mahcup etmezler felan hikaye.En baba başkan Ünal Aysal'i bile sırtından vurdu bu tayfa.Madem istiyorlarsa adam gibi kulübü yönetmek İnan Kıraç Galatasaray Eğitim Vakfı değil de Spor Kulübü'ne başkan olsun.Koc grubunun paralarını Fener'e ,BJK'ye nasıl harcıyorlar ise Galatasaray'a da harcasin.Kulup zor durumda iken Ali Koç'un Fener Ol kampanyasına bağış yapan zihniyetten ben bir şey beklemiyorum Bekleyenler de hayal kırıklığına uğrar.Özhan Canaydın en azından makama saygısı olan biriydi bu eşref geldi mi kulübüde batırır birde utanmadan koltuğada yapışır yağlı suratı ararız.Burada isteyenler Fatih Terim ile çalışmayacağı için istiyo ama geldikten 1 ay sonra en çok söven onlar olur büyük ihtimal.
Yiğit Şardan da İşin Çelebi d Adnan Polat yönetiminde idi.Bir nevi sağ koluydu Adnan Polat'ın.O yüzden ayrı ayrı seçime girmezler, birleşme olur orda.Bu Şardanmıdır Şırdanmıdır nedir, Cemal Nalga skandalının sorumlusu bu herif değilmiydi?
Sonra Adnan Polat denilen kişi bunu göstermelik olarak yönetimdeki görevlerinden almış ve ilk seçimde yeniden yönetimine almıştı.
Bu herifler gelirse yine o dönemdeki gibi burnumuz hiç bir zaman boktan kurtulmaz.Yiğit Şardan da İşin Çelebi d Adnan Polat yönetiminde idi.Bir nevi sağ koluydu Adnan Polat'ın.O yüzden ayrı ayrı seçime girmezler, birleşme olur orda.
Bu Şardanmıdır Şırdanmıdır nedir, Cemal Nalga skandalının sorumlusu bu herif değilmiydi?
Sonra Adnan Polat denilen kişi bunu göstermelik olarak yönetimdeki görevlerinden almış ve ilk seçimde yeniden yönetimine almıştı.

Her aday bir öncekinden daha kötü çıkıyor, mevcut yönetim ise en kötüsü!Allah sonumuzu hayır etsin.Bu herifler gelirse yine o dönemdeki gibi burnumuz hiç bir zaman boktan kurtulmaz.