Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canlı izledim. Yalan söyleyen bir adamın vücut dili az buçuk kendini ele verir. Ama Burak Elmas ben hazırım diyor Başkanlık için. Bir katekulli dönmese net favori adam. Her yönüyle hazır gibi görünüyor.

Bende bir süredir söylüyorum bunu. Terim konusu ayrı tutuyorum benim beklentilerimi cevapladı. Rastgele denk geldim canlı yayınına, beğendim projelerini ve fikirlerini. Yabancı kısıtlaması olsun, altyapıya önem olsun güzel şeyler söyledi. Diğerlerinden bu tip açıklamalar duymadım desem yalan olmaz.

Son düzenleme:
Burak Elmas'ın açıklamaları çok net. Belli ki finansmanları hazırlanmış ki sadece bu tesisleri yapsa bile bana göre Galatasaray'a en çok fayda sağlayan başkanlardan olur. Stad isim sponsoru konusunda iddialı ve bir sponsor daha varmış. Kemerburgaz ve salon konusunda da Kuzu Grup ve Nef'te ciddi katkı sağlayacak sanırım gerekli onaylamalar olur olmaz inşaata başlanılacak diyor şahsen şu anki adaylar arasında en hazırı dolayısıyla iyisi.

Cok buyuk bir kriz bizi bekliyor

Bir kac gun sonra Fatih hoca’nin sözlesmesi bitecek Tamam olabilir Ama mevcut yönetim secim olmadan haziran ayinda galiba yeni bir teknik direktor getirecek

Secimi de sonuna kadar ertelemeye calisacak buyuk ihtimal
Bunu nasıl yapacaklar ? Resmi yani yasal olarak seçim tarihini bildirdiler ve resmi olarak görevleri 1 Haziran'da bitiyor yani erteleme ve iptal hakları yasal olarak yok büyük kaos yaşanır ve bukadar aday varken o ise girerlerse iş ihraca kadar gider ama bu cengizin derdi çok bariz belli mali genel kurulda ibra olmayacağını bildiği ve beyni artık olmadigi için pislik yapma derdinde

Bunu nasıl yapacaklar ? Resmi yani yasal olarak seçim tarihini bildirdiler ve resmi olarak görevleri 1 Haziran'da bitiyor yani erteleme ve iptal hakları yasal olarak yok büyük kaos yaşanır ve bukadar aday varken o ise girerlerse iş ihraca kadar gider ama bu cengizin derdi çok bariz belli mali genel kurulda ibra olmayacağını bildiği ve beyni artık olmadigi için pislik yapma derdinde

Secim belirsiz oldugu icin görev süresi devam ediyor yani buyuk ihtimal yazdigim plani uygulama ihtimali cok yuksek

Görev de kalamayacagini bildigi icin yaninda Fatih hoca’yi da götürmek istiyor bana göre

Bende bir süredir söylüyorum bunu. Terim konusu ayrı tutuyorum benim beklentilerimi cevapladı. Rastgele denk geldim canlı yayınına, beğendim projelerini ve fikirlerini. Yabancı kısıtlaması olsun, altyapıya önem olsun güzel şeyler söyledi. Diğerlerinden bu tip açıklamalar duymadım desem yalan olmaz.
Özellikle sponsorluk konusunda çok iddialı ve güzel diyebileceğimiz anlaşmalar ve ön sözleşmeler yapmış. Stad isim sponsorunu merak ettim. Uluslarasası dedi ve daha önce böyle bir sponsorun Türkiye’ye gelmediğini söyledi. Birde federasyonu gelmeden istemediğini ve Galatasaray aleyhinde iş çevirdiklerini tabii ki yabancı kuralı ile ilgili mantıklı açıklamalar yaptı. Ben açıkcası kuşkulu bakıyordum kendisine. Ama gerek çalışmaları ile gerek kadrosu ile Başkan olacak adayım kendisidir.

Özellikle sponsorluk konusunda çok iddialı ve güzel diyebileceğimiz anlaşmalar ve ön sözleşmeler yapmış. Stad isim sponsorunu merak ettim. Uluslarasası dedi ve daha önce böyle bir sponsorun Türkiye’ye gelmediğini söyledi. Birde federasyonu gelmeden istemediğini ve Galatasaray aleyhinde iş çevirdiklerini tabii ki yabancı kuralı ile ilgili mantıklı açıklamalar yaptı. Ben açıkcası kuşkulu bakıyordum kendisine. Ama gerek çalışmaları ile gerek kadrosu ile Başkan olacak adayım kendisidir.

Az çok adaylar belli olduğu günden beri belli ediyor kendisini. Birşeyler vaadeden, fikirler olan, projelerinin altını maddi dayanaklarla destekleyen ve medyada aktif olan bir görüntü içerisinde. Diğerleri bana Cengiz vol.2 ve Polat vol.2 hissiyatı vermekte. Bilmiyorum ama umarım listesini biraz daha güçlendirse sanki kotarabilecek gibi Elmas. Göreceğiz bakalım.

Isim versinler. Anlasma yapilmissa isim vermekte bir sakinca yok. Var mi aciklanan bi isim? Yoksa tipik baskan adayı uydurmaları der geçerim
Olmaz o iş öyle Melih. Resmî Başkan değilsin bu tip ticari detayların açıklanması etik ve doğru değil. Mevcut bir Başkan ve stadın mevcut bir isim sponsoru var. İsim sponsoru olmasa bile aday firmalar vardır. Ayrıca, böylesi önemli bir konuda yalan söylersen hem kötü başlangıç yapmış olursun hemde büyük hesap sorarlar adamdan.

Olmaz o iş öyle Melih. Resmî Başkan değilsin bu tip ticari detayların açıklanması etik ve doğru değil. Mevcut bir Başkan ve stadın mevcut bir isim sponsoru var. İsim sponsoru olmasa bile aday firmalar vardır. Ayrıca, böylesi önemli bir konuda yalan söylersen hem kötü başlangıç yapmış olursun hemde büyük hesap sorarlar adamdan.
Secildikten sonra aciklasinlar o zmn Emrah. Bu tur masalları cok anlatti daha onceki baskan adayları. Bunun da bi farkı yok.

Biz taraftarlara açıklamasın, tamam. Peki camiadan hiç mi kimseye söylememiştir? Aslı olsa bir şekilde duymaz mıydık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt