Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne mirası rts? Hoca kulup batık. Bu durumda 5 adayın cıkması muthis diyordu.
Dursun un yok fiyata peşkeş çektiği florya yı yeniden kazandırdı, kemerburgaz tesisi üst kullanım hakkını aldı engel kalmadı, dursun zamanı enkaz edilen ada yeniden kulübe geçti ,Mecidiyeköy de biten otel inşaatı, virüs çıktığından beri ekonomi kötüleşti ama sadece biz değil dünya kulüpleri kötü hepsi borç içinde, hoca önce bitmek bilmeyen transfer isteklerine son versin önce 50 transfer yapıldı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Canlı izledim. Yalan söyleyen bir adamın vücut dili az buçuk kendini ele verir. Ama Burak Elmas ben hazırım diyor Başkanlık için. Bir katekulli dönmese net favori adam. Her yönüyle hazır gibi görünüyor.

burak elmas idari ve mali olarak bana da daha iyi geliyor

ama açık söyleyim sportif ve imaj konularında ciddi endişelerim var

galatasarayın sadece bugünü değil geleceği için bile tehdit olacak 3 konu olan terim,arda ve ua konularının hepsinde endişe verici bir pozisyonda duruyor

ha başkan olsa sa bu 3 konuda yanıldığını 1 2 sene içinde anlayacak muhtemelen ama iş işten geçmiş olacak

Sonra secilmedigi an, o sözlesmeyi daha düsük bir anlasma bulan ama secilen adaya hediye eder mi Burak Elmas? Sonucta Galatasarayin gelecegi icin olur o sözlesme.

Eşref bey bunu söylemişse aşağıdaki düşünceye ben de katılıyorum

Tabi buna m.c'in tff'yi eleştireceğim diye çıktığı yayında hocaya ve teknik ekibe sallaması gibi saçmalıklar dahil değil

Screenshot_20210525-092027_Instagram.jpg

Metin ÖZTÜRK en doğru aday, basket takımları sponsorsuz kalınca bile o buldu, GSİAD zamanında da kaç defa maddi yardımları oldu, en önemliside popülist fanatik değil, Burak ELMAS aynı Adnan POLAT, Yıldırım DEMİRÖREN, Ali KOÇ gibi olur.

Bunların 300-500 m bulduk dedikleri şey kendi paraları,kredibiliteleri değil

Stad ve forma sponsorluklarının tamamı,taraftar stada gelirse kombine bilet paraları vs onları kastediyolar aslında

Ama öyle bi kandırıyolarki süslü laflarla sanki adam cebinden 500m verecekmiş gibi,işin garibi taraftarda buna inanıyo

Bi sorsanıza 500m nu geçtim 500 bini bir arada görmüşlermi,2 kere survivoru kazanan turabi bile bunlardan daha zengindir,burak elmas 50-100 bin tl alamıyo diye cengize karşı olmadımı,öztürk sigorta sponsorluğu buldu diyolar kaç tllik bulduğu sponsor ne anlatıyo bize

Aysala bile 100m dolarla geliyo dediler o bile vermedi bunlar kim,bi fb koçu iyi sömürüyo

Doğru yav Ocaktan beri belli bunların listesi

Diğerleri dün aday oldu

Metin Öztür var işte bir de önceden hazırlık yapan
Keşke bir imkan olsa da birleştirseler listeleri

Ibrahim, Işın beyler niye aday oldu onu da anlamadım
Albayrak ve Günaylı liste zaten uzak dursun
Eşref aman aman aman

En iyi seçenek bu iki aday gibi duruyor. Öztürk'e D.Ö ile ilgili sözlerinden dolayı gıcıktım ama son açıklamaları sanki onun da hazır olduğunu gösteriyor

Bunların 300-500 m bulduk dedikleri şey kendi paraları,kredibiliteleri değil

Stad ve forma sponsorluklarının tamamı,taraftar stada gelirse kombine bilet paraları vs onları kastediyolar aslında

Ama öyle bi kandırıyolarki süslü laflarla sanki adam cebinden 500m verecekmiş gibi,işin garibi taraftarda buna inanıyo

Bi sorsanıza 500m nu geçtim 500 bini bir arada görmüşlermi,2 kere survivoru kazanan turabi bile bunlardan daha zengindir,burak elmas 50-100 bin tl alamıyo diye cengize karşı olmadımı,öztürk sigorta sponsorluğu buldu diyolar kaç tllik bulduğu sponsor ne anlatıyo bize

Aysala bile 100m dolarla geliyo dediler o bile vermedi bunlar kim,bi fb koçu iyi sömürüyo
Kasa kolaylığı yapacakları miktarmış. Faizsiz kredi gibi düşünülebilir.

Galatasaray'da 19 Haziran'da yapılacak olan olağan seçimli genel kurul için başkan adaylığını açıklayan Metin Öztürk, adaylık dosyasını divan kurulu başkanlığına teslim etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt