- 23 Temmuz 2011
- 75.695
- 51.185
- 4.843
Hamamcı eşrefe gerekli desteği vereceğini düşünüyorumYiğit Şardan Terimci mi?Ona göre destek verelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamamcı eşrefe gerekli desteği vereceğini düşünüyorumYiğit Şardan Terimci mi?Ona göre destek verelim.
@Murat Kara rengim ile azılı Eşref ci olduğumuz doğrudur.Hamamcı eşrefe gerekli desteği vereceğini düşünüyorum
Dursun un yok fiyata peşkeş çektiği florya yı yeniden kazandırdı, kemerburgaz tesisi üst kullanım hakkını aldı engel kalmadı, dursun zamanı enkaz edilen ada yeniden kulübe geçti ,Mecidiyeköy de biten otel inşaatı, virüs çıktığından beri ekonomi kötüleşti ama sadece biz değil dünya kulüpleri kötü hepsi borç içinde, hoca önce bitmek bilmeyen transfer isteklerine son versin önce 50 transfer yapıldıNe mirası rts? Hoca kulup batık. Bu durumda 5 adayın cıkması muthis diyordu.
Çabamızın adı Galatasaray.@Murat Kara rengim ile azılı Eşref ci olduğumuz doğrudur.
Canlı izledim. Yalan söyleyen bir adamın vücut dili az buçuk kendini ele verir. Ama Burak Elmas ben hazırım diyor Başkanlık için. Bir katekulli dönmese net favori adam. Her yönüyle hazır gibi görünüyor.
Demek biraz daha sıksa 500, 600 hatta 1 Milyar falan çıkacak.Gelsin
Doğru yav Ocaktan beri belli bunların listesi
Hazırlık mı? İyiymiş
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Keşke bir imkan olsa da birleştirseler listeleriDoğru yav Ocaktan beri belli bunların listesi
Diğerleri dün aday oldu
Metin Öztür var işte bir de önceden hazırlık yapan
Kasa kolaylığı yapacakları miktarmış. Faizsiz kredi gibi düşünülebilir.Bunların 300-500 m bulduk dedikleri şey kendi paraları,kredibiliteleri değil
Stad ve forma sponsorluklarının tamamı,taraftar stada gelirse kombine bilet paraları vs onları kastediyolar aslında
Ama öyle bi kandırıyolarki süslü laflarla sanki adam cebinden 500m verecekmiş gibi,işin garibi taraftarda buna inanıyo
Bi sorsanıza 500m nu geçtim 500 bini bir arada görmüşlermi,2 kere survivoru kazanan turabi bile bunlardan daha zengindir,burak elmas 50-100 bin tl alamıyo diye cengize karşı olmadımı,öztürk sigorta sponsorluğu buldu diyolar kaç tllik bulduğu sponsor ne anlatıyo bize
Aysala bile 100m dolarla geliyo dediler o bile vermedi bunlar kim,bi fb koçu iyi sömürüyo
Burak Elmas'ı destekliyorum ho