Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.508
- 36.976
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canlı izledim. Yalan söyleyen bir adamın vücut dili az buçuk kendini ele verir. Ama Burak Elmas ben hazırım diyor Başkanlık için. Bir katekulli dönmese net favori adam. Her yönüyle hazır gibi görünüyor.
Bunu nasıl yapacaklar ? Resmi yani yasal olarak seçim tarihini bildirdiler ve resmi olarak görevleri 1 Haziran'da bitiyor yani erteleme ve iptal hakları yasal olarak yok büyük kaos yaşanır ve bukadar aday varken o ise girerlerse iş ihraca kadar gider ama bu cengizin derdi çok bariz belli mali genel kurulda ibra olmayacağını bildiği ve beyni artık olmadigi için pislik yapma derdindeCok buyuk bir kriz bizi bekliyor
Bir kac gun sonra Fatih hoca’nin sözlesmesi bitecek Tamam olabilir Ama mevcut yönetim secim olmadan haziran ayinda galiba yeni bir teknik direktor getirecek
Secimi de sonuna kadar ertelemeye calisacak buyuk ihtimal
Bunu nasıl yapacaklar ? Resmi yani yasal olarak seçim tarihini bildirdiler ve resmi olarak görevleri 1 Haziran'da bitiyor yani erteleme ve iptal hakları yasal olarak yok büyük kaos yaşanır ve bukadar aday varken o ise girerlerse iş ihraca kadar gider ama bu cengizin derdi çok bariz belli mali genel kurulda ibra olmayacağını bildiği ve beyni artık olmadigi için pislik yapma derdinde
Özellikle sponsorluk konusunda çok iddialı ve güzel diyebileceğimiz anlaşmalar ve ön sözleşmeler yapmış. Stad isim sponsorunu merak ettim. Uluslarasası dedi ve daha önce böyle bir sponsorun Türkiye’ye gelmediğini söyledi. Birde federasyonu gelmeden istemediğini ve Galatasaray aleyhinde iş çevirdiklerini tabii ki yabancı kuralı ile ilgili mantıklı açıklamalar yaptı. Ben açıkcası kuşkulu bakıyordum kendisine. Ama gerek çalışmaları ile gerek kadrosu ile Başkan olacak adayım kendisidir.Bende bir süredir söylüyorum bunu. Terim konusu ayrı tutuyorum benim beklentilerimi cevapladı. Rastgele denk geldim canlı yayınına, beğendim projelerini ve fikirlerini. Yabancı kısıtlaması olsun, altyapıya önem olsun güzel şeyler söyledi. Diğerlerinden bu tip açıklamalar duymadım desem yalan olmaz.
Özellikle sponsorluk konusunda çok iddialı ve güzel diyebileceğimiz anlaşmalar ve ön sözleşmeler yapmış. Stad isim sponsorunu merak ettim. Uluslarasası dedi ve daha önce böyle bir sponsorun Türkiye’ye gelmediğini söyledi. Birde federasyonu gelmeden istemediğini ve Galatasaray aleyhinde iş çevirdiklerini tabii ki yabancı kuralı ile ilgili mantıklı açıklamalar yaptı. Ben açıkcası kuşkulu bakıyordum kendisine. Ama gerek çalışmaları ile gerek kadrosu ile Başkan olacak adayım kendisidir.
Dinozor EşrefArdayı istemeyen başkan hangisiydi
DestekleyelimDinozor Eşref
Isim versinler. Anlasma yapilmissa isim vermekte bir sakinca yok. Var mi aciklanan bi isim? Yoksa tipik baskan adayı uydurmaları der geçerimBurak Elmas'ın stat isim sponsorluğu için ciddi bir anlaşma yaptığı konuşuluyor
Olmaz o iş öyle Melih. Resmî Başkan değilsin bu tip ticari detayların açıklanması etik ve doğru değil. Mevcut bir Başkan ve stadın mevcut bir isim sponsoru var. İsim sponsoru olmasa bile aday firmalar vardır. Ayrıca, böylesi önemli bir konuda yalan söylersen hem kötü başlangıç yapmış olursun hemde büyük hesap sorarlar adamdan.Isim versinler. Anlasma yapilmissa isim vermekte bir sakinca yok. Var mi aciklanan bi isim? Yoksa tipik baskan adayı uydurmaları der geçerim
Secildikten sonra aciklasinlar o zmn Emrah. Bu tur masalları cok anlatti daha onceki baskan adayları. Bunun da bi farkı yok.Olmaz o iş öyle Melih. Resmî Başkan değilsin bu tip ticari detayların açıklanması etik ve doğru değil. Mevcut bir Başkan ve stadın mevcut bir isim sponsoru var. İsim sponsoru olmasa bile aday firmalar vardır. Ayrıca, böylesi önemli bir konuda yalan söylersen hem kötü başlangıç yapmış olursun hemde büyük hesap sorarlar adamdan.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi