Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birileri nitelikli tartışma yapsın da okuyek

Yusuf Günay ve Albayrak'ın olduğu listeyi seçmek ihanettir
Başkanı kim olursa olsun
Hele ki Albayrak yine 2.başkan felan olup transfer işlerine bakacaksa !!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kritik nokta burasi:

"Üç dönem Milletvekilliği yapan ve bir dönem Ulaştırma Bakanlığı görevi üstlenen İbrahim Özdemir"

Derin GS yine isbasinda anlasilan.

Yigit Sardan falan olmaz, Polat döneminde cok yipranmisti.

Ibrahim Özdemirden biraz Ünal Aysal isigi almadim desem yalan olur.

Turgay kiranin karambolu gorup secime dalmasi an meselesi olsa gerek

Her Gecen gün Hamamcioglu’nun sansi artiyor

Cok adayli bir secim onun isine yarar cunku lise oylarinin geneli hamamcioglu’nun gidecek

Her Gecen gün Hamamcioglu’nun sansi artiyor

Cok adayli bir secim onun isine yarar cunku lise oylarinin geneli hamamcioglu’nun gidecek
Hamamcinin fosiller tarafından nekadar sevildiği meçhul ama mesela elmasın listesindeki Polat bengiserp Şükrü Ergün bunlarda liseli ve esas liselilerin sevdiği adam Alp yalman o da Burak elmasın listesinde
Alp yalmani bütün liseliler seviyor

Hamamcinin fosiller tarafından nekadar sevildiği meçhul ama mesela elmasın listesindeki Polat bengiserp Şükrü Ergün bunlarda liseli ve esas liselilerin sevdiği adam Alp yalman o da Burak elmasın listesinde
Alp yalmani bütün liseliler seviyor

Benim aslinda deginmek istedigim farkli bir durum

Alp yalman mesela duygun yarsuvat’a karsi secim kaybetti 2017 de

Oyle sadece liseliler olarak görmemek lazim,agir toplarin öne sürdügü bir baskan adayi Hamamcioglu

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Sözcü'ye konuştu: "Kaçan şampiyonluğun sorumlusu yönetim ve başkandır. Teknik direktörünüz Fatih Terim ise tartışmaları basın önünde ve sosyal medya aracılığıyla yapamazsınız. Motivasyon açısından Terim ve ekibi 1-0 geride başlamıştır."
Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim’in yerine başkası olsaydı, çoktan bırakıp gitmişti. 8 puan fark varken başka takımlar hoca gönderiyordu. Buna rağmen averajla kaçırdı şampiyonluğu Galatasaray. Kimse inanmıyordu. Densizlikler olmasaydı bunlar başımıza gelmezdi."
Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim, Galatasaray'ın futbol aklıdır. Bir semboldür. O kadar büyük bir olgunluğa erişti ki 'Daha üst mevkilerde de görev almalıdır' demiştim. Arkasında duruyorum."
Eşref Hamamcıoğlu: "Sezon bitti ve söylemesi gerekeni söyleyerek pimi çekip bıraktı. Fatih Terim ile devam etmek istiyorum. Ama 'Ben dinlenmek istiyorum' derse burası Galatasaray. Elbette B planımız olacak."
Eşref Hamamcıoğlu: "Bu kulüp Arda Turan ile çalışmamalı. Galatasaray'ın olmazsa olmaz değerleri var. Buna her konuda uygun futbolcular olması lazım."

Arda üzerinden hocayi gönderecek herhalde!

başkan cenk ergünü terimin istemeyeceğini biliyor

ben istedim terim kalmadı diyecek

Her aday sanki köprüyü gecene kadar ayiya dayi diyorlar terim icin, hepside biliyor biz terimle calismayiz derlerse oy kayibi yasiyacaklar, baskan kim olursa olsun büyük ihtimal belirli sart koyacak terime ve anlasamiyacaklar. Cünkü kendileri bilmiyormu terimin nekadar zor bir insan oldunu. Bügün cengizin basina gelen bizim de basimiza gelecek düsünecekler.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Sözcü'ye konuştu: "Kaçan şampiyonluğun sorumlusu yönetim ve başkandır. Teknik direktörünüz Fatih Terim ise tartışmaları basın önünde ve sosyal medya aracılığıyla yapamazsınız. Motivasyon açısından Terim ve ekibi 1-0 geride başlamıştır."
Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim’in yerine başkası olsaydı, çoktan bırakıp gitmişti. 8 puan fark varken başka takımlar hoca gönderiyordu. Buna rağmen averajla kaçırdı şampiyonluğu Galatasaray. Kimse inanmıyordu. Densizlikler olmasaydı bunlar başımıza gelmezdi."
Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim, Galatasaray'ın futbol aklıdır. Bir semboldür. O kadar büyük bir olgunluğa erişti ki 'Daha üst mevkilerde de görev almalıdır' demiştim. Arkasında duruyorum."
Eşref Hamamcıoğlu: "Sezon bitti ve söylemesi gerekeni söyleyerek pimi çekip bıraktı. Fatih Terim ile devam etmek istiyorum. Ama 'Ben dinlenmek istiyorum' derse burası Galatasaray. Elbette B planımız olacak."
Eşref Hamamcıoğlu: "Bu kulüp Arda Turan ile çalışmamalı. Galatasaray'ın olmazsa olmaz değerleri var. Buna her konuda uygun futbolcular olması lazım."

Tweetçi tayfayı üzmemek için yalandan yağ çekiyor ama gercek amacı Terimi göndermek gibi geliyor bana.

baskana mezarlıkta omuz atan değil miydi bu hamacığlu? o zaman galatasaray değerleri yok muydu acaba düşüncelerinde? seçileyim de her yol mübah diyor işte. bahsettiği değer lise tayfası. liselilerin düşündüğü gibi şirket yönetir gibi yönetilen kulüpleri görüyoruz. 50 tansfer sıfır başarı. 8. sene-i devriyesiydi sanırım bu yıl.

Meksikalıların bir atasözü var "cesur insan, korkak olanın istediği kadar uzun yaşar." diye. Hani hocamızın da sözü var ya "yaşamak cesurların hakkı." diye bana kalırsa bu eşref bey başkan seçilirse hocayı Galatasaray'da pek yaşatmayacak, umarım hayırlısı olur.

Arda konusundaki tavrından sonra eşref beyin saflarına katılmaktan başka çare yok gibi görünüyor

baskana mezarlıkta omuz atan değil miydi bu hamacığlu? o zaman galatasaray değerleri yok muydu acaba düşüncelerinde? seçileyim de her yol mübah diyor işte. bahsettiği değer lise tayfası. liselilerin düşündüğü gibi şirket yönetir gibi yönetilen kulüpleri görüyoruz. 50 tansfer sıfır başarı. 8. sene-i devriyesiydi sanırım bu yıl.
bu adamın galatasaray'a çok zarar vereceğini düşünüyorum futbol bilgisi sıfır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt