Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak ELMAS aynı Adnan POLAT, Ali KOÇ, Yıldırım DEMİRÖREN gibi fanatik başkan olacak ve anamızı ağlatacağından hiç bir şüphem yok, Metin ÖZTÜRK bence en doğru aday daha prof bakıyor.

Baskete sponsor ol birader. Paralari topragin altina almiyorlar
Niye olsun yahu..
Adam Galatasaraylı değil.

Projeymiş, salonmuş hepsi güzel işler.. Ama senelerdir aynı haltlardan bahsederler hiçbir halt yapmadan defolup giderler.

Kadroda çok ciddi revizyon olması gerekiyor. Bu kllübün kalbi futboldur. Transferlere ne kadar bütçe ayırıyorsunuz onu söyleyin.Bu en önemli konu ve bir tanesi dahi bundan bahsetmiyor.

Gelecek başkan ve yönetimin ortaya koyacağı para, bireysel kişilerin olacağı sponsorluklar, stat isim sponsorluğu, forma sponsorluğu, oyuncu satışı gibi gelirle ortaya çıkacak bütçe ortalama ne olur. Bundan bahsetsinler.
gene 15,20 milyon a 15 tane büyük bölümü yetersiz olan adamları doldurmasınlar. gitmesi gereken adamları kadroda tutmaya devam etmesinler. Israrla anadolu takımındaki gelişimini tamamlamış çöpleri kadroya doldurmasınlar.

Bizim en büyük sorunumuzun transferler olduğunun hala kimse farkında değil.

Burak Elmas'a destek verenlerin %90'ı zamanında Faruk Süren yönetiminin AIG anlaşması yüzünden Galatasaray'ı çökme seviyesine getirdiğini bilmiyor..

Normal şartlarda Avrupa'da bir kulüpte bunlar yapılsaydı bu yöneticiler ve başkanlar bırak başkan adayı olmayı kulübün kapısından içeri sokulmazdı.. Eğer gelirse çatır çatır soyacak kulübü.. Burak Elmas'tan ciddi derecede korkuyorum..

Bunda durum biraz farklı aynı şeyin lacivertini United yaptı milyonlarca dolar kazandılar.
Biz başarıyı paraya kıraç ve köleleri yüzünden çeviremedik bu yapılacak her girişimin boşa çıkmasına neden oldu.

Dursunda oyle bi tip varki sanki hic parasi yokmus gibi duruyor .Gercekten zengin miydi kendisi?
Ne zengini Renktaş ya.

Kendi oğlunun otel parasını bile kulübe fatura etmiş,
Kasa kolaylığı olsun diye verdiği 10 milyon euro küsur paraya tefeciden bile yüksek faiz işleterek 20 milyon Euro olarak kulüpten tahsis etmek için icra ile tehdit etmiş adamın nesi zengin( başkan olmak için yeterli değil)

Cengiz,apo ve memur Yusuf bile toplamda 1 milyar lira paraya kefil olmuşlar
Dursun 10 m€ kefil olmuş diye mi zengin olacak

Oteli bitirip gerekirse ben kiralayacam dedi senelik 5 m€ ile otelci olmasına rağmen işi beceremedi

Bunların hiçbiri tek kuruş para vermez kulübe.

Bizde taraftar olarak hayal kuruyoruz şu kadar paramız olsa 4'te 1' ini veya yarısını kulübe veririz abromovic gibi başkanlık yaparız diye :)

Lanet gelsin hepsine.

Adayları beğenmiyorum, içimizden birini aday mı yapsak.

Mesela başkomutan ulu önder ve büyük şahsiyet Ünal Aysal başkanımın vizyonunu benimsemiş olan @Murat Kara kankim olabilir.

Galatasarayımızın basina gectigim ilk gün Efsane Büyük Başkan Ünal Beyefendi Hazretlerini arayıp eğer başkan bensem sana emrediyorum gel Galatasarayı yönet, yok eğer başkan sensen gel Galatasarayı yönet diyecegimden şüpheniz olmasin kanka. Efsane Duayen Büyük Başkan Gerçek Imparator Ünal Aysal Beyefendi Hazretleri yaşadığı müddetçe bizim icin tek ve gerçek baskan odur.

Adayları beğenmiyorum, içimizden birini aday mı yapsak.

Mesela başkomutan ulu önder ve büyük şahsiyet Ünal Aysal başkanımın vizyonunu benimsemiş olan @Murat Kara kankim olabilir.
Kankimden 12 yi alırım diyorsun yani

Edit:Uykudan uyandim eurovisyon topici sandim iyi mi

Olay küçülme değil ki.

Falcao , Feghouli , Babel'in maaşını çıkarsan , maaş masrafın %20 azalıyor zaten.

Bunlara Şener , Jimmy gibi maliyetli , gereksiz yedekleri de eklersek daha da artar olay.

Ben buna küçülme demem. Akıllı davranıp iyi planlama yapmak lazım.

İşte sıkıntı mevcut TD o isimlerle yeniden sözleşme yapmak istersen ne yapacağız? Arda, Akbaba, Şener, etc. Yapmak istemediğinin garantisi yok, yapmak istediğini deklare etti.

neden hocanın da başkanında 2 senedir galatasaraya yaşattığı hem sportif başarısızlık hem de etik yozlaşma yeter diyen bir başkan adayı çıkmıyor

çıkıp beyaz sayfa açıyoruz galatasarayda temizlik zamanı diyecek başkanı özlüyoruz

Her aday Fatih hoca ile devam edecegiz diyor. Bu vesile ile ellerini guclendirip baskanligi kazanacaklarini saniyorlar. Bir mesele daha var. Fatih hoca olmazsa hakemler bizi dograrmis. Birakin bu isleri, Fatih hoca olsun olmasin dogruyorlar. Adam kac mac ceza alip takimi sahipsiz birakiyor. Butun sorun nerde biliyor musunuz?

Takim bildigin oynasa, ne yaptigini bilen oyuncular olsa sahada kimse bizi dograyamaz. Iyi oynayan takimi nasil dograyacaklar bana bunu biri aciklasin? Bu sezon 8 de 8 yapip sonra butun isi bok etmek, sampiyonlugu Besiktas'a vermek yonetimin degil teknik ekibin sucudur. O yuzden gelecek yonetim Fatih hocasiz devam etsin. Gerekirse biz taraftarlar olarak gereken itirazi yapariz, takimimiza sahip cikariz. Ben artik iyi oyun gormek istiyorum. Ne yaptigini bilmeyen, kafasina gore oynayan, isi ciddi almayan adamlar uzak dursun bu formadan. Soguttunuz yeminle futboldan insani.

Burak Elmas: "En heyecan duyduğumuz projelerden bir tanesi. Arzu ettiğimiz bir spor ve eğlence merkezi çalışması yaptık. 25 kişilik mimar ekibiyle çalıştık. 3 katlı, 15 bin metrekare ticari alana sahip, stadımızla bağlı dev bir merkez olacak."

Burak Elmas: "Basketbol tarafına çok etkisi olacak. Erkek basketbolun 32 milyon, kadın basketbolun 11 milyon gibi bir bütçesi var. Bir A.Ş. kurma planımız var. Buradan gelecek ek gelirlerle basketbolumuzun yeniden yenilmez armada olması için uğraşacağız."

Burak Elmas: "Buranın ticari alan gelirleri ve isim hakkı için görüştük. Hedef belirledik. 10 senelik 17 milyon euro gibi bir geliri olacak. İsim sponsorluğu da olacak. Özellikle 6. senesinden sonra branşlara çok ciddi katkılar olacak. Branşlar için sponsorluk görüşmeleri yaptık"

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı kayınbabası :asd: Fazla hevesli, çimentoya para mı verecek yoksa Akbabanın maaşına mı? Eğer ödemezse veyahut istenilen yapılmazsa iki gün sonra mevcut TDnin yardımcılarından birinden laf yiyebilir sayın başkan. Zaman tesisleşme veyahut proje zamanı değil. En büyük kulüpler bile küçülmeye giden ekonomilerini düzeltmek için ekstra giderleri kısıyorlar. Maaşallah Burak beyin projelerini en zengin dönemde bile yapamadık, şimdi nasıl yapacağız? Bende derim stada kat çıkacam diye ama hangi parayla? Koç gibi aile servetini mi öne sürecek? Hangi sponsor yapacak onları? Benim kafam almıyor. Hele ki biat ettiği onursal başkanın isteklerini nasıl yerine getirecekte bunlara fırsat kalacak?

Aynı kayınbabası :asd: Fazla hevesli, çimentoya para mı verecek yoksa Akbabanın maaşına mı? Eğer ödemezse veyahut istenilen yapılmazsa iki gün sonra mevcut TDnin yardımcılarından birinden laf yiyebilir sayın başkan. Zaman tesisleşme veyahut proje zamanı değil. En büyük kulüpler bile küçülmeye giden ekonomilerini düzeltmek için ekstra giderleri kısıyorlar. Maaşallah Burak beyin projelerini en zengin dönemde bile yapamadık, şimdi nasıl yapacağız? Bende derim stada kat çıkacam diye ama hangi parayla? Koç gibi aile servetini mi öne sürecek? Hangi sponsor yapacak onları? Benim kafam almıyor. Hele ki biat ettiği onursal başkanın isteklerini nasıl yerine getirecekte bunlara fırsat kalacak?

Yaw herifin tek derdi koltuğa oturup hayatını kurtarmak. Yalan dolan projelerle milleti uyutuyor. Aya duble yol da yapar bu. Inanıyorum ki genel kurulumuz bunlara müsaade etmeyecek ve Eşref Başkanımıza anahtarı teslim edecektir.

Yaw herifin tek derdi koltuğa oturup hayatını kurtarmak. Yalan dolan projelerle milleti uyutuyor. Aya duble yol da yapar bu. Inanıyorum ki genel kurulumuz bunlara müsaade etmeyecek ve Eşref Başkanımıza anahtarı teslim edecektir.
Keşke bir ortası olsa rengim. Eşref realist ama fazla realist :asd: Düzgün bir TD ile çalışacaksa ona da kabulüm. Yalnız Eşref seçilirse Abdülrahim, Mustafa Cengiz ve Yusuf Günay'ın imzaladığı kağıtlardan dolayı ihale onlara kalır, şirketleri falan kalmaz ortada :asd: Hiç arkalarında duracağını sanmıyorum. Muhtemelen seçim erteleme şu bu bundan dolayı yapılıyor. Milyarlık ihaleyi üstlerine almışlar, Galatasaray'a karşı iyi niyet umarım düzgün bir şekilde değerlendirilir. Dursun gibi davranmamışlar, kulübü kendine borçlandırmamışlar, tam tersini yapmış adamlar. Yazık olacak onlara. Cengizin karısı boşar Cengizi öyle bir durumda.

Galatasarayımızın basina gectigim ilk gün Efsane Büyük Başkan Ünal Beyefendi Hazretlerini arayıp eğer başkan bensem sana emrediyorum gel Galatasarayı yönet, yok eğer başkan sensen gel Galatasarayı yönet diyecegimden şüpheniz olmasin kanka. Efsane Duayen Büyük Başkan Gerçek Imparator Ünal Aysal Beyefendi Hazretleri yaşadığı müddetçe bizim icin tek ve gerçek baskan odur.

İşte örnek Galatasaraylılık budur. Karşında şapkamı çıkarıyorum :hat:

Bu vesileyle de ulu başkomutanımız Ünal Aysal hazretlerine hürmetlerimi sunuyorum.

Yigit Sardan aday oluyor diyorlar.
Yonetiminde Albayrak varmis.
Yigit Sardan
Abdurrahim Albayrak
Dincer Azaphan vs vs

Geleceğin gençler de ve alt yapıda olduğunu gören ve uygulayan bir Başkan gelir inşallah. Taraftara oynayan Başkan bu kulübü ancak felakete götürür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt