Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref Hamamcıoğlu: "Kim kazanırsa kazansın Fatih Terim'in takımın başında olması lazım. Mukavelesinin bitmesinin bir önemi yok. Herkesi kandırdılar sözleşme konusunda Fatih Terim dahil."

Karizma
20210522_185521.webp

Burak elmasa vasıfsız diyenler asıl vasıfsız esrefi görseler keşke herifin ne işi gücü ne yaptığı belli değil emekli olmuş boş boş konusuyor

Burak elmasa vasıfsız diyenler asıl vasıfsız esrefi görseler keşke herifin ne işi gücü ne yaptığı belli değil emekli olmuş boş boş konusuyor
Ingilterede çay ocagi işleten alo burakla sorbon mezunu ve sodexo kurucusu Eşref beyefendiyi karşılaştırmak :asd:

Ingilterede çay ocagi işleten alo burakla sorbon mezunu ve sodexo kurucusu Eşref beyefendiyi karşılaştırmak :asd:
Eşref beyden en fazla rakı sofrasında arkadaş olur kendi bile bilmiyor neden aday olduğunu takımdan oyuncu bilmiyor diyordum ama beni şaşırttı Muslerayi biliyormus bu herif gelirse 6aya kalmaz futboldan soguruz en çok savunanlar dahil dursunun farklı versiyonu

Burak Elmas'a destek verenlerin %90'ı zamanında Faruk Süren yönetiminin AIG anlaşması yüzünden Galatasaray'ı çökme seviyesine getirdiğini bilmiyor..

Normal şartlarda Avrupa'da bir kulüpte bunlar yapılsaydı bu yöneticiler ve başkanlar bırak başkan adayı olmayı kulübün kapısından içeri sokulmazdı.. Eğer gelirse çatır çatır soyacak kulübü.. Burak Elmas'tan ciddi derecede korkuyorum..

Ben seçimin Burak Elmas ve Metin Öztürk arasında geçeceğini düşünüyorum. Aslında ikisi birleşse çok çok daha iyi bir liste ortaya çıkar fakat şu aşamada zor gözüküyor. Artık şu takımın projeler üretip sponsorlarıyla düzgün partnerlikler yapmasının zamanı geldi. Gerçek bir marka gibi yönetirsek anca istediğimiz başarıları kazanırız. Yeni gelecek yönetimin futbol aklına da ihtiyacı yok Fatih Terim varken inanılmaz bir rahatlıkları var. Bu avantajı kullanıp projelere ve amatör branşlara versinler yoğunluğu en azından hem futbol takımına bütçe çıkar hem de spor kulübü olduğumuzu hatırlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt