Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esref baskan su anda seçimin acik ara favorisi. Buraka kimin oy vereceğini sanıyorsunuz bilmiyorum. Burak yakında Eşrefin altinda baskan yardımcısı olursa sasirmam. Ördek yiyemedik bari tavuk kemirelim diyebilir.
Divan'ı bile doğru dürüst yönetemeyen adamı başkan seçeceklerini düşünmüyorum.

Esref baskan su anda seçimin acik ara favorisi. Buraka kimin oy vereceğini sanıyorsunuz bilmiyorum. Burak yakında Eşrefin altinda baskan yardımcısı olursa sasirmam. Ördek yiyemedik bari tavuk kemirelim diyebilir.
Evet ya favori gerçekten
Adayları birbirine düşürmeye çalışan , kendini bir şey sanıp 'hepsi bana gelip abi sensin dediler' diyerek yalan söyleyen , listesi belli bile olmayan Hunca'yı sonradan kendi listesine almış gibi oyun çeviren, geçmişte başkana omuz atan (şimdi başkan hakkında ne düşünürsek düşünelim ki yukarıdaki yorumundan anladığım büyük bir hevesle hâlâ kalmasını istiyorsun başkanın sırf hocayı göndersin diye) , ortada ne bir plan-projesi olup sözde realist takılan, divanda belki 1000 kere ben aday olmayacağım deyip sonra 'efendim, arkadaşlar bir teveccüh gösterdi, ben de adayım' deyip şov yapmalar

Baya favoriymiş gerçekten. Divan başkanıyken 'ben aday olmam kesinlikle' de şimdi 'teveccüh gösterdiler' ...
Koltuğun kime tatlı geldiği belli

Burak en organize hazırlıklı muthis aday ya hani. Koltuğu kaptırıp aç kalmaktan korktu herhal.
bu ac kalma korkusu degil. baska bir cıkarı var ama cozemedim. gizli ajandası olmayan hic kimse baskanlık gibi gonulluluk esasına dayanan ve getirisi olmayacak bir goreve iki yıl hazırlanmaz. 'iki yıldır apartman yoneticiligine hazırlanıyorum' kadar absurt bir cumle. esyanın tabiatına aykırı bir cok supheli bir durum.

Evet ya favori gerçekten
Adayları birbirine düşürmeye çalışan , kendini bir şey sanıp 'hepsi bana gelip abi sensin dediler' diyerek yalan söyleyen , listesi belli bile olmayan Hunca'yı sonradan kendi listesine almış gibi oyun çeviren, geçmişte başkana omuz atan (şimdi başkan hakkında ne düşünürsek düşünelim ki yukarıdaki yorumundan anladığım büyük bir hevesle hâlâ kalmasını istiyorsun başkanın sırf hocayı göndersin diye) , ortada ne bir plan-projesi olup sözde realist takılan, divanda belki 1000 kere ben aday olmayacağım deyip sonra 'efendim, arkadaşlar bir teveccüh gösterdi, ben de adayım' deyip şov yapmalar

Baya favoriymiş gerçekten. Divan başkanıyken 'ben aday olmam kesinlikle' de şimdi 'teveccüh gösterdiler'
Koltuğun kime tatlı geldiği belli
Secim günü oyları görünce şok gecireceksin. :asd:

images (71).webp

Tarafımız belli...Ver yetkiyi gör etkiyi!

Burada hepimiz Galatasaray'ın iyiliğini istiyorsak hangi aday olursa olsun seçilince tebrik edip yeni bir yola girdiğimiz ve öncelikle mevcut yönetimden kurtulduğumuz için şükretmemiz gerekiyor

Yok şok olursun, yok şöyle olursun gibi ifadeler yakışmıyor bize
Ben yakıştıramadım yani

Hâlâ mevcut başkanın 'eylüle kadar buradayız' lafını sırf hoca gider belki diye savunabilecekler var ya buna üzülüyorum

Bu işin sonunda Işıl ve Şırdan birleşip aynı listeden seçime girerler gibi geliyor.

adamın hiç bi vaadi yok küçülcez diyo batarız gelirse
adamın hiç bi vaadi yok küçülcez diyo batarız gelirse

Burak gibi hayal mi satsın, tivitterdaki trollerine red bull vs saçmalıkları mı üfürtsün. Küçüleceğiz tabi ki. Falcoaya 7, feguliye 4, cagneye 20, olsaydi irfana 10. Iyi di mi bunlar. Küçüleceğiz derken parayi dogru kullanmaktan bahsediyor.

Para saçmayı herkes bilir, sonuçta hiçbiri cebinden vermiyor. Beni baskan yapsınlar her sene 200 m euroluk transfer yapayım, 3 sene sonunda 5 milyar dolar borçla bırakıp cikayim. Hayal satmayip delikanli gibi cikip kuculecegiz diyen adamı başımızın üstünde taşımamız lazim.

Kuculecegiz demek hedefsiz kalmak degildir

Onumuzde besiktas örnegi var,yuksek maasli oyuncularin tamamini gönderdiler

Yerlerine tabiki oyuncular aldilar ama dusuk butceli oyuncular ve bu sekilde sampiyon oldular

Galatasaray’in kurtulus recetesi budur

Peki ya doğru, şekilde küçülüp yapılanmayı yapacak bir akıl var mı Eşrefte 😂

Cenk Ergün ile mi yapacak bunu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt