Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.911
- 36.411
- 2.773
hocayla arası kötü.
bu ua'ya yanlamaz.
şansı yok.
pozitif faktörler hayli fazla
seçilmemesi sürpriz olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocayla arası kötü.
bu ua'ya yanlamaz.
şansı yok.
pozitif faktörler hayli fazla
seçilmemesi sürpriz olmaz
eşref başganımı destekleyelim ahbabmustafa cengiz'e doymayanlar bir tur da eşref deneyimi istiyorlar hea.
Hocayla çalışmaz doğru ama Ua'ya yanlamaz yanlış. Yiğit Şardan Polat ve Cengiz'in desteğiyle aday oluyor ki ikisi de Ua'ya yakınlar her türlü yanlar yani.hocayla arası kötü.
bu ua'ya yanlamaz.
şansı yok.
Kiminle kimeşref gelirse muhtemelen bi 2 sezon sonunda birbirlerine sallamaya başlarlar.
Bunların 300-500 m bulduk dedikleri şey kendi paraları,kredibiliteleri değil
Stad ve forma sponsorluklarının tamamı,taraftar stada gelirse kombine bilet paraları vs onları kastediyolar aslında
Ama öyle bi kandırıyolarki süslü laflarla sanki adam cebinden 500m verecekmiş gibi,işin garibi taraftarda buna inanıyo
Bi sorsanıza 500m nu geçtim 500 bini bir arada görmüşlermi,2 kere survivoru kazanan turabi bile bunlardan daha zengindir,burak elmas 50-100 bin tl alamıyo diye cengize karşı olmadımı,öztürk sigorta sponsorluğu buldu diyolar kaç tllik bulduğu sponsor ne anlatıyo bize
Aysala bile 100m dolarla geliyo dediler o bile vermedi bunlar kim,bi fb koçu iyi sömürüyo
Güzel kardeşim küçülerek 200 m dolar borcu (konsolide borç 300 m dolar yaklaşık) nasıl ödemeyi düşünüyormuş acaba.Küçüldüğün an ekonomik olarak hacmin de daralacak, sportif gelirlerin azalacak ve aslında o zaman borç yükü cevrilemeyecek bir seviyeye gelip kulüp batacak.Sonra da satılacak.Tasarrruf edersiniz, yüksek maaşlı kontrat yaparsınız ancak amatör şubelerde olduğu gibi küçüldükçe ivme yukarı değil aşağı doğru olur.O yüzden aslolan kulübü büyütecek, ekonomik hacmi genişletecek ve sportif başarıyı önceliyecek bir anlayış lazım.İsimler adaylar tartışılır ancak bu vizyondan yoksun anlayışların aday olup yarışıyor olması bile şaşırtıcı geliyor bana.Heralde yine küçük olsun benim olsuncu sığ, statükocu grupların zorlaması.Burak gibi hayal mi satsın, tivitterdaki trollerine red bull vs saçmalıkları mı üfürtsün. Küçüleceğiz tabi ki. Falcoaya 7, feguliye 4, cagneye 20, olsaydi irfana 10. Iyi di mi bunlar. Küçüleceğiz derken parayi dogru kullanmaktan bahsediyor.
Para saçmayı herkes bilir, sonuçta hiçbiri cebinden vermiyor. Beni baskan yapsınlar her sene 200 m euroluk transfer yapayım, 3 sene sonunda 5 milyar dolar borçla bırakıp cikayim. Hayal satmayip delikanli gibi cikip kuculecegiz diyen adamı başımızın üstünde taşımamız lazim.
Aynısını yazacaktım+olarak merkezi yönetim tarafından da desteklenir, Işın Çelebi de onun yönetimine girer;taraftarın gönlünden ne geçer bilmiyorum ama en güçlü aday konumuna gelir.Hocayla çalışmaz doğru ama Ua'ya yanlamaz yanlış. Yiğit Şardan Polat ve Cengiz'in desteğiyle aday oluyor ki ikisi de Ua'ya yakınlar her türlü yanlar yani.
Burak Elmas: "Fatih Terim büyük projelerden hoşlanan, uzun yolların adamıdır. Galatasaray'ın oluşturmak istediği uzun vadeli stratejiyi anlatıp onun kafasındakini dinleyeceğim. Onu heyecanlandıracağını düşündüğüm bir projem var." (Sözcü)

Koçun durumu farklı,şansa mensup olduğu ailede bir ağırlığı yok hatta babası fenere yollamış orda takılsın şirkete bulaşmasın diye(demirörenin babasıda demiröreni şirketlerden uzak dursun diye futbola salça etti)Bende böyle düşünüyorum.Malesef bizde ali koç gibi takımına bağlı zengin biri yok.Ali koç en azılı fenerliden daha fenerli.Sadece al koçda değil bunlarda böyle adam çok.Bu konuda kıskanmıyor değilim.
Bizim malesef klüp olarak dışarıya kapalı bir sistemimiz var.
İşte bu yüzden senelerdir başımıza sözde Galatasaraylı başkan ve yöneticiler geliyor.Bu genel kuruldan hiçbir halt olmaz.
Bizim bu kabuğu kesinlikle kırmamız gerekiyor. Bunu çok daha önce yapmalıydık. Gerçekten potansiyelimize yazık oluyor.
Hepsini geçtim Gerçekten Galatasarayı seviyorlarsa başkanlığı kaybetmiş olsalarda bu paraları verirler.Seçilecek olan yönetime her konuda destek olurlar.
Palavra sıkmayı bıraksınlar.