Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özhan Canaydın Yönetim ve Projeler Forumu'nun isminin Burak Elmas Projeler Forumu olarak değiştirilmesini öneriyorum.

Özhan Canaydın Yönetim ve Projeler Forumu'nun isminin Burak Elmas Projeler Forumu olarak değiştirilmesini öneriyorum.
Özhan Canaydın bu kulübe ne yapmış da bu foruma ismi veriliyor? Kaç senede 1 şampiyonluk almış o da fenerin meşhur denizli faciası, 6-0 hezimeti, tromsolere madara etti, skandal transferler, Ribery olayı, amatör şubeleri küme düşürdü. Dursun Özbek bile sportif açıdan daha başarılıydı kendisinden. Bu forumun isminin değişmesini talep ediyorum. Yoksa Özhan Canaydın başarılıymış, projeleri çok iyiymiş gibi algı oluşuyor.

Özhan Canaydın bu kulübe ne yapmış da bu foruma ismi veriliyor? Kaç senede 1 şampiyonluk almış o da fenerin meşhur denizli faciası, 6-0 hezimeti, tromsolere madara etti, skandal transferler, Ribery olayı, amatör şubeleri küme düşürdü. Dursun Özbek bile sportif açıdan daha başarılıydı kendisinden. Bu forumun isminin değişmesini talep ediyorum. Yoksa Özhan Canaydın başarılıymış, projeleri çok iyiymiş gibi algı oluşuyor.

@Keramettin TANRIVERDİ

haklısın renkdas. abdurrahim albayrak projeler forumu nasıl olur sence?

Dursun Özbek ne zaman herhangi bir baskanimizdan daha basarili olmus sportif olarak merak ediyorum acikcasi.

Mevcut yonetimin hazirladigi projede ki fatih terim de destekledi projeyi 6 saha varken bural beyin yaptırdığında 4 saha mevcut. 6 saha daha dogru
Hayali olarak 6 saha olacağına, 4 saha olsun ama gerçekleşsin proje bence.Finansmanı hazır deniyor,en hazırlıklı aday Burak bey net şekilde.Şansı hakediyor bana göre, yaşıda çok genç değil aslında 47 yaşında ve tecrübeside çok fazla , 3 dönem yönetim kurullarında yer almış bir isim.

Dursun Özbek ne zaman herhangi bir baskanimizdan daha basarili olmus sportif olarak merak ediyorum acikcasi.
feneri ve bjk'yi yenerek alınan 2 kupa. Erkek ve kadın baskette Eurocup şampiyonluğu. Voleybolda kadınlarda ŞL F4. Bir de 2018 şampiyonluğunun kadrosunun oluştururken de o vardı. Özhan başkan GS tarihinin sportif anlamda en başarısız başkanı. Ekonomik olarak da en başarısız başkanlarından biri.

Hayali olarak 6 saha olacağına, 4 saha olsun ama gerçekleşsin proje bence.Finansmanı hazır deniyor,en hazırlıklı aday Burak bey net şekilde.Şansı hakediyor bana göre, yaşıda çok genç değil aslında 47 yaşında ve tecrübeside çok fazla , 3 dönem yönetim kurullarında yer almış bir isim.
finansmanı hazır demek kredilendirilebilir demektir yalnız. millet sanki ortada hazır bir para varmıs gibi anlıyor.

feneri ve bjk'yi yenerek alınan 2 kupa. Erkek ve kadın baskette Eurocup şampiyonluğu. Voleybolda kadınlarda ŞL F4. Bir de 2018 şampiyonluğunun kadrosunun oluştururken de o vardı. Özhan başkan GS tarihinin sportif anlamda en başarısız başkanı. Ekonomik olarak da en başarısız başkanlarından biri.

Su hain Dursun'u övmek icin kazanilan Türkiye Kupasini ve Süper Kupayi öne sürmen bile rezillik bence.

Özhan Canaydin benim icin de basarili bir baskan degildir ama Dursun'a kiyasla bir hain de degildir hatta ikisi de basarisizdir. Dursun 2018 kadrosunu kurdu da ne oldu, o kadar para harcayarak sen ben de kurardik o kadroyu hatta daha iyisini bile kurardik bunun Dursun'a bir arti olarak yazdigini kesinlikle düsünmüyorum. Tam aksine o sezonda sonradan Terim gelmese Dursun'un kurdugu o senin tabirinle sampiyonluk kadrosu sampiyon falan olamayacakti.

Hayali falan degil projesi hazir dedi baskan

Su hain Dursun'u övmek icin kazanilan Türkiye Kupasini ve Süper Kupayi öne sürmen bile rezillik bence.

Özhan Canaydin benim icin de basarili bir baskan degildir ama Dursun'a kiyasla bir hain de degildir. Dursun 2018 kadrosunu kurdu da ne oldu, o kadar para harcayarak sen ben de kurardik o kadroyu hatta daha iyisini bile kurardik bunun Dursun'a bir arti olarak yazdigini kesinlikle düsünmüyorum. Tam aksine o sezonda sonradan Terim gelmese Dursun'un kurdugu o senin tabirinle sampiyonluk kadrosu sampiyon falan olamayacakti.
Dursun başarılı demiyorum zaten bana kalırsa da bir haindir ancak sportif başarıları Özhan başkandan geridedir demek doğru değil kağıt üzerinde başarıları ortada. 2018'deki şampiyonlukta kurulan kadro hepsinden gelir edebilecek şekilde kurulmuştu. Ama bizim Mustafa Cengiz satmakta çok beceriksiz kaldı. Bence o kurulan kadrodan kar bile edebilirdik Fikret Orman gibi transferde becerikli bir başkanımız olsaydı. O anlamda ben kendisine başarısız demem. Eleştirilecek çok noktası var Dursun'un. Ancak bu konuda çok eleştirilemez.

Dursun'u tasvip ettiğim söylenemez ama rahmetli hakkında yazdıklarına katılmamak namümkün.

Dursun başarılı demiyorum zaten bana kalırsa da bir haindir ancak sportif başarıları Özhan başkandan geridedir demek doğru değil kağıt üzerinde başarıları ortada. 2018'deki şampiyonlukta kurulan kadro hepsinden gelir edebilecek şekilde kurulmuştu. Ama bizim Mustafa Cengiz satmakta çok beceriksiz kaldı. Bence o kurulan kadrodan kar bile edebilirdik Fikret Orman gibi transferde becerikli bir başkanımız olsaydı. O anlamda ben kendisine başarısız demem. Eleştirilecek çok noktası var Dursun'un. Ancak bu konuda çok eleştirilemez.

O isler öyle yürümüyor. Sen Feghouli'ye neredeyse 4 Milyon, Belhanda'ya 3,3 Milyon verirsen bu adamlari istersen havada takla at yine de kolay kolay satamazsin senden daha fazla ücret veren gözü dönmüs Arap ülkeleri disinda.

Orman'in transferde becerikli bir baskan oldugunu da düsünmüyorum. Bir Cenk'i iyi paraya sattilar sadece, Vida'ya ayni bizim Feghouli gibi neredeyse 4 Milyon para veriyorlar adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt