- 4 Ağustos 2009
- 90.699
- 71.830
- 5.188
Apo var rengim. Desteklemek mümkün değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tostos dursun kime yakınlık gösteriyoşunlara göre kim kaç oy alabilir diye şeettim de
tahmini zor bir seçim gibi
bi kere kaç kişi oy kullanmağa gitcek o bile meçhul
tostos dursun kime yakınlık gösteriyo
Su anda acik oldugu suphesiz. Terimin zati hicbir zaman apodan hazettigini sanmıyorum.apoyla hocanın ara açık mı gerçekten
dedeleri evinden aldırıyodu son seçim o yüzden dedimonun umrunda mı giderayak parasını aldı klüpten dün mitinge davet etmişler gitmemiş bile. parasını almamış olsa parasını ilk verecek adama yanlardı By Oil
onun tarafı gelirdi seçime05.2018
Mustafa Cengiz (2525)
Asil üyeler: Abdürrahim Albayrak, Yusuf Günay, Murat Ece, Kaan Kançal, Mahmut Recevik, Okan Böke, Dilek Kutlu, Dorukhan Acar, Ömer Cansever, Emre Erdoğan.
Dursun Özbek (1361)
Asil üyeler: Metin Öztürk, Nasuhi Sezgin, Taner Aşkın, Rıza Tevfik Morova, İbrahim Ziyal, Levent Yaz, Osman Kocaman, Ercüment Erdem, Niyazi Yelkencioğlu, Dikran Gülmezgil.
Ozan Korkut (659)
Asil üyeler: Tuncer Hunca, Şener Macun, Burak Elmas, Adnan Öztürk, Fehmi Naci Cansun, Başar Yücel, Cem Ersan, Mete İkiz, Reşit Sinanlı, İsmail Gökhan Esin.
Ali Fatinoğlu (207)
Asil üyeler: Deniz Gün Enön, Kemal Ersin Pirinç, Remzi Tözün, Ahu Yaşar Aydın, Levent Karadeniz, İbrahim Bozan, Cemal Dayıoğlu, Pınar Altuğ Tüfekçioğlu, Cenk Gönenç, Ali Araptarlı.
01.2018
Mustafa Cengiz (1703)
Asil üye: Celal Açar, Ahmet Sabri Şenkal, Acar Baltaş, Nejat Güney, Okan Böke, Adil Araboğlu, Emre Erdoğan, Cenk Soyer, Hacı Hüseyin Toprak, Ahmet Ünal Çeviköz.
Dursun Özbek (1623)
Asil üye: Özkan Olcay, Osman Kocaman, Nasuhi Sezgin, Mehmet Dedeoğlu, Can Topsakal, Ahmet Cebeci, İsmail Sarıkaya, Hasan Murat Atay, Ural Aküzüm ve Ali Yüce.
2015
Dursun Özbek (2800)
Yönetim kurulu asli üye: Cengiz Özyalçın, A. Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar.
Turgay Kıran (534)
Yönetim kurulu asli üye: Ömer Kayalıoğlu, Tayfun Akgüner, Levent Karadeniz, Taylan Özen, İbrahim Bozan, Ozan Korkut, Ulvi Süvarioğlu, Orhan Sürek, Vildan Taştop, Erdal Aslan.
Ahmet Özdoğan (442)
Yönetim kurulu asli üye: Varol Z. Dereli, Ömer Tümay, Emre Erdoğan, Muzaffer Oflaz, Emin Eminoğlu, Fatih Akgün, A. Tuncay Çobanoğlu, Ali Fatinoğlu, M. Zafer Pınarcık, Dinçer Azaphan.
şunlara göre kim kaç oy alabilir diye şeettim de
tahmini zor bir seçim gibi
bi kere kaç kişi oy kullanmağa gitcek o bile meçhul