Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
05.2018

Mustafa Cengiz (2525)

Asil üyeler: Abdürrahim Albayrak, Yusuf Günay, Murat Ece, Kaan Kançal, Mahmut Recevik, Okan Böke, Dilek Kutlu, Dorukhan Acar, Ömer Cansever, Emre Erdoğan.

Dursun Özbek (1361)

Asil üyeler: Metin Öztürk, Nasuhi Sezgin, Taner Aşkın, Rıza Tevfik Morova, İbrahim Ziyal, Levent Yaz, Osman Kocaman, Ercüment Erdem, Niyazi Yelkencioğlu, Dikran Gülmezgil.

Ozan Korkut (659)

Asil üyeler: Tuncer Hunca, Şener Macun, Burak Elmas, Adnan Öztürk, Fehmi Naci Cansun, Başar Yücel, Cem Ersan, Mete İkiz, Reşit Sinanlı, İsmail Gökhan Esin.

Ali Fatinoğlu (207)

Asil üyeler: Deniz Gün Enön, Kemal Ersin Pirinç, Remzi Tözün, Ahu Yaşar Aydın, Levent Karadeniz, İbrahim Bozan, Cemal Dayıoğlu, Pınar Altuğ Tüfekçioğlu, Cenk Gönenç, Ali Araptarlı.

01.2018

Mustafa Cengiz (1703)

Asil üye: Celal Açar, Ahmet Sabri Şenkal, Acar Baltaş, Nejat Güney, Okan Böke, Adil Araboğlu, Emre Erdoğan, Cenk Soyer, Hacı Hüseyin Toprak, Ahmet Ünal Çeviköz.

Dursun Özbek (1623)

Asil üye: Özkan Olcay, Osman Kocaman, Nasuhi Sezgin, Mehmet Dedeoğlu, Can Topsakal, Ahmet Cebeci, İsmail Sarıkaya, Hasan Murat Atay, Ural Aküzüm ve Ali Yüce.

2015

Dursun Özbek (2800)
Yönetim kurulu asli üye: Cengiz Özyalçın, A. Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar.

Turgay Kıran (534)
Yönetim kurulu asli üye: Ömer Kayalıoğlu, Tayfun Akgüner, Levent Karadeniz, Taylan Özen, İbrahim Bozan, Ozan Korkut, Ulvi Süvarioğlu, Orhan Sürek, Vildan Taştop, Erdal Aslan.

Ahmet Özdoğan (442)
Yönetim kurulu asli üye: Varol Z. Dereli, Ömer Tümay, Emre Erdoğan, Muzaffer Oflaz, Emin Eminoğlu, Fatih Akgün, A. Tuncay Çobanoğlu, Ali Fatinoğlu, M. Zafer Pınarcık, Dinçer Azaphan.

şunlara göre kim kaç oy alabilir diye şeettim de
tahmini zor bir seçim gibi
bi kere kaç kişi oy kullanmağa gitcek o bile meçhul

Şırdan 2006’da Canaydına karşı seçimi kaybettiğinde 2002 ve 2004 seçimlerinde ufak tefek değişiklikler hariç Mehmet Cansunun kaybettiği aynı listelerle girmişti diye hatırlıyorum.

Seçime aynı listeyle üç kez girip kaybetmek de nasıl bir akıldır bilemiyorum artık.

Ayrıca Cemal Nalga olayının sorumlusu da bu herifti.

terim niye aday olmuyor? işi gücü de yok. boş oturacagına başkan olsun.

Liseli tayfa reaksiyonu çok geç verip , yeniden bir seçimi kaybedecek gibi.

Eşref + Elmas birleşmez ise sıkıntıya girerler

Hangi gazeteci söylemişti hatırlamıyorum ama Hamamcıoğlu, Cemal Özgörkey'e hiçbir şekilde para koymayacağı garantisi vererek listeye almış.

Yigit sardan aday olursa secilecek yani Belli

Yoksa apar topar aysal inan kirac falan birlesin demezdi Hamamcioglu ve burak Elmas’a

05.2018

Mustafa Cengiz (2525)

Asil üyeler: Abdürrahim Albayrak, Yusuf Günay, Murat Ece, Kaan Kançal, Mahmut Recevik, Okan Böke, Dilek Kutlu, Dorukhan Acar, Ömer Cansever, Emre Erdoğan.

Dursun Özbek (1361)

Asil üyeler: Metin Öztürk, Nasuhi Sezgin, Taner Aşkın, Rıza Tevfik Morova, İbrahim Ziyal, Levent Yaz, Osman Kocaman, Ercüment Erdem, Niyazi Yelkencioğlu, Dikran Gülmezgil.

Ozan Korkut (659)

Asil üyeler: Tuncer Hunca, Şener Macun, Burak Elmas, Adnan Öztürk, Fehmi Naci Cansun, Başar Yücel, Cem Ersan, Mete İkiz, Reşit Sinanlı, İsmail Gökhan Esin.

Ali Fatinoğlu (207)

Asil üyeler: Deniz Gün Enön, Kemal Ersin Pirinç, Remzi Tözün, Ahu Yaşar Aydın, Levent Karadeniz, İbrahim Bozan, Cemal Dayıoğlu, Pınar Altuğ Tüfekçioğlu, Cenk Gönenç, Ali Araptarlı.

01.2018

Mustafa Cengiz (1703)

Asil üye: Celal Açar, Ahmet Sabri Şenkal, Acar Baltaş, Nejat Güney, Okan Böke, Adil Araboğlu, Emre Erdoğan, Cenk Soyer, Hacı Hüseyin Toprak, Ahmet Ünal Çeviköz.

Dursun Özbek (1623)

Asil üye: Özkan Olcay, Osman Kocaman, Nasuhi Sezgin, Mehmet Dedeoğlu, Can Topsakal, Ahmet Cebeci, İsmail Sarıkaya, Hasan Murat Atay, Ural Aküzüm ve Ali Yüce.

2015

Dursun Özbek (2800)
Yönetim kurulu asli üye: Cengiz Özyalçın, A. Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar.

Turgay Kıran (534)
Yönetim kurulu asli üye: Ömer Kayalıoğlu, Tayfun Akgüner, Levent Karadeniz, Taylan Özen, İbrahim Bozan, Ozan Korkut, Ulvi Süvarioğlu, Orhan Sürek, Vildan Taştop, Erdal Aslan.

Ahmet Özdoğan (442)
Yönetim kurulu asli üye: Varol Z. Dereli, Ömer Tümay, Emre Erdoğan, Muzaffer Oflaz, Emin Eminoğlu, Fatih Akgün, A. Tuncay Çobanoğlu, Ali Fatinoğlu, M. Zafer Pınarcık, Dinçer Azaphan.

şunlara göre kim kaç oy alabilir diye şeettim de
tahmini zor bir seçim gibi
bi kere kaç kişi oy kullanmağa gitcek o bile meçhul

Burak Elmas'ı liselilerin çok sevdiğini sanmıyorum. Elmas da bunun farkında olduğu için liseli ne kadar herif varsa doldurmuş ama liseliler yemez bunu. Ozan Korkut'un aldığı oyun benzerini alır.

Metin Öztürk Dursun'un listesindeydi ama bence Dursun'un oylarının çoğu Eşref'e gidecek liseli olduğu için. Eşref'in başkan olmaya pek niyeti yok gibi ama sanki liseli kimse çıkmayınca pohpohlamışlar gibi bunu.

Şardan liseliymiş. 2006'da Özhan'a kıl payı kaybettiğine göre normalde iddialı bence ama yönetiminde Cengiz yönetiminden bir sürü herif olursa dezavantajlı olur. Ciddi tepki var Cengiz'e. Şardan Cengiz'in devamı gibi görünürse şansı azalır.

Işın Çelebi birinin yönetimine girmek için yalandan aday oldu.

Son aday İbrahim niye girdi onu anlamadım isim falan yapmak istiyor herhalde nasıl olsa seçilmem diye.

Tahminim Eşref > Elmas > Şardan > Metin > Çelebi > İbo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt