Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a altın çağını yaşatacak 3 lü budur.

5a7069e1ae784920e0d921ef.jpg

[/QUOTE]
Eşref dedemin yarına çıkıp çıkmayacağı belli değil lakin aynı yaştaki Terimi gönderip yerine kimi getireceğiz :D

Şimdi baktim Eşref Terimden kucuk :asd:
Esref neler yapacak anlatsana?Biz de esrefi destekleyelim?Ben senin gibi degilim Galatasraayda kim basarili olursa onu desteklerim ama senin gibi adamlarin basarili olup olmadigi pek umrunda olmuyor.Fatih Terimden daha iyi biri gelsin basarili olsun.Cikar yazarim helal olsun sen bu isi biliyorsun diye.Ben isim vermedim neden atliyorsun herseye arkadas.

Galatasaray icin hangisi kotuyse onu secmekte vizyonluluk oluyor.Esref dedemin yarina cikip cikmayacagi bile belli degil.Ama o gelsin baskan olsun.Neden Fatih Terimi Kovacak.Yerine Kimi getirecek KIllarimi getirecek 10 sene ust uste sampiyon olacagiz.
Senin yarına cıkacağın belli mi reyz.

Esref neler yapacak anlatsana?Biz de esrefi destekleyelim?Ben senin gibi degilim Galatasraayda kim basarili olursa onu desteklerim ama senin gibi adamlarin basarili olup olmadigi pek umrunda olmuyor.Fatih Terimden daha iyi biri gelsin basarili olsun.Cikar yazarim helal olsun sen bu isi biliyorsun diye.Ben isim vermedim neden atliyorsun herseye arkadas.
[/QUOTE]

elde avuçta yok, coğrafyadaki futbolun üst güçleri ve kafaları belli ama hayal satmayı iyi biliyorlar. bu bana başka bir kitleyi hatırlatıyor.

Ben degil Esref baskanimiz anlatsin renkdas. Iyi seyirler.

Eşref dedemin yarına çıkıp çıkmayacağı belli değil lakin aynı yaştaki Terimi gönderip yerine kimi getireceğiz :D

Şimdi baktim Eşref Terimden kucuk :asd:
bu post uzerine aklıma bir anektod geldi renktas. musadenle anlatayım.

amcam babamdan 5 yas kucuk. kendine cok iyi bakan bi adam. saglıklı yasam, beslenme, spor falan bunlarla kafayı bozmus. bi gun babama dedi ki, abi goreceksin o kadar uzun yasayacagım ki tıp bana sasıracak. babam da buna dedi ki ulan pezevenk, gorursem tıp bana sasırır, ben senden daha yaslıyım. hahaha. allah ikisine de uzun omur versin.

Müsterih olalım hiçbir başkan adayı gsmizi bir seviye ileri atamayacaktır birbirimizi kırmaya gerek yok. Benim başkan adayım kulübe milyarlarca para sokarsa bir kaktüs bile olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt