Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.383
- 91.339
- 5.093
Rengim başkan adaylarının listelerinde bir tane dahi Terimci görse karşı çıkıyor.Apo var rengim. Desteklemek mümkün değil.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rengim başkan adaylarının listelerinde bir tane dahi Terimci görse karşı çıkıyor.Apo var rengim. Desteklemek mümkün değil.

Esref neler yapacak anlatsana?Biz de esrefi destekleyelim?Ben senin gibi degilim Galatasraayda kim basarili olursa onu desteklerim ama senin gibi adamlarin basarili olup olmadigi pek umrunda olmuyor.Fatih Terimden daha iyi biri gelsin basarili olsun.Cikar yazarim helal olsun sen bu isi biliyorsun diye.Ben isim vermedim neden atliyorsun herseye arkadas.Eşref dedemin yarına çıkıp çıkmayacağı belli değil lakin aynı yaştaki Terimi gönderip yerine kimi getireceğiz
Şimdi baktim Eşref Terimden kucuk![]()
Galatasaray'a altın çağını yaşatacak 3 lü budur.
![]()
ortadaki şenol güneş miGalatasaray'a altın çağını yaşatacak 3 lü budur.
![]()
Senin yarına cıkacağın belli mi reyz.Galatasaray icin hangisi kotuyse onu secmekte vizyonluluk oluyor.Esref dedemin yarina cikip cikmayacagi bile belli degil.Ama o gelsin baskan olsun.Neden Fatih Terimi Kovacak.Yerine Kimi getirecek KIllarimi getirecek 10 sene ust uste sampiyon olacagiz.
Esref neler yapacak anlatsana?Biz de esrefi destekleyelim?Ben senin gibi degilim Galatasraayda kim basarili olursa onu desteklerim ama senin gibi adamlarin basarili olup olmadigi pek umrunda olmuyor.Fatih Terimden daha iyi biri gelsin basarili olsun.Cikar yazarim helal olsun sen bu isi biliyorsun diye.Ben isim vermedim neden atliyorsun herseye arkadas.

bu post uzerine aklıma bir anektod geldi renktas. musadenle anlatayım.Eşref dedemin yarına çıkıp çıkmayacağı belli değil lakin aynı yaştaki Terimi gönderip yerine kimi getireceğiz
Şimdi baktim Eşref Terimden kucuk![]()
Terim emekli oluyosa gitsin. Yoksa yine bi döngüye gireriz.Terimden daha iyi biri gelsin başarılı olsun alkışlarım
Birinin gelmesi ve başarılı olması için önce terimin gitmesi gerekmiyomu semih ne diyon
Ben degil Esref baskanimiz anlatsin renkdas. Iyi seyirler.
Daha dönmez giderseTerim emekli oluyosa gitsin. Yoksa yine bi döngüye gireriz.