Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.388
- 91.347
- 5.093
@Murat Kara rengimin duyumuna göre görüştük lakin anlaşamadık diyecekmiş.Hadi inş.Eşref dedem en son terimle çalışacağım demedi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Kara rengimin duyumuna göre görüştük lakin anlaşamadık diyecekmiş.Hadi inş.Eşref dedem en son terimle çalışacağım demedi mi
Kolpa haberlerden uzak duralım@Murat Kara rengimin duyumuna göre görüştük lakin anlaşamadık diyecekmiş.Hadi inş.
Böyle bir çelişkiye bir tek sen imza atabilirdin Renktaş tebrik ederim.Galatasaray icin hangisi kotuyse onu secmekte vizyonluluk oluyor.Esref dedemin yarina cikip cikmayacagi bile belli degil.Ama o gelsin baskan olsun.Neden Fatih Terimi Kovacak.Yerine Kimi getirecek KIllarimi getirecek 10 sene ust uste sampiyon olacagiz.
Eşref başkanımın gözünde anti Terimci ışığı görüyorum.
Hocamın torunlarına daha fazla vakit ayırmasını istiyoruz.
Merve ve buse hanımı aradım çocukları daha sık Florya’ya bırakacaklarını ilettiler ayrıca Oğuzhan Bey’e ilgi alakası için teşekkürlerimizi ilet dedilerHocamın torunlarına daha fazla vakit ayırmasını istiyoruz.
Aynen öyle modernleşelim Florya’da her şut antrenmanı sonrası senfoni dinlensin yeter artık pasta kesilip çatalla ağızlara götürülmesinKulübe salsa yaptıracak başgan istiyoruz hidayda oynatacak değil.
Hocamın torunlarına daha fazla vakit ayırmasını istiyoruz.
Böyle bir çelişkiye bir tek sen imza atabilirdin Renktaş tebrik ederim.
Hahahhaaaaaa okudukça gülüyorum.
kendi kendine hocasını bunak ilan etmiş.
Bizim bile dilimiz varmıyordu sen nasıl görevdeki hocamıza böyle hakaret edebiliyorsun?
Bizde biliyoruz hoca tapuya gitse sağlık raporu isteyecekler ama dile getirmiyoruz.
Forumda bazı kuşlar var teknik heyet için kim kötüyse ve daha kötüye gidiyorsa sürekli onu istiyor.
Ya çok sağlam kuşlar ya da çok iyi troll parası alıyorlar görürsen selam söyle
Ya ben o kısmı kaçırmışım gerçektende öyle demişBöyle bir çelişkiye bir tek sen imza atabilirdin Renktaş tebrik ederim.
Hahahhaaaaaa okudukça gülüyorum.
kendi kendine hocasını bunak ilan etmiş.
Bizim bile dilimiz varmıyordu sen nasıl görevdeki hocamıza böyle hakaret edebiliyorsun?
Bizde biliyoruz hoca tapuya gitse sağlık raporu isteyecekler ama dile getirmiyoruz.
Forumda bazı kuşlar var teknik heyet için kim kötüyse ve daha kötüye gidiyorsa sürekli onu istiyor.
Ya çok sağlam kuşlar ya da çok iyi troll parası alıyorlar görürsen selam söyle