Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan adayım Metin öztürktür galiba fazla para koyacak bir ekibi var

Galatasaray icin hangisi kotuyse onu secmekte vizyonluluk oluyor.Esref dedemin yarina cikip cikmayacagi bile belli degil.Ama o gelsin baskan olsun.Neden Fatih Terimi Kovacak.Yerine Kimi getirecek KIllarimi getirecek 10 sene ust uste sampiyon olacagiz.
Böyle bir çelişkiye bir tek sen imza atabilirdin Renktaş tebrik ederim.

Hahahhaaaaaa okudukça gülüyorum.

kendi kendine hocasını bunak ilan etmiş.

Bizim bile dilimiz varmıyordu sen nasıl görevdeki hocamıza böyle hakaret edebiliyorsun?

Bizde biliyoruz hoca tapuya gitse sağlık raporu isteyecekler ama dile getirmiyoruz.

Forumda bazı kuşlar var teknik heyet için kim kötüyse ve daha kötüye gidiyorsa sürekli onu istiyor.
Ya çok sağlam kuşlar ya da çok iyi troll parası alıyorlar görürsen selam söyle

1622153942180.webp

Hocamın torunlarına daha fazla vakit ayırmasını istiyoruz.
Merve ve buse hanımı aradım çocukları daha sık Florya’ya bırakacaklarını ilettiler ayrıca Oğuzhan Bey’e ilgi alakası için teşekkürlerimizi ilet dediler

Bizim bile dilimiz varmıyordu sen nasıl görevdeki hocamıza böyle hakaret edebiliyorsun?

Bizde biliyoruz hoca tapuya gitse sağlık raporu isteyecekler ama dile getirmiyoruz.

Forumda bazı kuşlar var teknik heyet için kim kötüyse ve daha kötüye gidiyorsa sürekli onu istiyor.

Isim vermedigim halde catur cutur geliyorsunuz.Herkese saydiran bi adamsin genelde de basarili olanlara ama ne Hikmetse M.Cengize sesin cikmiyor.Neden Terimle anlasamadi.Unal Aysala sesin cikmiyor Neden Terimi kovdu.Ben Hocanin yasli oldugunu eskisi gibi olmadigini Eskiden yaptiklarini simdi yapamadigini her zaman yazdim zaten.Ama 2. Yari kurulan kadro iyi bir kadroydu Genc ve Yetenekli isimler .Gedson Halil, Muhammed Gedsonu kiralayip .Halilide satin alirsak.ustunede eksikleri giderirsek iyi bir genc kadro kurmus oluruz.Hoca bu sene daha kalmali sonra Emekliğe ayrilmali ama yarim biraktigi isi bitirmeli.Sende hoca ile ilgili bir cok yorumumu like atmistin zaten.Gerci hocayi kim Elestirirse hemen gelip Likeni atip kaciyorsun.[/QUOTE]

Son düzenleme:
Cengiz yalı çocuğu ile görüştüğünü açıkladığı gün benim için bitti.

Cengiz'e geçen haftaya kadar laf etmeme sebebim hırsız olmadığından emin olmamdi.
Ancak yalı çocuğu ile görüşmesi benim gözümde tüpçü'ye koşarak imza atmak kadar büyük bir hainlik.
Aynı hatayı polat'ta zamanında aziz'e karşı yapmış ve tüm iplerini onun eline vermişti bizi kuşların pilot takımı yapacaktı ki; neyse ki büyük resmi gören genel kurul Polat'ın fişini çekti.

Cengiz zaten kendi kendini bitirdi.
Hasta olduğu ve çalmadigi için daha fazla laf söylemem.Ancak son iki sene kötü başkanlık yaptı.

Hocanın yarım kalan işinden kastın bize iyice dibi göstermesi değildir umarım.
Zira ben senin gibi hocanın iyi niyetli olduğuna ve takımı düşündüğüne inanmıyorum
Takımı ve geleceği düşünen adam şampiyonluk maçında arda ve akbaba ile başlayıp bilerek şampiyonluğu hediye etmezdi

Başkan adaylarına gelecek olursak eşref dahil hiçbirini istemiyorum ve desteklemiyorum.
Hiçbiri bize çare olmaz
Aralarında en antipatik yaklaştığım ise Burak çünkü kayınpederi gibi iş bilmez ve kulübü batirmaya meyilli.

Ya ben o kısmı kaçırmışım gerçektende öyle demiş

Hayır nefret edersin başarısız bulursun eleştirirsin anlarımda yaşına başına laf söylemek nedir

Hayretler içerisinde okudum

Hamamcı eşref dahil destekleyeceğim bir başkan adayı yok maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt