Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bir yönetim kadrosu ile yiğit Şardan’ı ben şahsen isterdim. Ama bu kadro gerçekten sınıf başkanı beslenme ve spor kolu gibi fazia.

Ben en basindan bu yana inan kirac’in adayi oldugu icin Hamamcioglu’nu favori görüyordum Ama adnan polat destekli yigit sardan’in aday olmasi isleri degistirir

Camia’nin önde gelen isimleri de bunun farkinda olacaklar ki Hamamcioglu ve burak elmas’in birlesmesini istiyorlar

Eşref denen tip gelmesin de, başka bir dileğim yok.

giphy.gif

Eşref beyin saflarında yer almamana üzülüyorum rengim

Kongrede "gerçek" Galatasaraylı sayısı %60 bile değildir buna inanıyorum artık ben.
Sırf gs lisesinden mezun oldular diye kulübümüzün geleceğini belirlemeye hakları yok bunların
2011 seçimlerinde mesela kongre üyesi olacak itin birisi oy verirken pusulaya kalemle Ali Koç yazmıştı. Böyleleri çok maalesef.

Kimin seçileceği gerçekten süpriz olacak heyecanlı bir şeçim bekliyor bizi.Ben yeni bir teknik kadro ile sezona başlayacak bir Başkan istiyorum Eşref bey olur yiğit bey olur.Burak bey tamamen Fatih terim hocamızın ve ardanın etkisinde kalacak gibi görünüyor

Yiğit Şardan'in listesindeki begüm özkan fanatik Beşiktaşlı çıktı

1622211828470.png

Alo buraka laf çakmış. Şardan tam benim kafada lakin apo var :///
projesi olan çalmaya geliyordur anlayışına hayır dileyim üstad. zira tam tersi cebimden para veririm, floryada yatıp kalkarım diyen, sadece liseliere oynayan.kulübü bakkalı gibi yöneten tipler her daim bize en büyük zararı vermektedir. ülke olarak planlı, proje ve vizyona sahip insanlara hep hırsız, mason gibi ithamlarda bulunma meylimiz var yıllardır. ünal aysal ekolüne yakın görüyorum elması ve biliyorsunki aysal riva, sermaye arttırımı gibi projeleri öne sürdüğünde onu da çalacak diye saf dışı ettiler. vizyoner adamlara karşı toplumumuzda bir paranoya mevcut.

projesi olan çalmaya geliyordur anlayışına hayır dileyim üstad. zira tam tersi cebimden para veririm, floryada yatıp kalkarım diyen, sadece liseliere oynayan.kulübü bakkalı gibi yöneten tipler her daim bize en büyük zararı vermektedir. ülke olarak planlı, proje ve vizyona sahip insanlara hep hırsız, mason gibi ithamlarda bulunma meylimiz var yıllardır. ünal aysal ekolüne yakın görüyorum elması ve biliyorsunki aysal riva, sermaye arttırımı gibi projeleri öne sürdüğünde onu da çalacak diye saf dışı ettiler. vizyoner adamlara karşı toplumumuzda bir paranoya mevcut.

Burak hakkındaki düşüncelerim değişmez rengim. Hissiyatımda israrciyim. Biraktiginda akp Turkiyesinden beter durumda oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt