Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.557
- 4.979
- 1.298
İyi bir yönetim kadrosu ile yiğit Şardan’ı ben şahsen isterdim. Ama bu kadro gerçekten sınıf başkanı beslenme ve spor kolu gibi fazia.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Begüm hanım sanırım içimizdeki kargaymış.
Begüm'ün hesabı mı bu cidden?Begüm hanım sanırım içimizdeki kargaymış.
Eşref denen tip gelmesin de, başka bir dileğim yok.
Begüm'ün hesabı mı bu cidden?
O kadın fanatik bayağı yav, oğlunun gelecekte başkan olmasını istediğini falan da söylemişti.
2011 seçimlerinde mesela kongre üyesi olacak itin birisi oy verirken pusulaya kalemle Ali Koç yazmıştı. Böyleleri çok maalesef.Kongrede "gerçek" Galatasaraylı sayısı %60 bile değildir buna inanıyorum artık ben.
Sırf gs lisesinden mezun oldular diye kulübümüzün geleceğini belirlemeye hakları yok bunların
Bu chp ne diyorsa tersini yapmak diyenlerin fikri maalesefTwitter da yigit sardan’a linc basladigina göre en Iyi aday yigit sardan gibi
Twitter ne dusunuyorsa tam aksine hareket etmek dogrusudur
Sıddık tarzı totem yapıyorum![]()
Eşref beyin saflarında yer almamana üzülüyorum rengim
ORTADA SIÇAN MIYiğit Şardan'ın listesinde "yedek üye olarak" yer alan Levent Karadeniz'den dikkat çeken ithamlar..
Ekli dosyayı görüntüle 124319
Alo buraka laf çakmış. Şardan tam benim kafada lakin apo var :///
projesi olan çalmaya geliyordur anlayışına hayır dileyim üstad. zira tam tersi cebimden para veririm, floryada yatıp kalkarım diyen, sadece liseliere oynayan.kulübü bakkalı gibi yöneten tipler her daim bize en büyük zararı vermektedir. ülke olarak planlı, proje ve vizyona sahip insanlara hep hırsız, mason gibi ithamlarda bulunma meylimiz var yıllardır. ünal aysal ekolüne yakın görüyorum elması ve biliyorsunki aysal riva, sermaye arttırımı gibi projeleri öne sürdüğünde onu da çalacak diye saf dışı ettiler. vizyoner adamlara karşı toplumumuzda bir paranoya mevcut.Alo buraka laf çakmış. Şardan tam benim kafada lakin apo var :///
projesi olan çalmaya geliyordur anlayışına hayır dileyim üstad. zira tam tersi cebimden para veririm, floryada yatıp kalkarım diyen, sadece liseliere oynayan.kulübü bakkalı gibi yöneten tipler her daim bize en büyük zararı vermektedir. ülke olarak planlı, proje ve vizyona sahip insanlara hep hırsız, mason gibi ithamlarda bulunma meylimiz var yıllardır. ünal aysal ekolüne yakın görüyorum elması ve biliyorsunki aysal riva, sermaye arttırımı gibi projeleri öne sürdüğünde onu da çalacak diye saf dışı ettiler. vizyoner adamlara karşı toplumumuzda bir paranoya mevcut.
Secim şardanla esref arasinda gecer. Terim hocamıza bundan sonraki hayatında mutluluklar dileriz.