Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak elmas'ın ali koç'un maaşlı çalışanı olması goygoyuna gönderme yapmıştım.
Ülker'de çalışmış galiba çalışabilir.

Milyar dolarlık serveti olan adamlar çıkıp aday olmuyorsa, yardım etmiyorsa bu onların ayıbıdır.

Ülker'de çalışmış galiba çalışabilir.

Milyar dolarlık serveti olan adamlar çıkıp aday olmuyorsa, yardım etmiyorsa bu onların ayıbıdır.

bizi kurtarırsa 85-00 nesli kurtarır ya, onun da ekmeğini anca 20 yıla yeriz. fener hala 60-70 neslinden nemalanıyor. heriflerin bu kadar imkanla bu kadar başarısız olmalarını anlamlandıramıyorum. düşünüyorum düşünüyorum. 25 yıldır bizde olup da onlarda olmayan nedir diye bir türlü işin içinden çıkamıyorum.

fonseca bize rahatlıkla gelir

tek sıkıntı seçim tarihi

maalesef terim veya ondan daha da beter olacak bir yerliye muhtaç edecekler gibi

bizi kurtarırsa 85-00 nesli kurtarır ya, onun da ekmeğini anca 20 yıla yeriz. fener hala 60-70 neslinden nemalanıyor. heriflerin bu kadar imkanla bu kadar başarısız olmalarını anlamlandıramıyorum. düşünüyorum düşünüyorum. 25 yıldır bizde olup da onlarda olmayan nedir diye bir türlü işin içinden çıkamıyorum.
Bizde de var yahu. Aysal vardı işte hükümet ipini çekti önce sonra muhalefet sonra da güç zehirlenmesi yaşadı.

Enka grubu desen milyar dolarlık adamlar Taralar, Sabancı var zamanında Karamehmet vardı ama adamların umrunda değil. Zaten Ali Koç gibi de kimse öyle servetini bu uğurda feda etmez zamanında Demirören de yaptı benzerini, sonunu hatırlıyoruz.

Networkü geniş olan iş bitirici adamlar para koyanlardan daha değerli zaten ancak Dursun ve Cengiz dönemleri gerçekten rezalet kadrolarla yönetildik. Duygun da buna dahil, Aysal'ın ikinci yönetimi de.

Aysal'ın ilk yönetimi Şampiyonlar Ligi gibiydi.

Adayların hiçbirini çok beğenmedim ama Elmas ve Metin Öztürk uzun süredir çalıştıkları için bence onlar hak ediyor. Eşref de onlar kadar olmasa da önceden açıkladı. Bu üçünden birinin olması lazım. Seçimin ertelenmesinin sebebi olan Polat ve Cengiz'in adayı Şırdan uzasın. ANAP brothers İbo ve Işın'a da soğuğum. Bu ikisi birlikte niye girmemiş ki ayrıca?

Adayların hiçbirini çok beğenmedim ama Elmas ve Metin Öztürk uzun süredir çalıştıkları için bence onlar hak ediyor. Eşref de onlar kadar olmasa da önceden açıkladı. Bu üçünden birinin olması lazım. Seçimin ertelenmesinin sebebi olan Polat ve Cengiz'in adayı Şırdan uzasın. ANAP brothers İbo ve Işın'a da soğuğum. Bu ikisi birlikte niye girmemiş ki ayrıca?
sonradan girenlerin kazanma ihtimali yok

Bizde de var yahu. Aysal vardı işte hükümet ipini çekti önce sonra muhalefet sonra da güç zehirlenmesi yaşadı.

Enka grubu desen milyar dolarlık adamlar Taralar, Sabancı var zamanında Karamehmet vardı ama adamların umrunda değil. Zaten Ali Koç gibi de kimse öyle servetini bu uğurda feda etmez zamanında Demirören de yaptı benzerini, sonunu hatırlıyoruz.

Networkü geniş olan iş bitirici adamlar para koyanlardan daha değerli zaten ancak Dursun ve Cengiz dönemleri gerçekten rezalet kadrolarla yönetildik. Duygun da buna dahil, Aysal'ın ikinci yönetimi de.

Aysal'ın ilk yönetimi Şampiyonlar Ligi gibiydi.

bizdekiler zengin iş adamı, onlardakiler zengin fenerbahçeli. yani büyük cimbomlu olarak doğan adamlar değiller, koç'un çocukluktaki hayali fener başkanı olmakmış yav. bizim lisenin varlığı da çok fazla yatırıma izin vermiyor, çünkü herif kulübün kasaya 20 milyon filan da soksa başarısız olursa yaka paça gönderileceğini biliyor. 2017'ye kadar kulüpte mustafa cengiz'i tanıyan yoktu, adam liseli ve para harcayan dursun'a karşı seçim kazandı. koç kendi gitmek isteyene kadar fener başkanı. bizim sistemde ne paranın değeri var, ne de cv'nin. bunun çoğunlukla iyiliğini gördük tabi, en nihayetinde fener gibi 20 yıl kulüpte kalıp terim'den az şampiyonluk gören başkan olsun istemezdim ama lisenin eleştirel yerinin yanına başarılı ve galatasaraylı başkan yakalarsak o zaman önünde durulamaz bir camiaya dönüşebiliriz. şu ana kadar ikisi birarada pek denk gelmedi düşünüyorum, aysal'ın içinde mustafa cengiz kadar galatasaraylılık olsa terim'i yemezdi zaten.

ışın bey fena değil gibi ama çok bakmadım listesine fln
ibo bey kadar alakasız biri değil

ışın bey fena değil gibi ama çok bakmadım listesine fln
ibo bey kadar alakasız biri değil
O da son gün liste verdi ya. Hatta listeye yazdığı bir herif benim haberim olmadan yazmışlar dedi. Ben de listeden bir Can Çobanoğlu'nu tanıyorum. 2002'de Şenor'un döneminde Milli takım menajeriydi. Terim'e sallayan twitleri falan çıktı. Terim 2005'te milli takıma gelince bunu dehlemiş galiba. Ondan yapıyor sanırım. Benim için Terim düşmanı olması çok önemli değil ama yine de tutmadım o listeyi ben.

Terim; Elmas ve Metin Öztürk dışında kimseyle çalışamaz gibi geliyor bana. Eşref ilk başta kovmaz ama transfer falan yapamaz. Avrupa'dan elenirsek Terim'i kovup daha rahat yönetebileceği birini getirir. Şırdan kazanırsa Terim kendisi bırakır zaten. Elmas kazansa da bir an evvel transfere başlasak iyi olacak. Bu sefer Terim'in bahanesi de olmaz Terimci yönetim geliyor. 1 sezon daha denesin olmazsa ufaktan "uza yayından" deriz artık 3 sene oluyor yine zicarsak.

Çelebi reklamları dönüyor forumda.

Bir bildiğimiz var diye site açmış.

IMG_20210529_001222.webp

Öyle reklamla altı boş üstü süslü cümleyle olmaz

Kendisini 1v1 e davet ediyorum gelsin sorularımı cevaplasın

O da son gün liste verdi ya. Hatta listeye yazdığı bir herif benim haberim olmadan yazmışlar dedi. Ben de listeden bir Can Çobanoğlu'nu tanıyorum. 2002'de Şenor'un döneminde Milli takım menajeriydi. Terim'e sallayan twitleri falan çıktı. Terim 2005'te milli takıma gelince bunu dehlemiş galiba. Ondan yapıyor sanırım. Benim için Terim düşmanı olması çok önemli değil ama yine de tutmadım o listeyi ben.

Terim; Elmas ve Metin Öztürk dışında kimseyle çalışamaz gibi geliyor bana. Eşref ilk başta kovmaz ama transfer falan yapamaz. Avrupa'dan elenirsek Terim'i kovup daha rahat yönetebileceği birini getirir. Şırdan kazanırsa Terim kendisi bırakır zaten. Elmas kazansa da bir an evvel transfere başlasak iyi olacak. Bu sefer Terim'in bahanesi de olmaz Terimci yönetim geliyor. 1 sezon daha denesin olmazsa ufaktan "uza yayından" deriz artık 3 sene oluyor yine zicarsak.

ben eşref beyin öyle anti ft olduğunu sanmıom rtaşlarımız adaylara bakıp en ünal aysalımsı olarak eşref beyi belledikleri için sanıyolar ki ft karşıtı
+ anti cengizci olması da ft ile arasında kuwwetli bir bağa sebebiyet werecektir.

Ah be Mustafa başkan önce pandemi sonra hastalığın olmasa belki tarihin en iyi başkanlarından biri olacakken bir anda en kötü başkan durumuna getirdin şu camiayı getirdiğin duruma bak kaç tane aday çıktı sezonu erken açıcaz hocanın durumu belli değil herşey üstüste zaman kazanılması için seçim yapma gelinen noktaya bak. Adaylara bakıyorum çoğu istenilen seviyede değil birleşip bir iki aday olunsa keşke Burak ve Adnan çabalıyor gibi duruyor diğerleri direk çekilse daha iyi Yiğit bey Abdurrahim almış demekki seçimin ertelenmesi bir nevi Abdurrahimin işide olabilir

ben eşref beyin öyle anti ft olduğunu sanmıom rtaşlarımız adaylara bakıp en ünal aysalımsı olarak eşref beyi belledikleri için sanıyolar ki ft karşıtı
+ anti cengizci olması da ft ile arasında kuwwetli bir bağa sebebiyet werecektir.

satır arasında yollama niyeti olduğunu sezdim ama dediğin gibi anti cengizci olduğu için ilk etapta cengiz'i sevindirmek istemeyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt