Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I lov you hodjamın ftyi şutalaması baya travma olur ve terim için, bir daha gelmez kulübün başına ondan sonra. En iyi senaryo gibi.
Butun gece bu işe kafa patlattım ve en iyi çözüm Şardan&Okan Hocam birlikteliği. Eşref bey kırmızı çizgimiz hususunda güven vermiyor.

IMG_3878.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan Buruk Galatasaray'a hoca olmamalıdır. 2001'de nasıl gittiği dönüşünde Beşiktaş'ı seçtiği unutulmamalıdır.

Okan Buruk Galatasaray'ı tercihleriyle kaybetmiştir. Kendisi geldiği an herkes tarafından benimsenmeyecektir.

Yiğit Şardan ise Basketbol şubesinde Galatasaray tarihinin en büyük skandalını imza atmıştır. Cemal Nalga olayı basit bir olay değil.

Bana göre adaylardan için en iyisi Eşref ve Metin ikinci sıra Burak en son Yiğit.

Umarım Yiğit Şardan başkan makşan olmaz.

Abdürrahim'i listeye alan Yigit Sardan umarim secilemez. Ibrahim Özdemir ve Isin Celebi siyasetten gelme adamlar. Onlar da olmaz. Esref Hamamcioglu densizlik edip mezarlikta Mustafa Cengiz'e omuz atmisti ve sahsen hic güven vermiyor bana. Yigit Sardan ve Hamamcioglu bildigin Dursun gibi kayyum olabilir.

Burak Elmas 1. tercih

Metin Öztürk 2.tercih

Digerlerine genel kurul umarim teveccüh göstermez

Bu şardanın kulüpte ne ağırlığı var 2 günde ön plana çıktı?

Butun gece bu işe kafa patlattım ve en iyi çözüm Şardan&Okan Hocam birlikteliği. Eşref bey kırmızı çizgimiz hususunda güven vermiyor.

kırmızı çizgim olan yabancı hoca konusunda cenk ergünün olması eşref beyi hala zihnimde öne çıkarıyor ama yiğit bey de yabancı getirir ümidindeyim.

Okan Buruk Galatasaray'a hoca olmamalıdır. 2001'de nasıl gittiği dönüşünde Beşiktaş'ı seçtiği unutulmamalıdır.

Okan Buruk Galatasaray'ı tercihleriyle kaybetmiştir. Kendisi geldiği an herkes tarafından benimsenmeyecektir.

Yiğit Şardan ise Basketbol şubesinde Galatasaray tarihinin en büyük skandalını imza atmıştır. Cemal Nalga olayı basit bir olay değil.

Bana göre adaylardan için en iyisi Eşref ve Metin ikinci sıra Burak en son Yiğit.

Umarım Yiğit Şardan başkan makşan olmaz.

Sen oyna bir sey olursa konusma herkesi bize yönlendir diyen Basketbol şubesi sorumlusu Yigidimiz mi yoksa bu ? :)

Ne hikmetse uzun süre Burak Elmas ve Metin Öztürk tek girecek gibi görünüyordu.

Nisan'da Hamamcioglu aday olacagim dedi. Secim ertelenmeden önce basvurunun son gününde Isin Celebi piyasaya cikti. Bir kac gün sonra Ibrahim Özdemir aday oldu. Dün resmi olarak son günde Yigit Sardan cikti.

Uzun süredir aday olduklarini aciklayan 2 aday varken simdi 4 aday daha piyasaya cikti. Hic güven vermiyorlar.

Olm bunu lise takımlarında falan yapıyorlar. Kimse tanımıyor diye başka formayla başkasını oynatıyorlar. Ulan TV'de yayınlanan şeyde bunu hangi malın yönlendirmesiyle yaptılar akıl almaz iş cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt