Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanın da Dursun u destekleyenlerin yiğit için övgüler yağdırması şaşırtmıyor. Terim düşmanlığı gözünüzü kör etmiş maalesef.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük oyunu çözdün renktaş

Bu arada dursun getirmedi mi terimi ?

ciddi olduklarını sanmıyorum
Ciddiler, eskidende ciddiydiler. Sırf Ünal Aysal ismini zikrettigi diye forum anketinde ne kadar oy aldığını unutmadık şükür. Forumun herzamanki hali dersen tamam lakin emin ol seçimi burada yapsak en güçlü aday olur. Dün küfrettiği Adnan Polat ı bile destekler burası.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Istedigim gibi secim olmadi. Benim hayalim sadece tek seferlik ve tek adaylik Baskanlık ( Bir nevi onursal Baskan)secimi ve cok guclu yonetim kurulu idi. 3 sene sonra da yonetim icinden kim aday olmak istese olurdu. Camia tek yumruk olacakken simdi 6'ya bolunmus durumda.
Baskan : Unal Aysal, Adnan Polat veya XXXX
Yonetim: Yigit Sardan, Burak Elmas, Metin Ozturk, Hakan Ustunberk, Cemal Ozgorkey,Bahittin Demirbilek, Erden Timur, Abdurrahim Albayrak, Işıtan Gün, xxx, xxx
3 sene sonra da kim aday olur, kim kiminle devam eder vs vs karar verirlerdi.
All-star olursa iş yapmıyorlar. Arada amelelerde olması gerek bence.

Albayrak'ın olduğu listeye, Galatasaray satılmalı diyen adamın listesine oy veren üyenin yakasından Galatasaray rozeti sökülmeli, defterden ismi silinmelidir.
Galatasaray satilmalı kardeşim. Aksi durumda hicbir sekilde maddi duzen saglayamazsin. Gelen geçen cebini doldurur, kendi sirketini yonettiginin yarısı kdr mali disiplinle yonetmezler. Galatasaray bu çürümüş düzenden kurtulmalı. Sadece Galatasaray da dğl. Bütün kulüpler için söylüyoruz bunu. Yıllardır biriken borç birilerinin hesapsiz harcamaları ve kendi ceplerini doldurmalarının neticesidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt