Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır başkanlık secimi için bu denli hazırlık yapan başka bir başkan adayı hatırlamıyorum özellikle son zamanlardan bahsetiyorum burak elmas gerçekten çok iyi hazırlanmış yiğidi öldürüp hakkını vermek gerekir ekibi isim olarak belki çok ön plana çıkan isimlerden oluşmuyor adam bunu zaten söyledi de fakat biraz araştırıldığında alanlarında uzmanlaşmış isimlerden oluşuyor bazen kabuktan çıkmak gerekir denenmişlerin dışında bir şeyler yapmak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında Nenad Bjelica bence tam bizlik ama bize genç dinamik bir hoca gelmesi için Fatih Hocanın başkan olması lazım.

Ben Fatih Terim boştayken herhangi bir hocanın başarılı olabileceğine inanmıyorum.

Bu hocanın suçu olmayacak. Tudorla gayet iyi futbol oynarken 2. sıradayken kovuldu. Evet Tudor büyük maçlarda oynatamıyordu. Ama şampiyonluk derbilerden değil Anadolu maçlarından geçiyor.

Şu an Ömer Erdoğan gelse iyi futbol oynatsa 1 beraberlik 1 yenilgi alsa hemen homurdanma olacak. Fatih Terim boşta gelsin diyecekler.

Fatih Terim 5 maç kötü oynatsa suçu hocada arayacak güruh azdır. Sorun ya kadrodadır. Ya da başka yerdedir.

Geçen yıl Galatasaray'ın duran toplardan gol atamamasını medyadan kimsenin eleştirdiğini görmedim. Galatasaray korner , serbest vuruş kullanamadı. Bunu konuşacak insan azdır.

Fatih Terim bu kulübün en büyük efsanesi olabilir. Ama sıkıntı gölgesi yeni hocaya rahat vermeyecek.

Bu sorunun 3 çözümü var.

1) Fatih Terim Başka takım çalıştıracak. Fatih Terim göreve diyemeyecek kimse.
2) Fatih Terim Başkan olacak.
3) Fatih Terim emekli olacak.

O yüzden yeni hoca hayali zor. Ben de yeni ve dinamik hoca istiyorum ama gerçekler var.
Fatih Terim'in teknik adamken bile başkanın işine karışırken başkan olduğunda teknik adamı rahat şekilde çalıştıracak olma olasılığı sıfır! Çıkar taktik verir Aziz Yıldırım gibi, teknik adam da gel sen çalıştır der bırakır gider.Ya da vasıfsız yardımcılarından birini getirir söz geçireceği, onlardan da bir şey çıkmaz.Limitsiz harcama yapıp saçma kontrat vereceği yerli-yabancı evlatları saymıyorum.Ozhan Canaydın döneminde olduğu gibi malli olarak da çıkmaza sokar kulübü.Terim'in yapacağı en faydalı iş yine teknik adamlık ancak değişen dünya düzeni, yaş aralığı,konsantrasyon ve enerji açısından artık emeklilik en doğru karar olur kendisi ve bizim için.

Son düzenleme:
Hasta bjkli begum ozkan niye gsden yonetici olmaya calisiyor onu da anlmadim ama bu sardan kulak agrisi nedeniyle baskanliktan cekilmisti. Simdi anti terimcilerin favorisi olmus.

1. Begüm Özkan Galatasaraylı.
2. Senin bahsettiğin adam Adnan Öztürk.

Önce bilgi lütfen, sonra yorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt