Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.827
- 20.981
- 2.233
Tek seferlik fedakarlik yapacaklardi.All-star olursa iş yapmıyorlar. Arada amelelerde olması gerek bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek seferlik fedakarlik yapacaklardi.All-star olursa iş yapmıyorlar. Arada amelelerde olması gerek bence.
Yardımcı antrenör PirloBaşkan=Eşref
SD=Terim
TD=Okan
![]()
Yardımcı antrenör Pirlo
Başkan=Eşref
SD=Terim
TD=Okan
![]()
Başkanımızın kısa bir konuşması, hem kulübü, hem oyuncuları iyi pazarlayacaktır.
Fatih Terim'in teknik adamken bile başkanın işine karışırken başkan olduğunda teknik adamı rahat şekilde çalıştıracak olma olasılığı sıfır! Çıkar taktik verir Aziz Yıldırım gibi, teknik adam da gel sen çalıştır der bırakır gider.Ya da vasıfsız yardımcılarından birini getirir söz geçireceği, onlardan da bir şey çıkmaz.Limitsiz harcama yapıp saçma kontrat vereceği yerli-yabancı evlatları saymıyorum.Ozhan Canaydın döneminde olduğu gibi malli olarak da çıkmaza sokar kulübü.Terim'in yapacağı en faydalı iş yine teknik adamlık ancak değişen dünya düzeni, yaş aralığı,konsantrasyon ve enerji açısından artık emeklilik en doğru karar olur kendisi ve bizim için.Aslında Nenad Bjelica bence tam bizlik ama bize genç dinamik bir hoca gelmesi için Fatih Hocanın başkan olması lazım.
Ben Fatih Terim boştayken herhangi bir hocanın başarılı olabileceğine inanmıyorum.
Bu hocanın suçu olmayacak. Tudorla gayet iyi futbol oynarken 2. sıradayken kovuldu. Evet Tudor büyük maçlarda oynatamıyordu. Ama şampiyonluk derbilerden değil Anadolu maçlarından geçiyor.
Şu an Ömer Erdoğan gelse iyi futbol oynatsa 1 beraberlik 1 yenilgi alsa hemen homurdanma olacak. Fatih Terim boşta gelsin diyecekler.
Fatih Terim 5 maç kötü oynatsa suçu hocada arayacak güruh azdır. Sorun ya kadrodadır. Ya da başka yerdedir.
Geçen yıl Galatasaray'ın duran toplardan gol atamamasını medyadan kimsenin eleştirdiğini görmedim. Galatasaray korner , serbest vuruş kullanamadı. Bunu konuşacak insan azdır.
Fatih Terim bu kulübün en büyük efsanesi olabilir. Ama sıkıntı gölgesi yeni hocaya rahat vermeyecek.
Bu sorunun 3 çözümü var.
1) Fatih Terim Başka takım çalıştıracak. Fatih Terim göreve diyemeyecek kimse.
2) Fatih Terim Başkan olacak.
3) Fatih Terim emekli olacak.
O yüzden yeni hoca hayali zor. Ben de yeni ve dinamik hoca istiyorum ama gerçekler var.
Hasta bjkli begum ozkan niye gsden yonetici olmaya calisiyor onu da anlmadim ama bu sardan kulak agrisi nedeniyle baskanliktan cekilmisti. Simdi anti terimcilerin favorisi olmus.
Diagne geldiği dönem Şardan Kasımpaşa yöneticisi miydi?
O dönem evet de ne kadar kaldı işte kastım o. 2017'de reddedildi ihraç mevzusu.Aysal döneminde bunun ihraci konusuluyordu Kasimpasa'da yöneticilik yapiyor diye.
2012'de mi 2013'de mi neydi. O
O dönem evet de ne kadar kaldı işte kastım o. 2017'de reddedildi ihraç mevzusu.
Galatasaray'ın kurtuluş reçetesi.Başkan=Eşref
SD=Terim
TD=Okan
![]()

1 dönem yapmışO dönem evet de ne kadar kaldı işte kastım o. 2017'de reddedildi ihraç mevzusu.
1 dönem yapmış
Yiğit Şardan - Vikipedi
tr.wikipedia.org
başkanlıktır yahuBurada 1 dönemin anlami 1 baskanlik dönemi mi yoksa "bir zamanlar" minvalinde mi. Bunu ben de görmüstüm ama emin olamadim.