Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.810
- 101.986
- 5.238
Bu adam sevilmez mi yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamda büyük oranda hissesi var takımın.
Üstteki mesajı okumanı tavsiye ederim. @Mikail Çöloğlu
Adam sahibi yahu ne kesinliği istiyorsun Mikailbenim hatam, ama yinede kesin kaynak yok, acun gibi yatırımcı olarak girmiş olabilir

Adam sahibi yahu ne kesinliği istiyorsun Mikail![]()

acur kulubun düşük hissesinin sahibiydi ışıtan gün kulubün sahibiAcun çekildi, onuda şutlarlar yakında
Ceo değil, iyi oku Keramettin Adminin yazdığını.Nerde sahibi yapıyor ? , ceo olmak direkt sahip yapmıyor adamı, kaynak verin.
Ceo değil, iyi oku Keramettin Adminin yazdığını.
Eğer Burak seçilirse yönetimini CEO'ya bırakacak diyor, şu an başkanı.
Taraftarı olan bir şeye sahibi diye yazarsa kötü tepki alır yahu.Anladım renktaş ama o bir idda üzerine kurulmuş bir post, hiç bir yerde 51%lik hissedar diye bir şey yazmıyor, kendısı bile tek chairman yazmış biosuna. Adminimize inanıyorum ama tam 100% bir bilgi değil.
Ne başkanlığı kayınpederi gibi kulübün içini boşaltıp paraları maketlere yatırmak için bütün çabası.Yıllardır başkanlık secimi için bu denli hazırlık yapan başka bir başkan adayı hatırlamıyorum özellikle son zamanlardan bahsetiyorum burak elmas gerçekten çok iyi hazırlanmış yiğidi öldürüp hakkını vermek gerekir ekibi isim olarak belki çok ön plana çıkan isimlerden oluşmuyor adam bunu zaten söyledi de fakat biraz araştırıldığında alanlarında uzmanlaşmış isimlerden oluşuyor bazen kabuktan çıkmak gerekir denenmişlerin dışında bir şeyler yapmak lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mikail
konuya şarbonlu mektup yollamak yasaktır
fortunasittard.nl sitesinde 2 snde bulunuo herifin 2016da klübün %85ini aldığı
tabi siteyi hacklemediyse ışıntan bey
Taraftarı olan bir şeye sahibi diye yazarsa kötü tepki alır yahu.
transparent olmak daha iyi bence taraftara karşı ama haklılık payın var tabiki.
Mikail sana kaymakmikail
konuya şarbonlu mektup yollamak yasaktır
fortunasittard.nl sitesinde 2 snde bulunuo herifin 2016da klübün %85ini aldığı
tabi siteyi hacklemediyse ışıntan bey