Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🟡 Galatasaray başkan adaylarından Burak Elmas'ın listesinde yer alan Rezan Epözdemir, teknik direktör Fatih Terim'in avukatlığından ayrıldığını açıkladı.

(DHA)

Ft, baktı kuşlarla olan münasebeti dillere düştü hemen göstermelik iş yapmış yine

Öyle basın toplantısında atar gider yapıp millete laf çakarak beni korumuyorlar diye ağla.
Arka planda ise aziz'in avukatıni kulübe sokmala uğraş ne güzel dünya
Bunu bir tek trolleri ve enayi taraftarı yiyor

Biz gerçek GALATASARAY'lilar ise ne kadar riyakar olduğunu çok iyi biliyoruz.
Her şey kendi çıkarı icin bir gram bizi düşündüğü yok.

aslında bizim taraftara eşref gibi öteki kulagı olmayan dede gibiler müstahak gelsinlerde yaglı surat gibi kulubu soymaya baslayınca zırlayıp dursunlar buralarda

Ceo değil, iyi oku Keramettin Adminin yazdığını.
Eğer Burak seçilirse yönetimini CEO'ya bırakacak diyor, şu an başkanı.

Anladım renktaş ama o bir idda üzerine kurulmuş bir post, hiç bir yerde 51%lik hissedar diye bir şey yazmıyor, kendısı bile tek chairman yazmış biosuna. Adminimize inanıyorum ama tam 100% bir bilgi değil.

Anladım renktaş ama o bir idda üzerine kurulmuş bir post, hiç bir yerde 51%lik hissedar diye bir şey yazmıyor, kendısı bile tek chairman yazmış biosuna. Adminimize inanıyorum ama tam 100% bir bilgi değil.
Taraftarı olan bir şeye sahibi diye yazarsa kötü tepki alır yahu.

Yıllardır başkanlık secimi için bu denli hazırlık yapan başka bir başkan adayı hatırlamıyorum özellikle son zamanlardan bahsetiyorum burak elmas gerçekten çok iyi hazırlanmış yiğidi öldürüp hakkını vermek gerekir ekibi isim olarak belki çok ön plana çıkan isimlerden oluşmuyor adam bunu zaten söyledi de fakat biraz araştırıldığında alanlarında uzmanlaşmış isimlerden oluşuyor bazen kabuktan çıkmak gerekir denenmişlerin dışında bir şeyler yapmak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne başkanlığı kayınpederi gibi kulübün içini boşaltıp paraları maketlere yatırmak için bütün çabası.

👑

isitan-gun.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt