Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezan Epözdemir suanda Habertürk tvde. Daha once de cok izlemistim. Konusuna oldukca hakim birisi.

e
En sevilen yalanlardandir. Kimsenin de oraya yöneldiğini görmedim. 1 Altınordu olamadık. Onlardan daha çok imkanımız var birde
Altinorduyu begeniyorum bende. Geçen bi inceleyeyim dedim bu baskanları kimdir nedir diye. En saglikli bilgiyi siteden alirim diye siteye girdim.

Screenshot_20210529-230326_Samsung Internet.webp

Boyle 1 biyografi ile karşılaştım. Troll siteye mi girdim acaba diye kontrol ettim sonra. Tehlikeli bi başkanları var. Fazla karışmış.

akp benzetmeleriniz ile 270 bin tl için klübü icraya veren şardan taraftarı olmanızı normalleştiremezsiniz
sinan bilgin bile o parayı gözünü kırpmadan verir GSye
adama GSC dar edildi
siz şardana klübü teslim etmek istiyorsunuz
neymiş ftyi kovabilir bir ihtimal
birazda GÜLELİM 😆
Allah icin şu avatari degistir.

akp benzetmeleriniz ile 270 bin tl için klübü icraya veren şardan taraftarı olmanızı normalleştiremezsiniz
sinan bilgin bile o parayı gözünü kırpmadan verir GSye
adama GSC dar edildi
siz şardana klübü teslim etmek istiyorsunuz
neymiş ftyi kovabilir bir ihtimal
birazda GÜLELİM 😆
Sinan bey başkan mi olsun renktaş

Masallah GSC nin %68 oyu burak elmasa cikmis. Su adama !

Bu adam GS baskani olacak oyle mi?

Adam maasli calisan!! Dursunun yanina ceo diye yamandirilmaya calisilan adam !! Allah akil fikir versin!!

Ali koca ise alsin diye cv gonderen adam !!

Son düzenleme:

Adam maasli calisan!! Dursunun yanina ceo diye yamandirilmaya calisilan adam !! Allah akil fikir versin!!

Bahsettiğin haber 2002 yılına ait.

O röportajın içeriğinde Burak Elmas'ın 1.5 yıldır şirket yönetiminde olmadığı da geçiyor ama ne hikmetse o kısım yok paylaşımda.

Bunu bulmam 2 dakikamı aldı; yani çamur at izi kalsın kafası.

İnsan olsanız belki utanmanız olurdu.

Neyse FTye bok atma amacı güden trol hesapların maşası olan sen ve senin gibilere bundan sonra yapacağımı biliyorum, devam edin yalan ve iftira içerikli paylaşımlara bakalım siz.

Ehven-i şer gibi duruyor, diğer adaylarda matah değil maalesef.

Ayrıca 2001 krizini yaşamış adam gelip de o günkü durumları küçümsemez. Bir gecede 2.5 katına çıktı kur, sayısız şirket battı. Bunun üzerinden kendinize pay çıkarmaya çalışmak karaktersizlik başka bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt