Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.832
- 20.984
- 2.233
Rezan Epözdemir suanda Habertürk tvde. Daha once de cok izlemistim. Konusuna oldukca hakim birisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altinorduyu begeniyorum bende. Geçen bi inceleyeyim dedim bu baskanları kimdir nedir diye. En saglikli bilgiyi siteden alirim diye siteye girdim.e
En sevilen yalanlardandir. Kimsenin de oraya yöneldiğini görmedim. 1 Altınordu olamadık. Onlardan daha çok imkanımız var birde
Allah icin şu avatari degistir.akp benzetmeleriniz ile 270 bin tl için klübü icraya veren şardan taraftarı olmanızı normalleştiremezsiniz
sinan bilgin bile o parayı gözünü kırpmadan verir GSye
adama GSC dar edildi
siz şardana klübü teslim etmek istiyorsunuz
neymiş ftyi kovabilir bir ihtimal
birazda GÜLELİM![]()
Allah icin şu avatari degistir.
Sinan bey başkan mi olsun renktaşakp benzetmeleriniz ile 270 bin tl için klübü icraya veren şardan taraftarı olmanızı normalleştiremezsiniz
sinan bilgin bile o parayı gözünü kırpmadan verir GSye
adama GSC dar edildi
siz şardana klübü teslim etmek istiyorsunuz
neymiş ftyi kovabilir bir ihtimal
birazda GÜLELİM![]()
Sinan bey başkan mi olsun renktaş
Kongre günlerinde pilavları nasıl hüpletiyordu ama hiç acımadanaramızda olsun yeterlişimdi eşsiz ve manyakça bilgiler verirdi
Yigit Karagöz sevdigim bir kardesimdirAllah Kerim Fatih TERİM yazarsan değiştiririm
Hayırlı olsun.
Bahsettiğin haber 2002 yılına ait.Masallah GSC nin %68 oyu burak elmasa cikmis. Su adama !
Bu adam GS baskani olacak oyle mi?
![]()
Burak Elmas'ın yanına zengin yardımcı
Galatasaray'da başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Burak Elmas'ın yanında yer alacak zengin bir asbaşkan aranıyor.www.gsgazete.com
Adam maasli calisan!! Dursunun yanina ceo diye yamandirilmaya calisilan adam !! Allah akil fikir versin!!
Ali koca ise alsin diye cv gonderen adam !!
Masallah GSC nin %68 oyu burak elmasa cikmis. Su adama !
Bu adam GS baskani olacak oyle mi?
![]()
Burak Elmas'ın yanına zengin yardımcı
Galatasaray'da başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Burak Elmas'ın yanında yer alacak zengin bir asbaşkan aranıyor.www.gsgazete.com
Adam maasli calisan!! Dursunun yanina ceo diye yamandirilmaya calisilan adam !! Allah akil fikir versin!!
Ali koca ise alsin diye cv gonderen adam !!