Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hoca açısından işe bakmak çok dar vizyon,hoca belki 1-2 sene daha çalışıcak ancak bu yönetimin 2 dönem devam etme hedefi var en az projelere bakarsak, oda 6 yıl yapıyor.Vizyoncuların adamı burak bey, ftye biat edince vizyoncular tarafından saldırıya mı uğruyo son durumlar nedir
Masallah GSC nin %68 oyu burak elmasa cikmis. Su adama !
Bu adam GS baskani olacak oyle mi?
![]()
Burak Elmas'ın yanına zengin yardımcı
Galatasaray'da başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Burak Elmas'ın yanında yer alacak zengin bir asbaşkan aranıyor.www.gsgazete.com
Adam maasli calisan!! Dursunun yanina ceo diye yamandirilmaya calisilan adam !! Allah akil fikir versin!!
Ali koca ise alsin diye cv gonderen adam !!
Masallah GSC nin %68 oyu burak elmasa cikmis. Su adama !
Bu adam GS baskani olacak oyle mi?
![]()
Burak Elmas'ın yanına zengin yardımcı
Galatasaray'da başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Burak Elmas'ın yanında yer alacak zengin bir asbaşkan aranıyor.www.gsgazete.com
Adam maasli calisan!! Dursunun yanina ceo diye yamandirilmaya calisilan adam !! Allah akil fikir versin!!
Ali koca ise alsin diye cv gonderen adam !!
Yahu Burak Elmas'ın tek eleştireceğim yönü Arda'ya çok matah bir şeymiş gibi davranmasıdır. Hocaya olan bağlılığı bir tercih neticede.
Ben Triposky derim, başkası Okan der o da FT diyor. Sadece çok fazla ipleri kaptırırsa sonu kötü olur; ekibi çok sağlam ama.
Yahu yaptığına PR diyemezsin. Ekibini bir araştır Burak'ın 4-5 tane başkan değerinde insan var orada.Burak Elmas olmaz yapamaz!
Buna sadece güzel konusuyor ve PR yapiyor diye tapiyorlar, tabi bide FT Antrenör olacak diyor.
Yoksa bunda birsey yok , bende FT olsun diyorum ama bu olmasin
Kim gelirse gelsin TD olarak is yapamaz, daha hic birsey belli degil
Yazdigin isimlerin en yakını 20 yıl öncesinden farkında mısın renkdas
Ama Galatasaray’da iz bırakmış ve de kalıcı altyapıyı oluşturanları yazdım. Son 20 yılda sabrettiğin bir yabancı var mı? Feldkamp Gerets Rijkaard... başarılı Türk TD Fatih hoca ve Hamza... yerli sevici Hamza verelim, ister misin? Fatih hoca bir değer ve sembol ama son iki yılda çağın dışında kaldığını gösterdi.. Okan’ın düştüğü durumları gördük Başakşehirde.. bir Ünal var bir de Sergen, rüştünü ispatlamış... gerisi vasatın da vasatı...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu iddianın ne kadar doğru olduğunu görmek için hocanın ilk 11 tercihlerine bakmak yeterli.. 6-7 maçta 1 galibiyet alıyorsun ve ısrarla belli etkisiz elemanları oynatmaya devam ediyorsun.. Millet kanser olmadığı bir maç konusu veya ilk 11'lerin açıklandığı bir konu göremezsin.. Kazandığın maçları bile zorlaya zorlaya 9-10 kişilik kadrolarla kazandık biz..
Ne Unal ne de Sergen rustunu ispat edebildi. Adami kotulemek gibi bir derdim yok ama daha sene basinda paok denen takima elendi. Hadi hazir degildi vs... Oynattigi futbol ortada ,maclari nasil kazandigi ortada sanki her rakibini eze eze yenerek sampiyon oldu gibi yazmayalim lutfen. Gecmis antrenorluk deneyimlerini de biliyoruz.
Unal Basgan in alin size vizyonlugu : Iki yil once sampiyonlar Ligi final derken nerelere geldigini:
![]()
Hikmet Karaman: Ünal Aysal'dan sportif direktörlük teklifi aldım
Cesare Prandelli'nin gönderilme sürecinde ismi Galatasaray ile sıkça anılan teknik direktör Hikmet Karaman, gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu.www.milliyet.com.tr
Sakat denen Abubakar Josef Ghezzal gelsin bizde oynasin derim..Sergen dilenen bir takımın hocasıydı. Sakatlar ordusu verildi kendisine.. ve dediğin gibi paok gibi rezil bir takıma elenen ve sakatlar ordusundan müteşekkil takımı şampiyon yaptı.. kaleci Ersin’le hemde... sezon başı herkes ilk 5e giremez diyordu, adamlar şampiyon yaptı... daha ne yapsın?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi