Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Heyecanı anlarım, hevesi o kadar anlayamıyorum. Çünkü ben aday olmaya karar verdiğimden beri geceleri uyku uyuyamamaya başladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni iyi görmüyorum umut kardeşimHeyecanı anlarım, hevesi o kadar anlayamıyorum. Çünkü ben aday olmaya karar verdiğimden beri geceleri uyku uyuyamamaya başladım.
Sakat denen Abubakar Josef Ghezzal gelsin bizde oynasin derim..
11/12 sezonunu hatırlayıp, sabahlara kadar düşünüyorum.seni iyi görmüyorum umut kardeşim

Şimdi dersin çünkü Sergen potansiyellerini ortaya çıkarttı ve onlardan maksimum verim elde etti. Sen bunu gördün, şimdi diyorsun; sezon başı diyor muydun? İşte Sergen’in başarısını gösteriyor bu isteğin. Bu arada yerli TD yok diyorum, TD diyebileceğimiz Sergen ve Ünal var diyorum.. hepsi bu.. bana kalırsa Tuchel gibi (geçmişte gelme durumu vardı, o yüzden bu örneği vardim) birini bulup getirir ve uzun vaadede başarı beklerdim, bunun için de sabır gerek..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dün bir hesabın ''Eşref Hamamcıoğlu Sodexo'da yöneticiyken Galatasaray'a haciz göndermiş'' tweetini, Terim'i seven herkes şu partinin elemanları gibidir eyy ahali bakın nasıl trollük yapıyorlar şeklinde yorumlayanlar Burak Elmas ile ilgili habere ağızlarını açıp tek söz edecekler mi merak ediyorum
Zira kendi düşüncelerinin lehine hangi olay olursa onu kabul ediyorlar sonrada hocayı sevenlere biatçı diyorlar işte yersen. Kim biatçı oluyor acaba sırf hoca gitsin diye en saçma olayları bile destekliyorsunuz
Ben Eşref ile ilgili habere de doğru demiyorum. Kesin o da uydurmadır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
. Transfer isteyin lan adaylardanValla burayı takip ediyorlar. Transfer isteyin lan adaylardan
Yanlis anladin. Sene basinda bunlara sakat deniyordu. Abubakar Ghezzal ve Josef bilmedigimiz oyuncular degillerdi ki ? Nasil Falcao nun Feghoulinin nasil bir futbolcu oldugunu daha önceden biliyorsak bunların da kalitesini biliyorduk. Eger bunlara sakat deniyorsa gelsinler boyle sakat futbolculara razi oluruz demek istedigim. ( Neresi sakat bunlarin nerdeyse ust uste 50 mac oynadilar bana misin demediler ?)
hocaya, aziz'in avukatını tutmuş bi de yönetim listesine aldırmış diyenler utanırlar mı acaba
söylerimöyle haber yapan geçmiş dönem gazetecilerine söyle

burdakiler o haberleri görerek söylüyorsöylerim
önce burdakilere söyleyeyim dedim
yav he annem sen kimsin dana?Başkan Adayı Yiğit Şardan'ın yönetim listesinde bulunan Serkan Sevim: "Fatih Terim gelir özür diler yanlış anlaşıldım diye konuşursa, biz de yapıcı konuşmalar yapabiliriz." (Clubhouse)
![]()
Bu adam sevilmez mi yahu