Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'le devam edilmesi veya devam edilmemesi değil mesele. Yerine hoca bulmak için biraz daha zaman kaybedeceğiz. 1 yıl daha Fatih Terim'le devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Seçimler 19'unda olursa yeni yönetim devralana kadar Temmuz'u bulacak. Hocanın gelmesi Temmuz ortası.

Ben yeni hocaya karşı değilim. Genç bir yabancı hoca gelebilr. Fakat yeni yönetim şimdiden hocayla anlaşacak ki zaman kaybetmeyelim.

Ve daha önce de söyledim. Fatih Terim boştayken yeni hocayı yerler. O yüzden en doğru kişi şimdilik Terim.

Okan Buruk dışında her seçeneğe sıcak bakıyorum. Ama Okan gelirse takıma soğuk bakacağım.

Aziz ciksa Galatasaraya Baskanlik icin Aday oluyorum dese ve Terimle calismayacagim dese Fenerli oldugunu bildikleri halde Aziz baskanim diye dolasacak adamlar var.Ironi filanda degil gercek Sonrada utanmadan bize biatci filan diyorlar biz biatciyizda siz neycisiniz .
Asıl siz o noktada siniz

Azız çıkıp başkanı adayı olsa ve ft ile devam edeceğim dese aynı hocanız gibi koşa koşa imzaya gidersiniz.
Hiç öyle kendinizi biatciliktan aklamayin.

Çıkan 6 adayda 5 para etmez hiç birini desteklemiyorum.
Hele eşref Okan'i filan getirecekse Ft kalsın daha iyi diyorum.

Öyle Burak gibi ışi gücü olmayan ve kendine geçim kaynağı arayanlarla bir yere varamayız.

Asıl siz o noktada siniz

Azız çıkıp başkanı adayı olsa ve ft ile devam edeceğim dese aynı hocanız gibi koşa koşa imzaya gidersiniz.
Hiç öyle kendinizi biatciliktan aklamayin.

Çıkan 6 adayda 5 para etmez hiç birini desteklemiyorum.
Hele eşref Okan'i filan getirecekse Ft kalsın daha iyi diyorum.

Öyle Burak gibi ısıt gücü olmayan ve kendine geçim kaynağı arayanlarla bir yere varamayız.
Sen niye ustune aliniyorsun Cakma Galatasarayli, yeter be biktirdiniz en sonunda ana avrat sovecem, sana bisey soyleyen mi var ne atliyosun.
YA RA SI olan gocunur demekki, Aziz ciksa oyle dese baskanim ayaklari yapacaksin.Senin amacini ogrenemedim gitti .Yok herseyin en iyisini istiyormus Futbolcu oner .Yok, o benim isim degil.Td oner yok o benim Isim degil.Senin isin ne Birader onunee gelene salca olmak mi su bok so cok su tirt.Ben o lafi sana demedim herseye atlama.Senin icin Galatasaray sevgisiyle degil.Galatasaray NEfreti ile dolu.Galatasatayi kim basariya ulastiracaksa o Gelsin Yigit Sardan gelir,Hocayla calismaz cikip basarili olur takimi belli bi yere getirir.En buyuk yigit sardanci oluruz.Esref gelsin yapsin Esrefci olalim.Bos bos konusup adamin asabini bozuyorsunuz yaw.Galatasarayda kim basarili olacaksa onu destekleriz.

Son düzenleme:
Beyaz sacli ak sakalli bi dede saga sola kosup cigiriyordu Burak Elmas Hamza'yla anlasmis diye. Hamza pismis kelle gibi siritoliyordu. Fatih hocanin surati asikti. Burak ta bi is yapmis gibi bakiniyodu.

???
images.jpeg-8.webp

Neden utanacagiz

Bak adam kendi söylemiş 10 yıllık kulüp üyesiymiş.

Aziz bunu tam şike zamanı 2011 de kulübe üye yaptırmış.
Adamın üyeliği bile aziz'e avukatlık yaptığı zaman dilimiyle aynı.

En büyük rakibin yerle bir olacak iken gidip onu kurtaran ve aklayan kişi şimdi bizim kulübü yönetecek öyle mi?

nasıl hala böyle bir skandalı normalmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz hayret ediyorum

Yuh size be!

Aziz'in avukatı avukatı.
Normal avukatı da değil Şike'den kurtaran avukat.

Yarın o birgün yönetime gelse bu adamın olduğu yönetim 2011 şike olaylarına nasıl laf atacak?
Şike yok diyecek bu adam o zaman ne halt edeceksiniz?

Azıcık kafanızı kullanın.
kafayı sıyırmana ramak kalmış senin.. aziz zaten şike zamanı gtü nasıl kurtarsak napsak diye düşünüp sonra avukatı bizim kulübe üye yapmış, dizi senaryosu çektin, pes!

zaten senin dediğin gibi avukatlığını yapmış olsaydı bile aziz'i kurtaramamış olacakı ki aziz hapsi boyladı. o yazdığın da fail. bu kadar senaryo yazmaya meraklıysan GS'li avukat müvekkilini hapse attırdı de daha oturaklı bir kurgu olur.

ben kendi sorumun cevabını aldım, utanmıyormuşsunuz demek ki. senin yazdıklarını da avukatın cevabıyla noktalayayım;

Şayet iddia doğru olsaydı meslek etiği, meslek ilke ve kuralları uyarınca söylerdim, Gerçek dışı, kötü niyetli ve manipülatif söylemlere ilişkin hukuki yollara da başvuracağım.

Hiçbir adayı beğenmedim, bekleyip göreceğiz artık. Hangisi seçilirse seçilsin ehveni - şer olacaktır. Ama kime göre, neye göre o da tartışılır, hayırlısı diyelim zaten başka da birşey gelmiyor elden

Neden utanacagiz

Bak adam kendi söylemiş 10 yıllık kulüp üyesiymiş.

Aziz bunu tam şike zamanı 2011 de kulübe üye yaptırmış.
Adamın üyeliği bile aziz'e avukatlık yaptığı zaman dilimiyle aynı.

En büyük rakibin yerle bir olacak iken gidip onu kurtaran ve aklayan kişi şimdi bizim kulübü yönetecek öyle mi?

nasıl hala böyle bir skandalı normalmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz hayret ediyorum

Yuh size be!

Aziz'in avukatı avukatı.
Normal avukatı da değil Şike'den kurtaran avukat.

Yarın o birgün yönetime gelse bu adamın olduğu yönetim 2011 şike olaylarına nasıl laf atacak?
Şike yok diyecek bu adam o zaman ne halt edeceksiniz?

Azıcık kafanızı kullanın.
En büyük rakibini ipten alan, küme düşmekten kurtaran, hatta benim sayemde kurtuldu diyen kişi devletimizin başında bulunmakta. benzer şekilde kendisini burada eleştirebilecek misin?

LYA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen niye ustune aliniyorsun Cakma Galatasarayli, yeter be biktirdiniz en sonunda ana avrat sovecem, sana bisey soyleyen mi var ne atliyosun.
YA RA SI olan gocunur demekki, Aziz ciksa oyle dese baskanim ayaklari yapacaksin.Senin amacini ogrenemedim gitti .Yok herseyin en iyisini istiyormus Futbolcu oner .Yok, o benim isim degil.Td oner yok o benim Isim degil.Senin isin ne Birader onunee gelene salca olmak mi su bok so cok su tirt.Ben o lafi sana demedim herseye atlama.Senin icin Galatasaray sevgisiyle degil.Galatasaray NEfreti ile dolu.Galatasatayi kim basariya ulastiracaksa o Gelsin Yigit Sardan gelir,Hocayla calismaz cikip basarili olur takimi belli bi yere getirir.En buyuk yigit sardanci oluruz.Esref gelsin yapsin Esrefci olalim.Bos bos konusup adamin asabini bozuyorsunuz yaw.Galatasarayda kim basarili olacaksa onu destekleriz.

Sizin kafanızdaki zihniyet yüzünden üstümüze alınıyoruz.

Sizin için biri ft'yi seviyorsa gerçek GALATASARAY'li sevmiyorsa eğer çakma oluyor.

Ft'yi sevmeyen ve eleştiren herkesi otekeleştirmeye çalıştığınız için hâliyle insan savunma moduna geçiyor her seferinde.

Cikıp laf atın ortaya hakaret edin sonra yarası olan gocunur diye geçiştirin ne güzel hayat

GALATASARAY'da kim başarılı olursa onu destekleriz deyip 2 senedir gelene geçene puan veren adamın kıçının dibinden ayrılmıyorsunuz?
Bu ne yaman çelişki?

Ayrıca bu seçim de ertelenecek içimde bir his var Eylül'den önce bu seçimi yapmaz MC

Sizin kafanızdaki zihniyet yüzünden üstümüze alınıyoruz.

Sizin için biri ft'yi seviyorsa gerçek GALATASARAY'li sevmiyorsa eğer çakma oluyor.

Ft'yi sevmeyen ve eleştiren herkesi otekeleştirmeye çalıştığınız için hâliyle insan savunma moduna geçiyor her seferinde.

Cikıp laf atın ortaya hakaret edin sonra yarası olan gocunur diye geçiştirin ne güzel hayat

GALATASARAY'da kim başarılı olursa onu destekleriz deyip 2 senedir gelene geçene puan veren adamın kıçının dibinden ayrılmıyorsunuz?
Bu ne yaman çelişki?
Yaw birak bana agiz yapma Galatasaray dusmanisin kimsenin gicinin dibinden ayrildigimiz yok .Ilerleyen senelerde hocadan daha basrili biri gelirse alkislariz hoca soyleydi boyleydi diye takili kalmayiz .Ama sen gelir o basarili olmus adam bok atarsin merak etme.Gitsin Fatih Terim banane ulan,Yerine Okan gelsin baarili olsun sevinirim.Yabanci biri gelsin sampiyon olsun gene seviniriz .Bos ayak yapma bana kisiler değil Galatasaray onemlidir.Ben Hoca kalsin diyorum.Yarin Esref gelir hocayi kovar Daha iyi birini getirir,CIkarim burdan herkesden ozur dilerim yeterki olsun.Sen isin kolayini seciyosun o kotu bu kotu.Basarisizlik gelince Soylemistim Beyler tribinr giriyorsun bide utanmadan.Basarili olacaksak bugun gitsin hoca .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt