Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas bir de isim verse .
Sponsor isimlerini soylesin yeter. Bence %100 secilir. Fakat oy hakkim olsa bu sekilde vermem.

Burak bey ve Esref baskaminin birlesmesi lazim. Burak bey elinin tersiyle itti birlesme teklifini ama asil cabasi Gs ise kabul etmesi gerekir gerekirdi bu teklifi. Bu gidisle sardan beyi baskan yapacaklar cunku.

Esref_Hamamcioglu_profile_image.jpg
1622377771093.png

Şardana karşı acilen birleşmeliler!

Ben sponsorun ismini verirse ne kaybediyorlar anlamiyorum. Korkulari, secilmezlerse, diger aday gidip o sponsor ile anlasir ve ben o zaman kurtarici olarak görünmem mi?

Bu hafta sonu yapılmalıydı bizim üyelerin yaş ortalaması 80 olduğu için hepsi aşı olmuştur zaten neyini uzatıyorlar arkadaş..

Vallahi ben Burak Elmas secilirse hoca ile devam etmeyecek kanaatindeyim. Hadi devam etti diyelim mumkunse oyunculari o secmesin diyecegim bu seferde benim secmedigim oyuncular alindi diye kusecek. neresinden tutarsak tutalim yeni yonetimin Fatih hoca ile devam etmemesi gerekiyor.
Terim şu an kızgın bir maşa gibi. Kim tutarsa yanacak. Burak’ın listesindeki adamlar bunu bilmiyor, anlamıyor olamaz. Hepsi zehir gibi, var bu işte bir iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt