Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak elması destekliyorum ama çok yüksekten uçuyo olurda seçilirse ali koç gibi olmasından korkuyorum oda seçim zamanından uçuyodu sonra ne oldugunu gördük sponsorluklar projeler felan çok iddaalı burak elmas

O iş rezalet zaten.

O işi ben yönetsem uygulamanın lansmanını öyle yapardımki herkes üye olurdu. 1 milyon üye hedefi koyardım yıllık da 100 liradan verirdim 100 milyon hedef koyardım kampanya zart zurt yerine.

Sayısız proje üretilirdi o işten ama yapmadılar.

Bunlar üyelik bedelinin ne kadarı kulübe gidiyor onu bile açıklamadı.
Çok potansiyeli bir işi sadece video izleme yeri yaptılar oysa büyük potansiyel orası.

Burak elması destekliyorum ama çok yüksekten uçuyo olurda seçilirse ali koç gibi olmasından korkuyorum oda seçim zamanından uçuyodu sonra ne oldugunu gördük sponsorluklar projeler felan çok iddaalı burak elmas
Elmasin listesi öyle köle listesi degil iste. Sadece isitan gün bile yeter

Gelir açısından da iyi bir miktar fakat uluslararası kaliteli bir markaysa bunun da prestij açısından bir önemi vardır. Ne kadar geniş sponsor yelpazesi olursa gelecekte o kadar kolay olur sponsor bulmamız. Ayrıca bu yönetim dahil önceki yönetimler gibi sponsorları para sağma makinesi yerine partner olarak kullanıp onları daha da dahil edebilirsek çok iyi olur. Bunu da en iyi yapabilecek ekip Burak başkanın ekibi gibi geliyor.
Şimdi dediğim şeyden bahsetti çok sevindim. Umarım kendisi seçilir. İlk başta Fatih hocaya olan yakınlığı için destekliyordum ama ekibini inceleyip, projelerini dinleyince direkt olarak favori adayım olduğuna karar verdim.

Şube sponsorlarını şube kararlarında olması da çok iyi. Bu şekilde sponsor daha rahat işin içine girer verdikleri paranın gideceği yerde karar sahibi olurlarsa daha yüksek paraya da sponsor olurlar.

Üstteki mesajımı gördün mü
indir (13).webp

Burak zemin kazanıyor gibi. Eğer yıllık 10m anlaşma yaptıysa seçilsin. Stadyum+forma bile olsa çok iyi. Kulübün böyle bir anlaşmaya ihtiyacı var. Ama taahhütlerini yerine getirmezse, ve ya vurgun peşindeyse? Şüphelerimi giderebilmiş değil. Bu kadar başarılı adamlar Arda’ya kadar niye biat ederki? Hakikaten ne bu heves?

Soru: Seçimi iptal edenleri ihraç edecek misiniz? Taraftar bunu çok merak ediyor.

Burak Elmas: "Tüzüğe aykırı olan her şey gereği şekilde cezalandırılacaktır. Hukuka ve tüzüğe aykırı davranan kim olursa olsun, yaptırımlarla karşı karşıya kalacak."
Hukuk devleti örnegi.

Burak Elmas gerçekten iyiyse Metin Öztürk gibi o da seçilemeyecektir. Genelde en istenmeyen adamlar kazanır seçimleri.

Hayalim var stad ile dedi.

allianz arena style galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt