Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liste ve proje olarak tabiki Burak Elmas daha hazirlikli

Ben taraftar olarak Burak Elmas’in secilmesini isterim Ama realist olmak gerekiyor taraftar olarak herhangi bir söz hakkimiz yok bu konuda

Burak Elmas’in söylediklerinin camia da bir karsiligi yok sirf Faruk suren’in damadi oldugu icin

Hamamcioglu Eger Burak Elmas lehine cekilirse ozaman söylediklerinin bir karsiligi olur ve secimi kazanir,mevcut düzen de isi cok zor
Elmas'ın listesini sadece Süren ve Cansun desteklese bende aynı şeyi düşünürdüm lakin bu sefer Alp Yalman, Şükrü Ergün, Bengiserp gibi isimlerde var. Bir de Elmas'ın listesi dışında şirket yönetim kurullarında olacak kişiler var. Sanki oy potansiyeli olarak iyi kurulmuş bir liste

Bu Şırdan denilen herif daha listesindekileri tanımıyormus ve tanışma yemeği düzenliyormuş öyle mi? :puhaha:

İşte bunlar başkanlığa ve yönetime talip oluyor.

Terimle calisacagim diyen baskan adayinin basarili olacagini bilseniz bile yada on gorseniz bile yinede baskan olmasini istemezsiniz.Burak Elmas iclerinde en iş yapacak Adama benziyor iste.Sirf Terimle calisacak diye istemiyorlar.Diger adaylarda batirabilir klubu hic biseyin garantisi yok.Ama sunlarin icinde En iyisi Burak ve listesi.

Bu Şırdan denilen herif daha listesindekileri tanımıyormus ve tanışma yemeği düzenliyormuş öyle mi? :puhaha:

İşte bunlar başkanlığa ve yönetime talip oluyor.
Adnan Polat ve Mustafa Cengiz destekli toplama bir ekip olmuş. Oy potansiyeli fazla ama kulübe hiçbir katkı vermeyecek bir başkan ve liste.

Oldu olacak Şardan ve ekibi yemekte yakalarına isim kartları taksınlar, birbirlerinin isimlerini öğrenirler ne güzel.

Ben birleşme yada çekilme olacağını düşünmüyorum ama orada oy verecek olanlar oylar bölünmesin giye seçilme ihtimalini yüksek gördükleri yada daha hazırlıklı olana oyları atacaklar gibi. Tıpkı Cengiz, Özbek , Korkut, Fatinoğlu yarışındaki gibi normalde Ozan Korkut'un listesinin daha çok oy alacağı netti ama oylar bölünüp Özbek'in seçilme ihtimali yüzünden çoğu kişi Korkut ekibini desteklese de oyunu Cengiz'e atmıştı. Şimdi bu durum Şardan için geçerli o seçilmesin diye çoğu kişi yine oyların bölünmesini istemeyecektir ve ben bu sefer bunun Elmas'a yarayacağını düşünüyorum. Çünkü Elmas'ın genç üyelerde belli bir oy potansiyeli var Polat Bengiserp- Şükrü Ergün gibi isimlerle liselilerden belirli bir oy potansiyeli var, Süren(Papermoon tayfa Dürüst, Fatih Altaylı), Cansun, Yalman gibi isimlerden de oy potansiyeli var. Birde uzun süredir hazırlık yapmasını ve açıkladığı ciddi sponsorlukları da gördüklerinde ben Şardan'ın seçilme ihtimali hiç olmaması için Eşref ve Öztürk tarafından Elmas tarafına oy kayacağını düşünüyorum. Bir ihtimal ise oyların Hamamcıoğlu tarafına kayma ihtimali de olabilir. Ama Elmas yada Hamamcıoğlu ikilisinden birine kayacak oylar bana göre Elmas tarafına kayması şu anda daha olası. Yarsuvat'ta Elmas'ı desteklediği konuşuluyor çünkü.
Işın ikna edilse çekilebilir, bence Eşref de yapabilirdi bunu.

Burak sert duruyor çünkü kimseyi kadrolarından çıkarmak istemiyor ki kendince haklı.

Hayırlısı diyelim ama Işın Çelebi tarzı birisi yönetimde olsa iyi olurdu.

Burak Elmas hakkında bir kesimin neden bu kadar olumsuz görüşü olduğunu anlamıyorum, Adam nerdeyse 1 yıldır bu seçime hazırlanıyor ekibini kurmuş tüm çalışmalarını yapmış, Stad ve forma sponsoru meselesine yoğunlaşmış aynı şekilde Erkek basketbol için sponsorluk konusunda çözüm üretmiş. Fatih Terim gibi Galatasaray'ın belkide en büyük efsanesini desteklediği ve onunla devam edeceğini belirttiği için mi eleştiriliyor bu kadar anlamıyorum. Burak Elmas Galatasaray'ın belkide tarihindeki en başarılı dönem olan 96-2000 arasında yönetici olarak görev almış ve takımın en iyi seviyelere nasıl çıktığına bizzat şahit olmuş bir isim ayrıca yaşına göre yöneticilik açısından çok tecrübeli birisi. Burak Elmas Galatasaray'ın geleceği için en doğru adaydır umarım başkan olur.

Son düzenleme:
Işın ikna edilse çekilebilir, bence Eşref de yapabilirdi bunu.

Burak sert duruyor çünkü kimseyi kadrolarından çıkarmak istemiyor ki kendince haklı.

Hayırlısı diyelim ama Işın Çelebi tarzı birisi yönetimde olsa iyi olurdu.
Işın çekilme sinyalleri veriyor ama başkalarının da çekilirse gibi bir tavrı var. Burak Elmas 90 kişilik bir ekibi vardı sanırım o yüzden ekibini yarı yolda bırakmıyor ki bırakmaması da doğru. Sonuçta ekibindeki isimlerde ciddi insanlar yarı yolda bıraksa ekibindeki kimse bir daha kendisine güvenmez. Ben Eşref'in çekilmeye ikna olma ihtimalini görmüyorum. Yoksa o çekilse Elmas lehine zaten Elmas'ın başkanlığı garanti olur.

2019'daki yıllık genel kurula katılacak üyelerin listesi
8110 üye var burada

Şu an 8600 üye var diyor Rodop
12sinde seçim olabilmesi için 4301 kişi olmalıymış (herhalde dili sürçmüş 8301 diyor)

Demek ki son 2 yıl 500 civarı üye kaydı olmuş

Arkadaşlar bu % 50 olayı sizin küçümsediğiniz kadar basit bir mesele değil.

Yurtdışından ve farklı şehirlerden gelen sayısız insan olacak, bu adamlar geldi diyelim ve sayı sağlanamadı, o zaman ne olacak?

Dünyanın her yerinde çoğunluk aranan kurullarda mevzu ikinci toplantıda çözülür.

Fener'de de durum aynı olacak mesela ha onlar napıyor, iki gün art arda yapıyorlar ve ilk gün yani çoğunluk gereken günü propaganda günü olarak kullanıyorlar.

2019'daki yıllık genel kurula katılacak üyelerin listesi
8110 üye var burada

Şu an 8600 üye var diyor Rodop
12sinde seçim olabilmesi için 4301 kişi olmalıymış (herhalde dili sürçmüş 8301 diyor)

Demek ki son 2 yıl 500 civarı üye kaydı olmuş

yıllık max 400
2020de 400 kişiyi almışlar listesi de var
bu sene de o kdrdır

Yurtdışından ve farklı şehirlerden gelen sayısız insan olacak, bu adamlar geldi diyelim ve sayı sağlanamadı, o zaman ne olacak?

Dünyanın her yerinde çoğunluk aranan kurullarda mevzu ikinci toplantıda çözülür.

Fener'de de durum aynı olacak mesela ha onlar napıyor, iki gün art arda yapıyorlar ve ilk gün yani çoğunluk gereken günü propaganda günü olarak kullanıyorlar.
Evet zaten herkes 12sine imkansız diyor
Sembolik olarak konmuş bir tarih gibi
Dernek bile 13üne toplantı koymuş :D

bizim dedeler gelmez yaa

ztn orda aynı anda 4000+ kişinin olması imkansız
can pazarı gibi bişey olur

Evet zaten herkes 12sine imkansız diyor
Sembolik olarak konmuş bir tarih gibi
Dernek bile 13üne toplantı koymuş :D

Burada sorumlu MCengiz ve yönetimidir. Seçimi iptal etmeselerdi 5-12 olacaktı, o iptal kararı yüzünden 12-19 oldu ve o 7 gün bile çok şey kaybetttirecek bize. Şardan aday olsun diye yapılan kahpece 1 hamle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt