Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
makul olur. ama bahçede dikilip piyasa yapılmayacaksa katılım az olabilir

Mekanlar açık olduğu için takılırlar ya Beyoğlu civarında. Zaten bir bölüm oy kullansın diye servis kaldırılacakmış, dayılar oy kullanıp döner.

Konuşma yapan ve dinleyen ekip 500 kişi falan oluyordu önceden de zaten.

2019'daki yıllık genel kurula katılacak üyelerin listesi
8110 üye var burada

Şu an 8600 üye var diyor Rodop
12sinde seçim olabilmesi için 4301 kişi olmalıymış (herhalde dili sürçmüş 8301 diyor)

Demek ki son 2 yıl 500 civarı üye kaydı olmuş

Belki iptal edilenler oldu?

Acik oturumdan sonra netlestirelim ahbert
Böyle olaylar gerçekleşir mi
images-49.webp

Burak Elmas: ''Gördüğüm kadarıyla bizim dışımızda tüm diğer adaylar seçimle ilgili önde gittiklerini düşünüyorlar. Sanırım herkes kazanacak bu seçimi öyle bir görüntü var." (Radyospor)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatarasay Başkan Adayı Burak Elmas: "Galatasaraylılar Derneği başkanımız, açık oturum fikrini bizimle paylaştı. Ben de seve seve kabul ettim. Her ortamda konuşmak üzere hazırız."

Burak Elmas: ''Fatih hocanın bu seçimin konusu edilmesini istemiyorum. Kendisine ve kulübe saygısızlık olacak. Biz de cevap verince tartışılır hale geldi. Onun için ben Fatih hoca konusunda daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Ama kendisiyle görüşmediğimi söyleyebilirim.''

Burak Elmas sık sık artık kulüplerin giderlerini azaltması gerektiğini söylüyor, umarım seçilirse ilk aksiyonu Babel/Diagne/Feghouli/Falcao/Donk gibi yüksek maliyetli/yaşlı futbolcuları temizlemek olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt