Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi kisileri olaylardan dolayi dinlemek gerekmiyor.

evet ama ona saldıran twitter trollerin görünce de dinlemek gerek

çünkü o trollerin kimci oldukları da mühim

bu adamlar yiğit o ekiple çıkmasa ama hoca tercihi farklı olsa yine saldırırlardı

burak şu an benim için de hoca dezavantajına rağmen ışıtan gün farkıyla önde ama herkesi özellikle de yiğiti dinlemek istiyorum

evet ama ona saldıran twitter trollerin görünce de dinlemek gerek

çünkü o trollerin kimci oldukları da mühim

bu adamlar yiğit o ekiple çıkmasa ama hoca tercihi farklı olsa yine saldırırlardı

burak şu an benim için de hoca dezavantajına rağmen ışıtan gün farkıyla önde ama herkesi özellikle de yiğiti dinlemek istiyorum
Yigitde projesiz ekibi felan bok. Ama sana göre terimi istemiyor diye olabilir cinsten yani.
tekrarliyorum terim nefretiniz GS düsmanligina dönüsmesin

Sosyal medya’yi özelikle Twitter’i ciddiye almak basli basina buyuk bir hata zaten

Hatayspor ve karagumruk macindan sonra sampiyonluk yolunda geri dustugumuz icin Fatih hoca’nin ayrilmasi icin Twitter da saldiranlar hoca Son Maca kadar takimi yarista tuttuktan sonra averajla kaybedince tersine döndü hava simdi de kalmasi icin baskan adaylarina saldiriyorlar

Bu sekilde ilerlemek imkansiz

Bu yuzden diyorum sosyal medya’yi ciddiye almayalim diye cunku silah olarak kullaniyor insanlar

Yigitde projesiz ekibi felan bok. Ama sana göre terimi istemiyor diye olabilir cinsten yani.
tekrarliyorum terim nefretiniz GS düsmanligina dönüsmesin

terimsiz burak benim tercihim doğru

ama yukarıda bahsettiğim şey bu değil tekrar tekrar okumalısın

hele hele albayrakın olması terşmden bile beter bence

gs düşmanlığı konusuna gelirsek bana göre terimle devam etmek de düşmanlık olmasa da 1 kişinin egosunu galatasarayın önüne koymak demek

başarısız olacağı %100

Şöyle diyim Yiğit Şarda’ı favori diye pompalayan net gerizekalıdır. Bırak favori yi ilk 3’e giremez sıralamada. Başkanlık Işın Çelebi ve Elmas arasında olur.

terimsiz burak benim tercihim doğru

ama yukarıda bahsettiğim şey bu değil tekrar tekrar okumalısın

hele hele albayrakın olması terşmden bile beter bence

gs düşmanlığı konusuna gelirsek bana göre terimle devam etmek de düşmanlık olmasa da 1 kişinin egosunu galatasarayın önüne koymak demek

başarısız olacağı %100
Terimin yeni yönetimle 1 sene hakki vardir gözümde (bunu 2 senedir gitse iyi olur diyen birisiyim bak). Cengiz secimin icine öyke bi etti ki, bizi buna mecbur birakti

Şöyle diyim Yiğit Şarda’ı favori diye pompalayan net gerizekalıdır. Bırak favori yi ilk 3’e giremez sıralamada. Başkanlık Işın Çelebi ve Elmas arasında olur.
Şöyle açıklaması var bunun
Çok adaylı seçim olavağı için 700-800 oyla bile başkan çıkabilir
Şardan cengizin devamı olarak görülüyor. Cengizin son dönemde üye yaptığı kendine bağlı 800-1000 kişiden bahsediliyor ve Şardanın bunların oylarını toplayacağı varsayılıyor

inanılmaz bir trol saldırısı var şardana

ekibinin yaptıkları affedilmez şeyler ama terim merkezli trol saldırıları adamı mutlaka en az 1 kez dinleme isteği uyandırıyor
Ekibi saglam olsa destekleyecegim tek adam olabilirdi şardan. Hocayla calissin calismasin beni ilgilendirmez.

Garip garip projeler de dikkatimi cekmiyor hic. Galatasaray kulubunun suan ihtiyac duydugu tek şey disiplinli bi yönetim ve adaletli gorevlendirmeler. Herkes birbirinin alanına saygı duyar girmezse sorun cikmaz.

Projelere gelecek olursak, benim icin tek proje alt yapinin temizlenmesi, yenilenmesi, antrenman sistemlerinin ve tesislerin gelismesi, son teknoloji imkanlar saglanmasidir. Bu alana konusunda uzman alt yapı antrenorleri getirilmeli, Kulubun geleceginin temelleri atilmalidir. Ve bu alan dokunulmaz olmalidir. Kim teknik direktor olursa olsun, bu alana dokunamayacak bi duzen kurulmalidir. Galatasarayin alt yapısı anayasanın ilk 3 maddesi gibi degismemeli degismesi teklif dahi edilmemeli. Bu alan kutsal kalmali ve çark işlemeli. 5 yıl sonra da toplamaya baslarız ekilenleri.

Benim icin tek proje budur. Bu alana yönelen baskan kim olursa olsun omuzlarda taşınır.

Şöyle açıklaması var bunun
Çok adaylı seçim olavağı için 700-800 oyla bile başkan çıkabilir
Şardan cengizin devamı olarak görülüyor. Cengizin son dönemde üye yaptığı kendine bağlı 800-1000 kişiden bahsediliyor ve Şardanın bunların oylarını toplayacağı varsayılıyor
Hocam hikaye bu. Yahu adam çıkıpta daha iki kelam etmedi. Bir tane projesi yok. Ayrıyetten taraftarla ters düşenlerin sonu pek hayra alamet olmuyor.

Bizim taraftar olarak oy kullanma hakkimiz yok bu yuzden taraftar ne dusunmus kimi begenmis bunun bir önemi yok

Listeleri ve projeleri goruyoruz tabiki Burak Elmas Bizim icin daha mantikli adamin bir hazirligi var yine ayni sekilde metin ozturk’te Iyi hazirlanmis Ama camia da öyle bir kutuplasma bölünme varki hersey mumkun

Belki de Galatasaray tarihinin en Iyi baskanlarindan biri olan Alp Yalman dusunun ki duygun yarsuvat gibi listeler verilmeden 1 gun once haberdar olan birine karsi secim kaybetti

Yigit sardan mevcut yönetimin devami goruldugu icin insanlar tepkili olabilir Ama tam aksine listesinde adnan polat’in oglu oldugu icin de o tarafin oylarini da alabilir mesela hersey mümkün

Burak Elmas ekibine saygisizlik yapmamak icin Hamamcioglu ile birlesmedi Ama buyuk bir firsati geri tepti,birileri apar topar birlesme toplantisi yaptilar cunku tehlikenin farkindalar

Hocam hikaye bu. Yahu adam çıkıpta daha iki kelam etmedi. Bir tane projesi yok. Ayrıyetten taraftarla ters düşenlerin sonu pek hayra alamet olmuyor.
Valla apo kendi gibi gözü dönmüşleri üye yapmışsa proje falan dinlemezler. Adamı zaten yatağından kaldırıp aday yaptı Apo

İbrahim Özdemir'in genç ve dinamik listesi baya cezbetti beni

@burhancanterzii
:''Galatasaray Lisesinden mezun olanlara baktığımızda, Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde 25 liseli, B. Elmas'ın 23 liseli, M. Öztürk'ün 20 liseli, Y. Şardan'ın 16, I. Çelebi'nin 14 ve İ. Özdemir'in listesinde 14 liseli bulunuyor.''

Bu beyefendiyi nereden hatırlıyorum ben
Birinin yönetimindeydi sanki

resim_2021-06-03_224552.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt