Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazan ve sonrasında bizi utandırma;

1622753543505.webp

Ekibi saglam olsa destekleyecegim tek adam olabilirdi şardan. Hocayla calissin calismasin beni ilgilendirmez.

Garip garip projeler de dikkatimi cekmiyor hic. Galatasaray kulubunun suan ihtiyac duydugu tek şey disiplinli bi yönetim ve adaletli gorevlendirmeler. Herkes birbirinin alanına saygı duyar girmezse sorun cikmaz.

Projelere gelecek olursak, benim icin tek proje alt yapinin temizlenmesi, yenilenmesi, antrenman sistemlerinin ve tesislerin gelismesi, son teknoloji imkanlar saglanmasidir. Bu alana konusunda uzman alt yapı antrenorleri getirilmeli, Kulubun geleceginin temelleri atilmalidir. Ve bu alan dokunulmaz olmalidir. Kim teknik direktor olursa olsun, bu alana dokunamayacak bi duzen kurulmalidir. Galatasarayin alt yapısı anayasanın ilk 3 maddesi gibi degismemeli degismesi teklif dahi edilmemeli. Bu alan kutsal kalmali ve çark işlemeli. 5 yıl sonra da toplamaya baslarız ekilenleri.

Benim icin tek proje budur. Bu alana yönelen baskan kim olursa olsun omuzlarda taşınır.
Kesinlikle bende ayni düsüncedeyim.
Burda projelerden bahsedilen stad, forma sponsorundan gelecek x milyon lira ayri güzel tabi, ama yapilmasi gereken projeler bu söylediklerin, asil bunlar x milyonlari uzun vadede getirir, borclar her gecen sene iner, faizler düsmeye baslar, elin rahatlar. TL'de olmus sonucta 10 küsür lira...

Fatin Fatinoglu <3
^bu adamin degerini kiymetini bilemedi koca camia

stadın inşşaat görüntüsünü hepimiz gibi dert ettiği, önceden anlaştığı sponsorluk net rakamları konuştuğu için oyumu burak elmas a verdim ama bütün akşam aday videolarını izledim ve metin öztürk ün çok gerçekçi konuştuğunu gördüm.
tüm çözüm bekleyen konulara hakim oldugunu
-şu işi nasıl yapacaksınız ? diye gelen her soruya yönetime o işlerle ilgili aldığı uzmanları söyledi
- tansferbütçe ne ise ona göre transfer yaparım aşmam borçlanmam dedi.. hayal satmadı

Bu iki cevabı çok dikkatimi çekti . sanki biz oy kullanacaz arkadaş derdimize bak
Öztürk ilk bakışta gayet karizmatik, akıllıca konuşan biri. Ama her çıktığı programda Mustafa Cenzişleşecek bir profil çiziyor. Net cevap vermek yerine kendince esprili düşündürücü yanıtlar vermeye çalışıyor. Sizin de belirttiğiniz üzere sorulan soruya net cevap vermek yerine o işle ilgili yöneticiden bahsediyor. Bu da ona olan güven duygumu zedeliyor. Özellikle federasyonun yaptığı haksızlıklara karşı ne yapacağı sorulduğunda federasyondan geçmişte çalışmış arkadaşımız var diyor. Diyemiyor ki ya ben o federasyonun taa bilmem neyini, bu kokuşmuş düzenin taa şeyini...Bu kirli düzenin içinde yer alan federasyon başkanı dahil en altta çalışanına kadar bütün sorumlular bunun bedelini ödemeli diyemeyen adam başkan felan olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt