Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yiğit şardana yöneltilen her eleştiri doğru

ama ilk söylediği cümle doğru

biz galatasaraya başkan seçiyoruz

terime ayakçı değil

burak bey mesela bütün konularda çok daha hazır gözükürken bariz şekilde kendini td altında bir yere konumlandırıyor

Elmas anti terimci olsaydi, enfes olurdu. Ikinci Aysal donemi gelebilirdi

Hazırlıksız olmasını geçtim, ilk seçime girmemesi nedeniyle zaten seçilmemesi gerekiyor. Keşke hazırlık yaparak, kendi isteyerek, kuracağı ekiple bu işe soyunsaymış. Zira aradığımız başkan profiline en çok uyan isim belki de ancak şu şartlarda seçilmesi hem bizi hem kendisini büyük bir çıkmaza götürür.

terime ayakçı değil

burak bey mesela bütün konularda çok daha hazır gözükürken bariz şekilde kendini td altında bir yere konumlandırıyor

20 Temmuzda eleme maçı oynayacağız farkındasın di mi?

Gelince hocaya bakacağız diyemezsin bu şartlarda. 20 haziranda o hocayla ön sözleşmeyi imzalayacak şekilde hazır olmak zorundasın zira o hafta kamp başlamalı.

Yiğit bey, Galatasaray'ın efsanesi Fatih Terim sorulduğunda cümleye 'Bu Fatih Terim konusu' diye başlamanız hiç hoş değil.

Bu ne yaw. Nesi yanlis bu ifadenin. Nasil bir grizgah yapmasi gerekiyordu.
Kral hocam padisah hocam cennet mekan hocam diye cümleye baslayanlardan daha samimi konuşmus :d
gelsin mi istiyon yani listesini bile bilmeyen görev dağılımını yapmamış adamı? aklımın ucundan gecmedi terim meselesi. sizin aklınızdan cıkmıyor ama belli ki

gelsin mi istiyon yani listesini bile bilmeyen görev dağılımını yapmamış adamı? aklımın ucundan gecmedi terim meselesi. sizin aklınızdan cıkmıyor ama belli ki
Boş yapma. Gelsin mi dedim ben
Son cumlendeki gibi ifadeler kullanmadan önce okudugunu anlamaya calişsan iyi olur.

Son düzenleme:

terime ayakçı değil

izledin mi burak elmas ın tüm katıldığı programları? hepsini izleyip bu sonucu cıkarman üzücü. terim konusundan cok öte seylerden bahsediyor adam. göreve bile gelmeden oyuncularla, sponsorlarla anlastığını tarihi anlasmanın getirececeklerini belirtiyor. listesiye 10 aydır birlikte olduğunu haftanın 3 günü bulusup istisare yaptıklarını söylüyor. tff yi kurullarını değiştireceğiz diyor. daha bir sürü sey.
diğer adayların söylemlerini parca parca takip ettim ama en mantıklı elmas gibi duruyor. şahsi kanaatim.

20 Temmuzda eleme maçı oynayacağız farkındasın di mi?

Gelince hocaya bakacağız diyemezsin bu şartlarda. 20 haziranda o hocayla ön sözleşmeyi imzalayacak şekilde hazır olmak zorundasın zira o hafta kamp başlamalı.
Aponun hoca baktigina adım gibi eminim. Okanla gorusme mevzusu da dogru olabilir.

Şardan duzgun bir ekiple gelse desteklerdim. Fakat bu haliyle olmaz.

Aponun hoca baktigina adım gibi eminim. Okanla gorusme mevzusu da dogru olabilir.

Şardan duzgun bir ekiple gelse desteklerdim. Fakat bu haliyle olmaz.

Bunun ayıbı yok günahı yok.

"Genç bir kadroyla devam etmek istiyoruz, Okan Buruk ile görüşüyoruz." Bitti ya bu kadar basit.

Belli ki Yiğit Şardan'ın ne gönlü ne de projesi var. Muhtemelen Mustafa Cengiz ve Magiruscu Abdurrahimin'in gazı ile aday olmuş. Mustafa Cengiz de Magirusçu da seçilemeyeceğini kesin olarak bildikleri için bunu atmışlar ortaya. Yiğit Şardan eski yönetimlerde öyle onun bunun kuklası olabilecek adam değildi, nasıl bu noktaya konumlandırdı kendisini şaşırdım. Umarım seçilen başkan başta Mustafa Cengiz ve Abdurrahim olarak mevcut yönetimdeki tüm gereksizlerin kulüple bağını ilelebet keser.

Her ne kadar oyumu Burak Elmas'tan yana kullanmış olsam da, proje olarak Metin Öztürk daha mantıklı gibi duruyor. Açıkçası gönlüm birleşmelerinden yana. Eşref seçilirse Galatasaray 3 sene sonra Konya, Kayseri gibi olur vizyon olarak. İbrahim'i zaten kaale almaya bile gerek yok. Ona kendisinden başka kimse de oy vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt