Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin ve Burak birlesip girsinler iste. Sardan kazanirsa, baya fazia olur.

Sardanin secilemeyecegi bugunku yayinda belli olmus

Bu adam yonetimde olmak icin neden cabaliyor bu kadar
Adsız.webp

izledin mi burak elmas ın tüm katıldığı programları? hepsini izleyip bu sonucu cıkarman üzücü. terim konusundan cok öte seylerden bahsediyor adam. göreve bile gelmeden oyuncularla, sponsorlarla anlastığını tarihi anlasmanın getirececeklerini belirtiyor. listesiye 10 aydır birlikte olduğunu haftanın 3 günü bulusup istisare yaptıklarını söylüyor. tff yi kurullarını değiştireceğiz diyor. daha bir sürü sey.
diğer adayların söylemlerini parca parca takip ettim ama en mantıklı elmas gibi duruyor. şahsi kanaatim.

dinledikçe elmasa ısınıyorum zaten

ama eleştiride sabitim

20 Temmuzda eleme maçı oynayacağız farkındasın di mi?

Gelince hocaya bakacağız diyemezsin bu şartlarda. 20 haziranda o hocayla ön sözleşmeyi imzalayacak şekilde hazır olmak zorundasın zira o hafta kamp başlamalı.

yiğit için diyorsan haklısın zaten

şimdiden hazır değilse beter oluruz

Bir başkan seçildikten sonra çeşitli sebeplerle istifa ederse yerine ikinci başkan geçiyorsa, Abdurrahim Albayrak sırf bu sebeble yiğit şardan alel acele aday yaptırmış. Umarım aklı selim olanlar bu sabahki konuşmasından sonra bu adayı elerler

yiğit şardan kazanabilir acayip işler dönüyor kulüpte.

Ruşen Çakır ne alaka be kardeşim.? Yok mu sporu bilen yalamayan bir spor spikeri.

Bizim çiğköfteciye kimi destekliyorsun?Oy kullanabilsen kime verirdin dedim..Not:Kendisi hasta Galatasaraylıdır.
Yiğit Şardan dedi

Büfeci neco abiye sordum, Yiğit Şardan dedi

Elektirikçi Harun’a sordum, Yiğit Şardan dedi

Liseli olan 3 arkadaşın 2 si Hamacıoğlu dedi
1 i Burak Elmas dedi

Galatasaray halka açık bir kulüp olsa, bu seçimi Yiğit Şardan önde götürürdü.Çünkü halk onu kendisine yakın görüyor

Benden yasca daha buyuk Galatasaraylilara sordum bilgi edinmek icin, genel olarak Metin Ozturk'u pozitif buluyorlar. Mevcut adaylar arasinda en cok onun ekibi is yapar dediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt