Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Işın Çelebi - Baskan olmak istemiyor. Birleselim tek liste olalim diyor.​

• İbrahim Özdemir - iki dakika Youtube a baktim, birsey göremedim.​

• Yiğit Şardan - Zorla Aday oldum diyor. Atanmis bir Baskan adayi.​

Çelebi ve özdemir harici kimse çekilmezde birleşmezde bu saatten sonra

Eşref elmasın listesine giriyorum ok dese bile kabul edilmemeli,bozar o yönetimi,elmas zaten yönetimini lağvetmez

Öztürke de niye bu kadar iyi denildi anlamadım 300-500ümüz var dedi diyemi,hangisinin yokki dursun leşi abdurrahim leşindede vardı bu paralar,ayrıca sponsorluk için hep sigorta ismi geçiyo kendi alanı olduğu için bizi hdı sigortanın doğa sigortanın bağkurun vereceği 2 milyon tl kurtarmaz etki alanı kısıtlı biri yelpazesi geniş değil

Şardanında verdiği imaj, foxtaki konuşması,ekibinden bile bi haber olması derken şansının azaldığını düşünüyorum ama üyeler buna bakmıyo

İbo bugün pilava indirim yapsın direkt seçilir,bu kozu toplu yayına saklıyoda olabilir

Burak Eşref başkanımın yönetimine girerse göz azılı FT ci olmasına göz yumabilirim.

Şardan aday mısın değil misin , var mısın yok musun belli değil
Hayat enerjimizi emip bizi delirtmeye mi niyetlisin amacın ne be adam
Listenle tanıştın mı bu arada ?

Hakan bir sözleşme uzatsın da Metin Öztürk'ü o zaman merak ediyorum :D

Gülen yüzün hiç solmasın başkanım

esref-hamamcioglu.webp
b_352018bc3dfvKo6ZHNrFJIRdVJ8yIs4.webp

eşref veya burak'tan başkasına atılacak her oy galatasaray'a betrayal dir.

Metin de iyi yav.
Hatta Işın da iyi ama biraz lafta bir herif.

metin, cengiz gibi fazla temiz bir adama benziyor, onu bu coğrafyada harcarlar. arkamızda milyonerler var diyen o muydu bilmiyorum, doğruysa belki parayla fark yaratabilir ama nur çebi kadar piçleşmeyen bir adamın bu ülke futbolunda başkan olarak fark yaratabileceğine pek inanmıyorum. ligin zirvesi zaten sırayla mafya-mafya-hükümet destekli mafya-peker destekli mafya ve bakan destekli mafya şeklinde. şardan'ın liste cengiz'in şakşakçıları olmasa onu bile metin beyin önüne koyardım ama albayrak'ı bir daha kulübün içinde görene kadar anap emeklisi ışın çelebi'yi başkan olarak görmeyi bile tercih ederim tabi.

İbrahim Özdemir: Çalhanoğlu'nu getireceğim.

İşte tam seçime girdik dedim. Yeni Turgay Kıran hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt