Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrahim Özdemir gibi önemli bir değerin troll saldırısı altında kalmasını kınıyorum.

Şu sıralarda sosyal medya trollerinin yoğunlaşmasıyla ilgili kendisine sorulan soruya Özdemir, "Biz oturup bu sosyal medyada adam mı kovalayacağız. Ha bu demek değil ki oturup izleyeceğiz. Kimin kim olduğunu iyi biliyoruz merak etmesinler, ben bu ülkede Ulaştırma Bakanlığı yapmış birisiyim. Barış dilini bozup, terbiyesini aşanlar bilsin ki hepsine en ağır cevapları veririz. Kimsenin yanında bırakmayız" ifadelerini kullandı.

Esref bey kücülerek büyüyebilecegini saniyor. Yanlis. Bjknin bu sezon sampiyon olmasi büyük talihsizlik. Simdi herkes kemer sikarak sampiyon olabiliriz saniyor.

Ahmet musa nın adı anadolu kulupleriyle geçiyor. Mostafa Muhamedin yanında etrafında sağında solunda çok iş yapmaz mı ya. Yönetim hoca olsaydı atlamak lazımdı

Esref bey daha realist yaklasiyor vekimseye tapmiyor

yuru be eso baskan

Esref bey kücülerek büyüyebilecegini saniyor. Yanlis. Bjknin bu sezon sampiyon olmasi büyük talihsizlik. Simdi herkes kemer sikarak sampiyon olabiliriz saniyor.

Eşref gelirse Dursun'dan beter olur, zerre güven vermiyor.

Hem bütçe küçültecek hem de Uğurcan'ı, Rıdvan'ı alırmış :asd:

2014’te statü değişikliği olacaktı. Bazı hisselerin satılamaz hükmünü kaldırıp satılır hale getirmek istediler. Stadda yapıldı bu toplantı. Şimdi aynı arkadaşlar bu problemi bir şekilde çözmeye çalışıyorlar. Bu arkadaşın şimdi bankalara 500 milyonun üzerinde borcu var. Hatta bir oteline el de koyuldu.

prof ışın bey

Unal aysal galiba sadece Galatasaray’i degil bizzat kendisini de borc batagina sürüklemis

Eşref başkanım bir konuşmasıyla herkesi mest etmiş.Aylardır tarafımız belli diye boşuna demiyoruz.

Bu abinin butcesi ne kdr, vizyonu nedir

Uçup kaçanlardan daha gerçekci bir vizyonu vardir umarim.

Şu ana kadar hiçbir sponsor ile etik olmayacağı için görüşmemişti ama geçen hafta başlamış sanırım. Otel ve Florya’yı satmaktan bahsetti, onun haricinde bir kaynaktan bahsetmedi. Galatasaray Tiktok ve Twitch hesapları açacakmış. Twitch ünlüleri ile yayın yapabilecekmişiz. Basket bütçesi 13 milyon TL, Futbol 35 milyon Euro olacakmış. Bu kadar projeleri bildiğim kadarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt