Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas yıllarca hazırlanıp bir ekip kurmuş projeler hazırlamış Ünal Aysalda bu ekibi dağıt Eşref başkan olsun demiş.Ünal aysal kadar bu kulübe zarar veren biri daha yok.Milyar dolar serveti olupta kokteyldeki kuruyemiş ücretinin faturasını kulüpten kesen bir adamdan bahsediyoruz.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Faysal yanlış yapmış, birleşme isteyeceksen daha önce bunu açsaydın, seçime 2 gün kalmış ne birleşmesi

Eşref Hamamcıoğlu: "Burak Elmas ve Ünal Aysal bir ara sigara içmeye çıktı."
Lol eee

Burak'ı tebrik ettim ama ne ekibini ne de hocayı satmamış(ne kadar hocayı istemesem bile).

resim_2021-06-04_190004.png

Yav akıl var mantık var adam toplamak için o kadar uğraştığı ekibini eşrefle birleşmek uğruna niye bozsun yav ki ikisi birleşti mi zaten anlaşamayacakları o kadar belliki...

Zaten dışarı çıkıp geldikten sonra Eşref'e sen büyüklük yap yardımcı ol demişler bu sefer o kabul etmemiş yok divan başkanıydım şuydum buydum.Anlaşamayacakları o kadar belli ki

Burak seversin sevmesin ama adam en azından dik durmuş ekibini satmamış.

önce elmas başkan sen 2. ol dedilerse elması daha kuweytli görüyorlar
ama bu hamlesi şardong'a karşı yapıolarsa şardong kuwetli anlamı taşır ki bu Kötü

Esref’te biraz Dursun Ozbek havasi seziyorum. Yigit Sardan zaten uykudan uyandiktan sonra baskan adayi oldu. Celebi ve Ozdemir ise sirf aday olmak icin aday oldular. Uzun zamandir hazirliklar yapan ve projelerini anlatan Burak Elmas veya Metin Ozturk en dogru tercih gibi.

Eşref başkan internetin de ekonomik olanını tercih etmiş herhal

önce elmas başkan sen 2. ol dedilerse elması daha kuweytli görüyorlar
ama bu hamlesi şardong'a karşı yapıolarsa şardong kuwetli anlamı taşır ki bu Kötü
önce eşref başkan olsun birleşin demişler elmas zırlamış sonra elmas-adnan öztürk-botokslu sigaraya çıkıp gelmişler bu sefer eşrefe sen yardımcı ol elmas başkan olsun demişler bu sefer eşref zırlamış.

Bence de polat-şardan-cengiz işbirliğinden korkuluyo gibi hafiften ama şu son demeçler şırdanın oylarını hatrı sayılır şekilde düşürecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt