Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ebru hanımı Eşref beyin yanında görmek tat kaçırır
Elmas ile iletişime geçmesi sağlanmalı

Eşref bey biraz fazla çark ediyor. Erkek basketbol bütçesi için 18 milyon Tl demişti tepki gelince çark etmiş, Terim diyordu baktı Elmas Terim dediği için eleştirildi çark etti, Cemiyet teklifini kendi teklif etmiş gibi yaptı. Güven vermiyor listesinde de eski isimler var. Artık yeni isimler görmek istiyorum keşke Burak Elmas'ın listesinin başında Elmas değil de Erden Timur gibi yeni ve güçlü bir isim başkanlığında olsaydı da içim çok daha rahat olsaydı ama yine de Burak Elmas'ın seçilmesini istiyorum Işıtan Gün gibi birisinin çok faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca o yemekte Eşref gibi çark etmektense ekibinin ve söylediklerinin arkasında durması da hoşuma gitti.

Eşref Hamamcıoğlu'nun sports digitale kanalındaki röportajını izledikten sonra adamla ilgili bütün görüşlerim değişti. Hakkını yemişim.
Benim hiç değiştirmedi. Sürekli çark etmesi, daha önce dediğinin tersini söylemesi, yuvarlak konuşması seçilince yine bir Cengiz'in değişik bir versiyonu olacağı yönünde bir düşüncemi pekiştirdi.

Inanilmaz realist bir adam Hamamcioglu

Hangisi daha ‘baskan’ gibi derseniz burak Elmas Ve Hamamcioglu ikilisi arasinda tabiki Hamamcioglu

Burak Elmas daha cok futboldan sorumlu yonetici gibi bir havasi var

ayet mi var terimle çalışacak diye

terim maaşlı çalışan olarak başkan seçiyor ama başkan çalıştıracağı hocayı seçemiyor olaya bak

Yahu ayetle ne alakası var çalışmayacaksa ne mırın kırın yapıyor samimi değil orta yollu konuşuyor. Çalışmıyorum desin çıkıp alkişlicam kendisini tutmadığım halde. Net değil sorun o.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eşref Hamamcıoğlu: “Burak Elmas'ı bir kaç kişi Fatih Terim ve Arda konusunda çok eleştirdi masada. O akşam gergindi fevri tepki gösterdi ve ben gidiyorum diyerek çıktı salondan.”

EriRIHtXIAYLGFx.jpg:large
Eleştirenler t heriflermiş

Bence genel kurul üyelerinin çoğunda açıkça dile getirilmese bile Terim'e karşı bir antipati oluşmuş durumda

Burak Elmas'a sırf bundan dolayı oy vermeyecekler diye düşünüyorum

Tahmin edilenden çok daha düşük oy alacaktır

ayet mi var terimle çalışacak diye

terim maaşlı çalışan olarak başkan seçiyor ama başkan çalıştıracağı hocayı seçemiyor olaya bak
Terimle çalışmamasına değil de bunu açıkça söyleyemeyip yuvarlak konuşmasına tepki. Terim ile çalışmayacağız kendi Td adayımız var desin açıkça.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt