- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Dünyadan haberi yok ya, söylediklerinin çoğu fail.
Bu açıklaması da biraz komikti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyadan haberi yok ya, söylediklerinin çoğu fail.
Bu açıklaması da biraz komikti.
İşte bence genel kurulda üyelerin çoğu bunu net dile getiremiyor renktaşTerimle çalışmamasına değil de bunu açıkça söyleyemeyip yuvarlak konuşmasına tepki. Terim ile çalışmayacağız kendi Td adayımız var desin açıkça.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne yapsın adam görevden ayrılınca hafızasını mı sildirsin?Isıtan Gün ile ilgili bir tespitte bulunmak isterim. Çünkü kendisiyle ilgili çok olumlu yorumlar görüyorum ve aslında ben de bu yorumlara katılıyorum. Sonucta başarılı olmuş, oldukça mantıklı genç dinamik biri. Ancak bir röportajında Ünal Aysal döneminde görev aldigi süreci anlatıyor. Söylediğine göre o dönem Aysal kendisine bir görev veriyor. Avrupada bazı kulüpler ile altyapı vs alanında ortaklıklar yapmak amacıyla kulüplerin mali yapılarını, altyapıları vs incelemek için görevlendiriliyor. Röportajında orada bu işin ticari olarak kar edilebileceğini bu görevde tecrübe ettiğini söylüyor. Sonuç olarak özetleyecek olursak Işıtan Gün GS yöneticiliği sırasında GS imkanlarıyla edindigi bilgi ve tecrübelerle iş hayatında başarıyı yakalıyor. Yani GS sayesinde bir yerlere gelen bir çok yönetici gibi.
6 takipçi kazanmış dünden bugüne.
kendi ayeti var tüm adaylara ftyle çalışacaz diye söz verin diye
Adam bunu kulübe raporluyor mu? Raporluyor ama o projeden kulüp vazgeçiyor adamda burada gördüğü şeyleri uyguluyor bunda ne yanlış var ki? Tam tersi demek ki raporları falanda çok doğruymuş ve yaptığı işi başarıyla yapmış ki başarılı olmuş. Ne güzel işte şimdi de Hollanda'da kulüpler ile ilgili çeşitli bilgileri falan öğrenmiştir ve onun bilgilerinden yararlanmak çok doğru bir iş, diğer adayların listesinde kulüp yönetiminde bu kadar bilgili birisinin olduğunu düşünmüyorum.Isıtan Gün ile ilgili bir tespitte bulunmak isterim. Çünkü kendisiyle ilgili çok olumlu yorumlar görüyorum ve aslında ben de bu yorumlara katılıyorum. Sonucta başarılı olmuş, oldukça mantıklı genç dinamik biri. Ancak bir röportajında Ünal Aysal döneminde görev aldigi süreci anlatıyor. Söylediğine göre o dönem Aysal kendisine bir görev veriyor. Avrupada bazı kulüpler ile altyapı vs alanında ortaklıklar yapmak amacıyla kulüplerin mali yapılarını, altyapıları vs incelemek için görevlendiriliyor. Röportajında orada bu işin ticari olarak kar edilebileceğini bu görevde tecrübe ettiğini söylüyor. Sonuç olarak özetleyecek olursak Işıtan Gün GS yöneticiliği sırasında GS imkanlarıyla edindigi bilgi ve tecrübelerle iş hayatında başarıyı yakalıyor. Yani GS sayesinde bir yerlere gelen bir çok yönetici gibi.
GS imkanlarıyla bilgi ve birikiminin arttırdı bunun ekmeğini yedi diyorum. Bir çok yönetici gibi diyorum. Bir tespitte bulunuyorum. Bu üslupta cevap vermeyi gerektiren bi durum yok. Niye zorunuza gitti onu anlamadım.ne yapsın adam görevden ayrılınca hafızasını mı sildirsin?
Hea.?burak başkan millet bahçesi projesini bu akşam açıklar mı reis?
in your heaaaad
Ya eşreftir,şardandır diğerleridir bunlar kim ya Fatih Terimle çalışıcaz yada çalışmıcaz diyorlar hoca bunlarla çalışmaz zaten.Maaşlı adam başkanını seçermi diyenlerede Fatih Terim aday olsa bunların toplamının 2 katı oy alır ki 3 sene sonrada çok büyük ihtimal başkan olacak rekor oyla eşref falanda twitterdan eleştiri falan yapar en fazla.Hala hocayı sıradan bir teknik adam olarak görenlere yazık.Bu adam kulübün divan üyesi ve en büyük efsanesi istediği zaman başkan olur kendi başkanınıda kendi seçer bu kadar basit.2 yıldızı tek başına takmış, bu kulübe eşrefin,şardanın ne katkısı olmuş sanırsın Faruk Süren.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi