Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işın bey otelde toplantı düzenleyenlerin adayı ya belli oluyor
Adam seçim için değil de herkesi bir çatıda toplamak için bu işe girişmiş gibi

Çekiliyorsun işte başka bir adı mı var bunun

Başkan Adayı Işın Çelebi: "Renk seçimine katılmayacağımızı ve Galatasaray’ın geleceği için ‘Karanlık’ rengi seçmeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz. Hiçbir adayı doğru bulmuyoruz ve desteklemiyoruz."

Çelebide,aysal kıraç grubuda niye tek aday istiyolar yaw neymiş camia bölünmesinmiş

Lan hıyar ağaları,duygun 2-3bin oy aldıda noldu,dursun 3 bin oy aldıda noldu,canaydın oyların çoğunu aldıda noldu az oy çok oy bişey ifade etmiyo

Adam camia bölünüyo bu kadar aday fazla diyo ama aday,e çekil o zaman bölünmesin camia

İbrahim Özdemir'de çekilse keşke. O zaman Işın Bey bu hafta neden youtube programlarına bu kadar çok çıktı anlamadım.

Hem renk seçimine katılmayacağız diyor hem de seçime devam edeceğiz diyor anlamadım ben

5000 kişi oy kullanacak ama kaç tanesi kulüp için bir şey üretmiş? Neden her üyenin hem fikir olduğu bir aday çıkartmaya çalışalım ki? Başkan kim olursa olsun umarım yüzümüzü güldürecek başarılar yaşarız. Bazı adaylar daha listesinde kim var onu bilmiyor.

Açıklamaya gel hiçbir adayı doğru bulmuyoruz o zaman ne diye aday oldun kendimizide doğru bulmuyoruz deseydiniz 🤣

İbrahim Özdemir'de çekilse keşke. O zaman Işın Bey bu hafta neden youtube programlarına bu kadar çok çıktı anlamadım.
Çelebinin çekileceği belliydi belki birileri yönetimine alır diye uğraştı(tuncer hunca) gibi ama olmadı

Özdemirde cv doldururken gs bşk adayı ibaresini yazabilmek için aday olmadıysa neyim

Çekilmiyormuş, renk secmeyecekmis.
Adaylığı dusecekmis böyle olunca.

Şardan lehine gider oylar ne yazık ki. Şardan seçilirse bizi zor günler bekliyor.

Hea anladım
Çekilmek kelimesini doğru bulmuyor
Seçime giremeyiz zaten renk seçmezsek dedi
Fikirlerimizi aktarmaya devam edeceğiz diyor

Ben bu adamın reklama ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum
Hadi Özdemir'e deseniz neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt